Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Τα highlights της χθεσινής ημέρας

Η Εβδομάδα Μόδας συνεχίζεται και κάθε μέρα ανεβαίνουν στις πασαρέλες μοντέλα με τις συλλογές των σχεδιαστών, για την νέα σεζόν. Ας δούμε τα highlight από την χθεσινή μέρα.

Laquan Smith

 

 

Η φωνή της Joan Collins από την  «Dynasty» άνοιξε το φθινοπωρινό σόου του Laquan Smith. Λαμπεροί καλεσμένοι οι έκατσαν στο front row και είδαν μία συλλογή με sexy vibes αλλά και υπέροχα βραδινά ρούχα που θέλουν να γυρίσουμε ξανά στο glam party mood.

Coach

Instagram @coach

Instagram @coach

Instagram @coach

Στην νέα συλλογή της Coach, τα μοντέλα φορούσαν statement  δερμάτινα μπουφάν, φαρδιά flares και ντελικάτα slip φορέματα από φυσικές βαφές ενώ περπατούσαν με ένα τέλειο soundtrack που περιελάμβανε το “Bitter Sweet Symphony” των The Verve.

Carolina Herrera

 

 

Η ντελικάτη συλλογή της Carolina Herrera έμοιαζε σαν μια αναδρομή σε μια άλλη εποχή. Τα μοντέλα περπατούσαν φορώντας μια σειρά από φορέματα και βραδινές τουαλέτες με  φλοράλ, λεπτές δαντέλες και έντονους ριγέ συνδυασμούς.

Tory Burch

Instagram @toryburch

Instagram @toryburch

Instagram @toryburch

H θηλυκότητα αλλάζει κωδικούς. Μοναδικά μεταξωτά φορέματα, κορσέδες, μάλλινες φούστες, casual look και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί δημιούργησαν μία μοναδική συλλογή.

Φωτογραφίες – Reuters

 

 

 

Read More

And More