Εβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Τι είδαμε στα catwalks αυτό το ΣΚ

Η ΝYFW ξεκίνησε την Παρασκευή με μεγάλους οίκους και καταξιωμένους σχεδιαστές να μας δείχνουν τις νέες τάσεις σε εντυπωσιακά runway!Πάμε να δούμε μαζί τα show που ξεχώρισαν.

Rodarte

 

 

 Oι σχεδιάστριες Laura και η Kate Mulleavy γέμισαν την πασαρέλα με goth νεράιδες και υπέροχα πλεκτά!Το show έγινε viral με τα μοντέλα να περπατάνε γύρω από ένα σκηνικό απόλυτα dark, φορώντας ιδιαίτερα σύνολα με όγκο και μεταλλικά στοιχεία.

Pradal Gurung

 

 

 

 

To show έγινε στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης και ο σχεδιαστής μας παρουσίασε σύνολα με τονισμένους ώμους,  μακρόστενες σιλουέτες και πολύχρωμα outfits με φτερά που ήταν πολύ εντυπωσιακά. Εdgy κοσμήματα ολοκλήρωσαν τα runway look.

Proenza Schouler

Instagram @proenzaschouler

 

 

 

H μούσα του brand Chloe Chevigny φόρεσε midi δερμάτινη φούστα με wrap σακάκι και μπότες, look που αποτελεί την  επιτομή της Νεοϋορκέζικης κομψότητας. Tα χρώματα της collection ήταν: μπεζ, μαύρο, μπλε, κόκκινο και γκρι, ενώ από τα tailored δερμάτινα σύνολα είδαμε υπέροχα μάλλινα αλλά και oversized παλτό.

Collina Strada

Instagram @collinastrada

Ένα κυριολεκτικά fun show, με φίλους της σχεδιάστριας να φοράνε τα νέα της σύνολα και προσθετικά αξεσουάρ με στοιχεία ζώων, που απογείωσαν το event.

Puppets and Puppets

 

 

 

To show που έγινε talk of the town, με φορέματα που έμοιαζαν με γλυπτά, ομελέτες και άλλες food details έδιναν fun look στα σύνολα της πασαρέλας ενώ το κόκκινο χρώμα κυριάρχησε στην παλέτα των ρούχων.

Φωτογραφίες Reuters- Splash/Ideal Images

Read More

And More