Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Τα πιο όμορφα looks που είδαμε στα catwalks έξι διάσημων οίκων

Το fashion calendar έχει γεμίσει με τα shows των σχεδιαστών που πρόκειται να γίνουν στις μεγάλες πρωτεύουσες και μέρη. Σε αυτό το ημερολόγιο πρώτη στη σειρά είναι η Νέα Υόρκη, ένα μέρος γεμάτο λάμψη, στιλ, και… θόρυβο, που επιλέγουν πολλοί σχεδιαστές και οίκοι για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Big Apple λοιπόν, έχει ξεκινήσει κι εμείς σου δείχνουμε τις συλλογές των Carolina Herrera, Zimmermann, ZADIG & VOLTAIRE, Anna Sui, Phillip Lim και Proenza Schouler που παρουσίασαν για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20.

 

Carolina Herrera

Μια σχεδιάστρια που αγαπάει τα χρώματα και τα λουλούδια και αυτό φαίνεται από κάθε της συλλογή. Ακόμα και στις χειμερινές κολεξιόν της προσθέτει αυτά τα δύο στοιχεία που σου προανέφερα, τα “αποτυπώνει” στις αέρινες γραμμές κι έτσι δημιουργεί ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα κι ένα λαμπερό vibe. Extra Info: στη νέα συλλογή της σχεδιάστριας μπορείς να βρεις φανταστικές ιδέες για looks αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

 

Zimmermann

Ο οίκος κατάφερε να φέρει το Παρίσι στη Νέα Υόρκη με τα parisian αξεσουάρ που πρόσθεσε στη συλλογή του, όπως φουλάρια και μπερέ. Στη new collection προσέξαμε mini, midi και maxi γραμμές, τονισμένες μέσες και ιδιαίτερα prints, όπως floral και γεωμετρικά σχέδια κι ένα ανάλαφρο mood που μας αρέσει πολύ για χειμερινές εμφανίσεις. Τα παπούτσια που ολοκλήρωσαν τη συλλογή είναι γόβες που έδεναν με κορδέλες στον αστράγαλο, sock boots πάνω από το γόνατο και μπότες με λουλούδια.

 

ZADIG & VOLTAIRE

Ο οίκος δηλώνει υπέρ στις urban cool εμφανίσεις κι έχει απομυθοποιήσει τα formal looks με το κλασικό style. Στη νέα συλλογή είδαμε jeans και casual outfits με tomboy πινελιές, κοστούμια σε masculine style, sparkly φορέματα συνδυασμένα με grunge booties και αθλητικά jacket, αλλά και slip dresses με πλεκτές ζακέτες. Εμείς αγαπάμε τον ZADIG & VOLTAIRE για το effortless style του και για ακόμα μια φορά κατάφερε να μας ενθουσιάσει.

 

Anna Sui

H σχεδιάστρια ήθελε να δώσει μια παιχνιδιάρικη, αισιόδοξη και φωτεινή “προσωπικότητα” στη νέα της συλλογή και τα κατάφερε. Στο catwalk είδαμε αρκετά extravagant looks σε έντονα χρώματα, έχοντας σαν βασικά υλικά το tweed και τη γούνα. Οι δημιουργίες συνδυάστηκαν με καλσόν σε fluo αποχρώσεις και παπούτσια σε vintage style. Σίγουρα δεν αναφερόμαστε σε μια effortless συλλογή όπως είναι του ZADIG & VOLTAIRE, αλλά πρόκειται για μια artistic κολεξιόν με αισιόδοξο μήνυμα.

 

Phillip Lim

Μας αρέσουν πολύ οι απλές γραμμές του σχεδιαστή και τα basic χρώματα που επιλέγει για να δείξει τη δική του οπτική για το γυναικείο στιλ. Η κολεξιόν έγινε ακόμα πιο σούπερ όταν επέλεξε να υλοποιήσει κάθε δημιουργία με εξωτερικές ραφές και να της δώσει ένα πιο daily και καθόλου επιτηδευμένο ύφος.

 

Proenza Schouler

Το σχεδιαστικό δίδυμο που κρύβεται πίσω από τον διάσημο οίκο, ξέρει πως να τονώνει τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και πως να αναδεικνύει τα θηλυκά σώματα. Εδώ και χρόνια στις συλλογές τους βλέπουμε σκούρα χρώματα με color block σχέδια, πτυχώσεις, αέρινες γραμμές και statement αξεσουάρ που θα θέλαμε να έχουμε. Μια ιδέα που ίσως υιοθετήσουμε την επόμενη φθινοπωρινή σεζόν, είναι το midi dress φορεμένο πάνω από παντελόνι.

Read More

And More