Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Τα πιο όμορφα looks που είδαμε στα catwalks των Coach και Oscar de la Renta

Το fashion calendar έχει γεμίσει με τα shows των σχεδιαστών που πρόκειται να γίνουν στις μεγάλες πρωτεύουσες και μέρη. Σε αυτό το ημερολόγιο πρώτη στη σειρά είναι η Νέα Υόρκη, ένα μέρος γεμάτο λάμψη, στιλ, και… θόρυβο, που επιλέγουν πολλοί σχεδιαστές και οίκοι για να παρουσιάσουν τις συλλογές τους.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Big Apple λοιπόν, έχει ξεκινήσει κι εμείς σου δείχνουμε τις συλλογές των Coach και Oscar de la Renta που παρουσίασαν για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20.

 

Coach

Ο οίκος είναι διάσημος για τις περίτεχνες τσάντες του και… τη συνεργασία που διατηρεί εδώ και χρόνια με τη Selena Gomez. Στο νέο show είδαμε πολλά mix & match στοιχεία, όπως λεοπάρ συνδυασμένο με καρό, sheepskin λεπτομέρειες πάνω σε floral, knit textures σε συνδυασμό με διάφανα υφάσματα. Αυτό που αποτυπώθηκε στη συλλογή είναι ένας urban χαρακτήρας, μια πιο cool εκδοχή στο θηλυκό style και μια άνεση που είναι εφικτό να υιοθετήσουν οι γυναίκες στις all day εμφανίσεις τους. Τα looks ολοκληρώθηκαν με τις statement τσάντες του οίκου, sneakers, ankle boots ή vintage tango pumps.

 

Oscar de la Renta

Από τότε που ο σχεδιαστής έφυγε από τη ζωή, ο οίκος ορκίστηκε να διατηρήσει το θηλυκή κομψότητα που αγαπούσε ο designer και να την εκμοντερνίσει. Βασικά μοτίβα της νέας συλλογή ήταν το floral, το καρό και τα prints που είχαν asian χαρακτήρα. Στη new collection είδαμε παντελόνια συνδυασμένα με crop top ή wrap top, κάπες, ιδιαίτερες φούστες με wrap effect, φορέματα με κρόσσια και cocktail dresses που αναδεικνύουν όλα τα θηλυκά σώματα. Τα χρώματα που αγαπάει ο οίκος και αποφάσισε να “βάψει” με αυτά τη νέα του συλλογή είναι τα ζεστά, όπως κόκκινο, πορτοκαλί και διάφορες αποχρώσεις τους.

Read More

And More