Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο: 5 street style looks που θέλουμε να φορέσουμε πριν τελειώσει ο χειμώνας

Η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο ολοκληρώθηκε κι εμείς σου παρουσιάζουμε πέντε street style looks που θέλουμε να φορέσουμε πριν τελειώσει ο χειμώνας. Για ακόμα μια φορά οι βασίλισσες του street style παραδίδουν στιλιστικά μαθήματα κι εμείς τις παρακολουθούμε με προσοχή κρατώντας σημειώσεις. Αν θέλεις να ανανεώσεις τις daily και night εμφανίσεις σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό θέμα με την ιδανική πηγή έμπνευσης. Πάμε λοιπόν, να δούμε τις πιο stylish εμφανίσεις και πως φορούν τις huge τάσεις τα κορίτσια στο εξωτερικό που αγαπούν τη μόδα.

 

Αν δεν είσαι expert στους mix & match συνδυασμούς, επέλεξε να φορέσεις μόνο ένα printed item στο look σου, ενώ τα άλλα προτίμησε να είναι μονόχρωμα. Μπορείς να “παίξεις” με τις αποχρώσεις αν θέλεις ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

 

Φόρεσέ την όσο προλαβαίνεις! Πριν τελειώσει ο χειμώνας πρόσθεσε στο look σου μια mini τσάντα με γούνα και αμέσως το outfit σου θα αποκτήσει twist. Αν σου φαίνεται too much, τότε μπορείς να χτίσεις ένα total look σε γήινα χρώματα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο ήσυχο.

 

Κάθε εποχή του χρόνου θεωρείται “φιλική” για το λευκό σου jeans. Για να “διώξεις” τον καλοκαιρινό του χαρακτήρα, συνδύασέ το με ένα χοντρό πουλόβερ σε σκούρο χρώμα και χειμερινά αξεσουάρ.

 

Αν σου αρέσει το cool styling, τότε αξίζει να υιοθετήσεις στις εμφανίσεις σου αυτό το σύνολο. Φοράς ένα loose παντελόνι, ένα oversized σακάκι, ένα hoodie και από μέσα ένα ζιβάγκο. Αν θέλεις να προσθέσεις μικρές θηλυκές πινελιές, τότε φόρεσε μια στέκα στα μαλλιά και γόβες.

 

Φόρεσε το snake effect πουκάμισο με το αγαπημένο σου τζιν και μην φοβηθείς να το αναδείξεις με μια καμπαρντίνα σε ιδιαίτερο χρώμα. Μπορείς να διαλέξεις αξεσουάρ σε μαύρο και λευκό χρώμα για να είναι το outfit λίγο πιο “ήσυχο”.

Read More

And More