Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο: Τα καλύτερα looks που είδαμε στα catwalks πέντε μεγάλων οίκων

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, με τον οίκο Gucci, τον Moschino και τον Prada να είναι από τους πρώτους οίκους που παρουσίασαν τη new collection. Τώρα είμαστε στη φάση που θα ασχοληθούμε με τις νέες συλλογές πέντε εξίσου μεγάλων οίκων, θα δούμε τι προτείνουν για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20 και τις τάσεις που λανσάρουν.

 

VERSACE

Σέξι μαύρα φορέματα με straps και από σατέν ύφασμα, παντελόνια και σακάκι από δαντέλα που άφηναν εκτεθειμένα τα επίμαχα σημεία, έντονα χρώματα σε δημιουργίες που μας ταξίδεψαν στη δεκαετία του ’90 και glam αξεσουάρ. Ο οίκος Versace εμπνέεται για ακόμα μια σεζόν από το signature style του Gianni και το αποτυπώνει σε μια συλλογή που είναι άκρως εντυπωσιακή.

 

ROBERTO CAVALLI

Athleisure στενές ολόσωμες φόρμες σε συνδυασμό με slouchy boots και belt bags, snakeskin επιφάνειες και διαφάνειες που κάνουν πιο sexy το αποτέλεσμα, αέρινες γραμμές για jetsetters και έντονα prints που έδιναν extra style στα ρούχα. Ο οίκος κάνει το ντύσιμο της γυναίκας πιο άνετο και εντυπωσιακό με μικρές παρεμβάσεις και πινελιές.

 

MISSONI

Ο οίκος είναι γνωστός για τις πλεκτές δημιουργίες, τα έντονα χρώματα και prints. Αυτά τα στοιχεία δεν έλειπαν από την τελευταία συλλογή η οποία είχε αέρινες γραμμές, gliterry στοιχεία κι ένα effortless & cool αποτέλεσμα που κάνουν τα ρούχα πιο αγαπητά.

 

ARMANI

Η συλλογή ήταν βασισμένη στα σκούρα χρώματα, όπως το βαθύ μπλε και το μαύρο. Ο οίκος πρόσθεσε 3D στοιχεία στα ρούχα, όπως βολάν από τούλι ή σταθερά υφάσματα. Η γυναίκα του Armani είναι μυστηριώδης, σαγηνευτική και μα αψεγάδιαστο στιλ κάθε ώρα της ημέρας.

 

DOLCE & GABBANA

Masculine style, babydolls σε συνδυασμό με feather πέδιλα, leopard φορέματα, pied-de-coq ταγιέρ, είναι τα στοιχεία που πλαισιώνουν μια ιδιαίτερη και πολύ signature συλλογή. Το σχεδιαστικό δίδυμο συμπεριέλαβε στη new collection κι ένα νυφικό σε traditional style που συνοδευόταν από ένα μακρύ πέπλο.

Read More

And More