Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι!Τι είδαμε την δεύτερη μέρα στα catwalks

H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι συνεχίζεται με μεγάλα show και διάσημα μοντέλα να εμφανίζοτναι στα catwalk. Νέες συλλογές και πυρετός προετοιμασιών από τους σχεδιαστές. Πάμε να δούμε την δεύτερη μέρα των show!

Dries Van Noten

Υπέροχα prints, πολυτελή υφάσματα, brocade και δέρμα, συνδυασμοί που απογειώνουν το mix & match και λεπτομέρειες με boots και τσάντες που υπογράμμισαν μία μοναδική συλλογή για τον οίκο!To glam ’70s στιλ αλλά και το high ’80s γίνονται η βάση για την νέα σεζόν, ενώ η μωβ παλέτα και το βελούδο είναι τα χαρακτηριστικά που απογείωσαν την collection.

Mugler

Tι είναι sexy; H νέα σιλουέτα έχει τονισμένες καμπύλες και τονισμένους ώμους αλλά και πολλές αναφορές στα 80’s από τον Μugler για αυτή την σεζόν..Δερμάτινες δημιουργίες σε όμορφα χρώματα και sexy details, διαφάνειες σε φορέματα αλλά και cuts που …κόβουν την ανάσα για εμφανίσεις που δεν ξεχνιούνται εύκολα !Muse model για ένα ακόμη show η  Bella Hadid.

Μaison Margiela

O John Galliano μας παρέσυρε για μία ακόμη φορά στον dreamy κόσμο του και μας παρουσίασε μία συλλογή με υπέροχα κομμάτια που δεν αφήνεις τίποτα να πεθάνει αλλά τους δίνεις νέα ζωή, τόνωση και ανανέωση!Τούλι, φτερά, διαφάνειες αλλά και plastic details σε φορέματα πανωφόρια και φούστες που έχουν ύφος από 20th-century wardrobe! Τα αξεσουάρ μπαίνουν ήδη στις must have λίστες!

Lanivn

Πολυτελή κομψότητα με παλτό tailored και oversized γούνινα κολάρα! Μini ρομαντικά φορέματα που συνδυάζονται με τέλεια παπούτσια και headpieces σε biker style. Γάντια και doctor bags για την λίστα με τα αξεσουάρ σου!Τα μοντέλα θύμιζαν ηρωίδες από ταινίες του Aλφρεντ Χίτσκοκ, όπως την Ingmar Bergman που φορούσε Lanvin στην ταινία Notorious.

Read More

And More