Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Η Victoria Beckham παρουσίασε τη Spring Collection 2018

Η Victoria Beckham έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της μόδας, κάνοντάς την και fashion icon και σούπερ σχεδιάστρια. Η V. μόλις εχθές παρουσίασε την ανοιξιάτικη συλλογή της για το 2018 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και για ακόμα μια φορά κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό και τους θαυμαστές της.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προσέξαμε στο χθεσινό show…

Τα γήινα χρώματα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις maculine γραμμές οι οποίες ανέμιζαν στις σιλουέτες των μοντέλων. Οι παντελόνες συν συνοδευόντουσαν από καμπαρντίνες και αέρινα τοπ κάνοντας πιο elegant και αιθέριο το αποτέλεσμα. Επιπλέον, έντονο ήταν και το διακριτικό καρό μοτίβο που αποτυπωνόταν σε εκρού φόντο!

Οι lady like γραμμές δεν έλειψαν από το catwalk. Φούστες από διάφανο και μη ύφασμα και σε midi γραμμή “παντρεύονταν” με πουκάμισα με loose sleeves.

Επιπλέον, στο catwalk προσέξαμε την αδυναμία της Beckham στα έντονα χρώματα, κάτι που δεν είχε εκφράσει στην αρχή της καριέρας της. Η ίδια απέδειξε ότι το pink θα είναι τάση και την ερχόμενη σεζόν, όπως και τα color block στοιχεία. Όλα όσα προαναφέρθηκαν αποτυπώθηκαν σε αέρινες γραμμές με masculine ή lady like ύφος, ενώ έντονο χαρακτηριστικό ήταν και οι πιέτες.

Το λιλά ήταν από τα χρώματα παύλα σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης συλλογής της Beckham. Αυτό ήταν ένα ακόμα χρώμα που το είδαμε σε αέρινες γραμμές από lux υφάσματα.

Από το catwalk δεν έλειψαν και τα θηλυκά φορέματα σε χρώματα όπως κόκκινο και μαύρο, τα οποία “διακοσμούνταν” από βαθύ ντεκολτέ και sexy cuts στα πόδια.

Τα παπούτσια που τράβηξαν την προσοχή μας ήταν οι θηλυκές γόβες με glitterati μοτίβο, μια τάση δηλαδή που έχουμε δει και το φετινό χειμώνα να “παίζει”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164