Έχεις απορίες για το στιλ σου; Στείλε την ερώτηση σου και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα

Όλοι έχουμε μερικές φορές κάποιες απορίες για το στιλ μας, αν έχουμε συνδυάσει σωστά τα κομμάτια που διαλέξαμε, αν έχουμε κάνει σωστή αγορά, πως θα αναβαθμίσουμε την ντουλάπα μας με λίγα έξοδα και πολλά ακόμη που αν δεν έχεις ένα ειδικό, θα παραμείνουν απορίες!

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα! Ότι και να σε απασχολεί, στείλε την ερώτηση σου ( και φωτογραφίες αν θες) στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα!

Ερώτηση 1

Καλημέρα σας έχω ένα maxi μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη που δεν παίρνει σουτιέν και θέλω να το βάλω σε γάμο. Τι μου προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μας μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα open back σουτιέν που είναι το ίδιο σταθερό με ένα κανονικό και έχει αυτοκόλητο πιάσιμο στο πλάι ενώ αφήνει την πλάτη έξω. Θα το βρεις σε καταστήματα με εσώρουχα και onlline.

Eρώτηση 2

Γειά σας, έχω ήδη αγοράσει αυτό το φόρεμα ( μην δημοσιευτεί) και σκέφτομαι να βάλω μπεζ ή κόκκινα πέδιλα. Εσείς τι θα συνδυάζατε;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ όμορφο και ταιριάζει και με τα δύο σχέδια που σκέφτεσαι να βάλεις. Εμείς θα σου προτείναμε να σετάριες τα κόκκινα για να δώσεις ένα colorful στοιχείο στην εμφάνιση σου.

Eρώτηση 3

Τα φετινά μαγιό έχουν στις τάσεις και τα ψηλόμεσα σλιπάκια γιατί έχω ήδη 2 από πέρσι και θέλω να τα φορέσω ξανά.

Απάντηση

Βεβαίως και είναι τάση και μπορείς άνετα να χαρείς τα σχέδια που ήδη έχεις! Τα ψηλόμεσα μαγιό ήρθαν για να μείνουν και θα είναι τάση για πολλές σεζόν ακόμη.

@belenhostalet

Ερώτηση 4

Με μακριά floral φούστα εκτός από λευκό φανελάκι τι άλλο να συνδυάσω;

Aπάντηση

Μπορείς να βάλεις top σε όλα τα χρώματα του μοτίβου, να συνδυάσεις λευκό πουκάμισο, αλλά ρίγες ή πουά μπλούζες που θα σου δώσουν ένα πιο στιλάτο look.

Ερώτηση 5

Με λένε Ιωάννα και σας γράφω από Λάρισα. Είμαι καλεσμένη σε βάφτιση τον Ιούλιο και έχω σκεφτεί να συνδυάσω ένα λευκό φόρεμα με πλατφόρμες μεταλιζέ. Τι τσάντα να κρατήσω;

Απάντηση

Μπορείς να κρατήσεις ένα λευκό clutch ή ένα ψάθινο που θα δώσει στο σύνολο σου μία resort αίσθηση!

Eρώτηση 6

Με γκρι τζιν τώρα το καλοκαίρι τι παπούτσια να βάζω για μέσα στην πόλη;

Απάντηση

Μπορείς αν βάλεις flat mules, πέδιλα με χαμηλό τακούνι, σανδάλια αλλά και platform σαγιονάρες ή clogs ου είναι μεγάλη τάση φέτος!

 

@louloudesaison

 

 

 

 

Read More

And More