Έχεις απορίες για το στυλ σου; Η Fashion Editor απαντά!

Eσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Πολλές φορές αναρωτιέσαι για διάφορα στο ντύσιμό σου και θες εκείνη την στιγμή έναν ειδικό, ώστε να έχεις το πιο σωστό αποτέλεσμα! Όποια ερώτηση και αν έχεις ,μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τη Fashion Editor του TLIFE, στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας, ήθελα τη βοήθεια σας έχω πάρει ένα midi φόρεμα λιλά κολλητό, για βάφτιση και θα ήθελα να ρωτήσω με τι σακάκι να το συνδυάσω, λέω να φορέσω με φουξ γόβα και τσάντα επίσης. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου, επειδή το φόρεμα σου έχει μοβ απόχρωση, αν φορέσεις και φούξια αξεσουάρ το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που θες! Εγώ θα σου πρότεινα να το συνδυάσει με ένα λευκό σακάκι και nude αξεσουάρ, ώστε να αναδείξεις το χρώμα του φορέματος σου και να έχεις ένα τέλειο chic look!

 

Ερώτηση 2

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις πάντα χρήσιμες συμβουλές που μας δίνετε! Είμαι 23 ετών, petite, μελαχρινή και θα ήθελα να φορέσω το συγκεκριμένο φόρεμα που σας στέλνω και να το συνδυάσω με τις παρακάτω γόβες για πιο επίσημες περιστάσεις. Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός; Επίσης, τι αξεσουάρ θα μου προτείνατε;

Απάντηση

Φίλη μου από μένα είναι ναι! Τέλειο το φόρεμα σου και τα παπούτσια σου απλά υπέροχα. Σε αξεσουάρ μπορείς να κρατήσεις ένα χρωματιστό clutch και να συνδυάσεις ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους.

Ερώτηση 3

Καλημέρα! θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι τάση ξανά οι εσπαντρίγες, έχω ένα ζευγάρι από πέρυσι μπορώ να τις φοράω και αυτό το καλοκαίρι;

Aπάντηση

Εννοείται και είναι τάση οι εσπαντρίγες και φέτος και αν δεις το αφιέρωμα μου στα shoe trends  για αυτό το Καλοκαίρι, θα βεβαιωθείς ότι είναι πολύ ψηλά στις νέες τάσεις. Τις χαίρεσαι και αυτή την σεζόν με φορέματα, τζιν και beach looks για μία ακόμη φορά!

Ερώτηση  4

Έχω αυτό το jean και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να το φοράω με σακάκι στο γραφείο μου ή είναι πολύ casual;

Απάντηση

Φίλη μου το jean σου έχει ένα free style ύφος που δεν ταιριάζει σε έναν χώρο εργασίας που υπάρχει office dress code. Aν, όμως, εργάζεσαι κάπου που δεν είναι αυστηροί οι κανόνες, μπορείς να το φορέσεις άνετα και να το συνδυάσεις με mules και αέρινα top σε πιο chic συνδυασμό!

Ερώτηση 5

Καλησπέρα! Το Πάσχα αρραβωνιάζομαι! Σκέφτομαι να φορέσω ένα μακρύ, floral, αέρινο φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις, με 3/4 μανίκι και πέδιλα στο χρώμα του δέρματος! Επειδή θα είναι μεσημέρι, δεν θέλω να είμαι υπερβολική! Πως σας φαίνεται η επιλογή μου;

Απάντηση

Φίλη μας συγχαρητήρια, ευχόμαστε τα καλύτερα! Λοιπόν αν κρατήσεις ήσυχο το υπόλοιπο σύνολό σου -δηλαδή, παπούτσια, μακιγιάζ, μαλλιά και δεν προσθέσεις κοσμήματα πολύ έντονα, τότε είναι super η επιλογή του φορέματος για το event. Φρόντισε για ένα ωραίο μακιγιάζ και περιποιημένα μαλλιά!

Ερώτηση 6

Καλησπέρα. Πήρα ένα ζευγάρι mules ψηλοτάκουνα σε μαύρο χρώμα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα φορέσω; Έχω ύψος 1.57. Ευχαριστώ.

Απάντηση

Φίλη μας τα mules φέτος είναι τα must have παπούτσια της σεζόν. Φόρεσε τα με θηλυκά ρούχα, midi φορέματα, φούστες, cigarette παντελόνια και ψηλόμεσα σορτσάκια. Απόφυγε sporty σύνολα, πολύ μίνι και φαρδιά παντελόνια.

 

And More