Έχεις απορίες για το style σου; Στείλε την ερώτηση σου η fashion editor απαντάει σε όλα!

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί για το αν ταιριάζουν τα ρούχα σου, αν τα παπούτσια που πήρες στις εκπτώσεις φοριούνται με τα αγαπημένα σου look, τι να βάλεις στον γάμο που έχεις να πας αυτό το ΣΚ και πολλά ακόμη!

Τώρα δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αφού μπορείς να στείλεις την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας,  είμαι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και την Άνοιξη θα κάνουμε τον πολιτικό γάμο. Δυσκολεύομαι στο τι ρούχο να διαλέξω.. Φοβάμαι κιόλας μήπως έχω παχύνει απότομα.. προς το παρόν όμως μόνο κοιλίτσα έχω..Έχω επιλέξει ένα φόρεμα floral σε άνετη γραμμή ( σας το στέλνω, μην δημοσιευτεί)  για το πρωί που θα γίνει ο γάμος, από κει και πέρα τι άλλο θα μου προτείνατε. Θέλω όλη η εμφάνιση να είναι εντυπωσιακή και απλή ταυτόχρονα!

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο ακόμη και να αρχίσεις να δοκιμάζεις ρούχα πιο κοντά στο event του γάμου αφού σίγουρα το σώμα σου θα αλλάζει συνεχώς μέχρι την μέρα του γάμου. Διάλεξε κάτι εντυπωσιακό και άνετο όμως γιατί δεν έχει νόημα να φορέσει κάτι που δεν σε κάνει να νιώθεις καλά. Αν θες δοκίμασε μερικά σύνολα και στείλε φωτογραφίες να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα ( δεν θα δημοσιευτούν).

Ερώτηση 2

Γεια σας είμαι 56 ετών αδύνατη θα ήθελα να ρωτήσω στην ηλικία μου μπορώ να φοράω ολόσωμες φόρμες. Φυσικά γιατί με βολεύουν στον χώρο εργασίας μου, θεωρείται ότι δεν αρμόζουν σε αυτή την ηλικία υπόψιν μου αρέσει το κομψό και σοβαρό ντύσιμο. Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση

Απάντηση

Φίλη μας εννοείτε και μπορείς να φοράς ολόσωμες φόρμες σε αυτή την ηλικία. Απέφυγε τις cargo τις σαλοπέτες ή τις πολύ loose και επελεξε tailored κομμάτια και αυστηρές φόρμες για το γραφείο σου.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα στο πιο ωραίο site, θα ήθελα να ρωτήσω αν το κοτλέ είναι τάση και αυτή την σεζόν.

Απάντηση

Φίλη μας το κοτλέ θα έχει μία θέση σίγουρα στην ντουλάπα σου πέρα από τάσεις γιατί είναι ένα all time κομμάτι, παρόλο που φέτος δεν ήταν στα trends, αν το έχεις από πέρυσι φόρεσε το άνετα! Ένα κοτλέ παντελόνι είναι πάντα in fashion ή ένα κοτλέ σακάκι επίσης, οπότε αν τα έχεις θα τα φορέσει σίγουρα ξανά.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας. Έχω ένα γάμο στην Αράχοβα το Φεβρουάριο. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε τι να φορέσω ώστε να είμαι και καλά αλλά και ζεστά ντυμένη;

Απάντηση
Φίλη μας το θέμα του κρύου είναι κάτι που λύνεται με ένα καλό πανωφόρι, μία γούνα ή ένα wool coat. Άλλωστε δεν θα είσαι έξω, αλλά μέσα στην εκκλησία και μετά σε κάποιο χώρο για event. Μπορείς να φορέσεις ένα φόρεμα που να ταιριάζει με καλσόν ώστε να μην κρυώνεις ή ένα παντελόνι με lux top. Αυτό που θα πρέπει επίσης να προσέξεις είναι τα χρώματα ώστε να ταιριάζουν στο winter mood που έχει το location και να συνδυάσεις το σύνολο σου με γόβες, εφόσον τα πέδιλα δεν θα σε βολέψουν καθόλου εκεί ή με ankle boots.

Ερώτηση 5

Έχω ένα φόρεμα μπορντό κρουαζέ σε στενή γραμμή με μήκος μέχρι το γόνατο, σε καθημερινό ύφασμα. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια μπορώ να το βάλω, εκτός γόβα. Είμαι πολύ διστακτική και με το χρώμα του φορέματος. Επίσης αποφεύγω το συνδυασμό μαύρο- κόκκινο.

Απάντηση
Το φόρεμα σου ταιριάζει τέλεια με γόβα και πέδιλα. Τα wrap φορέματα δεν δείχνουν ωραία με μποτάκια ή μπότες. Εκτός από μαύρη γόβα που έχεις, θα ήταν ωραία επιλογή και μία nude.Eπίσης αν έχεις βαρεθεί το κλασικό σχέδιο της γόβας μπορείς να επιλέξεις mary janes που είναι πολύ cute και φέτος πολύ μεγάλο trend.

Ερώτηση 6

Γεια σας! Αγόρασα πρόσφατα ένα γούνινο γιλέκο κοντό. Μέχρι ποια εποχή μπορώ να το φορέσω και με τι μπορώ να το συνδυάσω;

Aπάντηση
Το γούνινο γιλέκο είναι ένα boho κομμάτι που όμως μπορείς να φορέσεις άνετα με denim, casual σύνολα όλη μέρα και μέχρι την Άνοιξη. Μας αρέσει με λεπτά πουλόβερ ή πουκάμισα σε πρωινά look.

 

And More