Έχεις απορίες για το style σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Καλησπέρα, θα ήθελα την συμβουλή σας σχετικά με μια αποκριάτικη χοροεσπερίδα. Αρχικά θα ήθελα να σας πω ότι κανένας δεν βάζει αποκριάτικη στολή οπότε δεν ξέρω και εγώ τι να βάλω. Μήπως να βαφτώ και να βάλω κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!

Απάντηση

Φίλη μας θα πρέπει να ενημερωθείς για την εκδήλωση δηλαδή αν είναι μασκέ party ή απλά πας με ένα αποκριάτικο αξεσουάρ τύπου μάσκα κλπ. Αν όντως είναι μασκέ θα νοικιάσεις μία στολή αλλιώς θα βάλεις κάτι άνετο για χορό και θα προσθέσεις απλά μία αποκριάτικη λεπτομέρεια.

Ερώτηση 2

Πήρα το φόρεμα της φωτογραφίας! Με τι πανωφόρι θα μπορούσα να το συνδυάσω;
Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό και το μόνο πανωφόρι που ταιριάζει είναι έναι ωραίο tailored blazer σε μαύρο χρώμα που θα το ρίξεις στους ώμους.

Ερώτηση 3
Τα Oxford shoes εξακολουθούν να είναι στη μόδα; Έχω ένα ζευγάρι με τακούνι εδώ και κάτι χρονάκια, τα ίσια φέτος άρχισαν να μου αρέσουν και σκέφτηκα να αγοράσω ένα ζευγάρι. Εκτός από το συνδυασμό jeans-μπλούζα-σακάκι, φοριούνται με funky κολάν ή θέλουν safe συνδυασμούς; Να προτιμήσω ασφαλές χρώμα- μαύρο, καμηλό ή κόκκινο; Γενικά φοράω total black ή χρώμα benetton style. Είμαι ξανθιά, 1.63 ύψος και 52 κιλά. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Τα oxfords είναι κλασικό στιλ παπουτσιού για σοφιστικέ πρωινά σύνολα οπότε μην τα πάρεις σε έντονο χρώμα για να τα χαρείς. Θα τα φορέσεις με όλα όπως τις μπαλαρίνες, αλλά όχι με funky σύνολα ή πολύ sporty.

Ερώτηση 4
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας! Πριν λίγο καιρό μια φίλη, μου έκανε δώρο μια ψηλόμεση δερμάτινη μαύρη φούστα σε άλφα γραμμή που φτάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Θα ήθελα να μου προτείνετε συνδυασμούς για όλες τις ώρες και κυρίως για το στιλ των αξεσουάρ (παπούτσια, τσάντα, πανωφόρι, κοσμήματα). Το ύψος μου είναι 1,65 και 53 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χρυσή.

Απάντηση
Φίλη μας το πρωί συνδύασε την φούστα σου με κάτι λευκό ή γκρι π.χ. ένα πουκάμισο ή λεπτό πουλόβερ και ολοκλήρωσε το look με medium heel μποτάκια. Για το βράδυ φόρεσέ την με ένα ωραίο cropped top και εντυπωσιακό κολιέ και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Σε πανοφώρι απόφυγε κάτι δερμάτινο και συνδύασε την με jacket με μήκος όχι πιο κάτω από την μέση. Σε τσάντα μπορείς να κρατήσεις μία shoulder bag όλη μέρα ή ένα κομψό clutch στην βραδινή έξοδό σου

Ερώτηση 5
Λοιπόν, για να μπω στο θέμα μου. Έχω μέσα Μαΐου έναν γάμο, παντρεύεται η αδερφή του αρραβωνιαστικού και δεν ξέρω πως να συνδυάσω το φόρεμα που πήρα! Έχω ένα μπεζ φόρεμα δαντέλα! Το φόρεμα είναι διπλό δηλαδή έχει από μέσα μια μπεζ ύφασμα (που είναι και ξεχωριστό φόρεμα) και από πάνω πέφτει ριχτό μια μπεζ δαντέλα χοντρή, μέχρι το γόνατο. Είναι πολύ όμορφο και κλασάτο φόρεμα! Είμαι 23 ετών! Θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Λοιπόν φίλη μας το φόρεμα σου είναι κλασικά κομψό για την ηλικία σου πρέπει να κάνεις όλο το άλλο styling πολύ fresh και minimal για να μην δείξει το αποτέλεσμα βαρύ. Συνδύασε το με γόβες που εχουν στρογγυλή μύτη και μπαρέτα σε nude απόχρωση, χτένισε τα μαλλιά σου χωρίς υπερβολές, κράτησε ένα clutch σε bronze απόχρωση και σε κόσμημα πρόσθεσε μόνο ένα cuff στο χέρι.

Ερώτηση 6
Γεια σας! Έχω ένα κοστούμι λευκό με μπέζ και λεπτή ρίγα. Είναι στή μόδα; Αν είναι με τι να το συνδυάσω; Eυχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας, το κουστούμι σου είναι πολύ ωραίο και μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα. Το βράδυ το φοράς σε ένα masculine chic style με lingerie top και metallic shoes, ενώ το πρωί του δίνεις urban χαρακτήρα με sneakers και black sunglasses. Δες και τις φωτό που σου στέλνουμε

 

And More