Έχεις απορίες για το style σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor απαντάει σε όλα!

Δεν ξέρεις τι πανωφόρι να φορέσεις, θες να πας σε γάμο και δεν έχεις το σωστό ρούχο, πήρες ένα ζευγάρι μπαλαρίνες και θες αν τις συνδυάσεις με τα περυσινά σου σύνολα. Τώρα δεν θα έχεις καμία απορία πια αφού και εσύ έχεις τον προσωπικό σου στιλίστα. Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι stylish και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Γεια σας!Έχω να πάω σε ένα γάμο τον Οκτώβρη. Σκέφτομαι να φορέσω το κόκκινο φόρεμα με αυτό το satin trench coat που σας στέλνω ( μην δημοσιευτούν), να κρατήσω ένα χρυσό clutch και να συνδυαάσω γόβες με strass. Eίμαι μελαχρινή και ψηλή, πιστεύετε είναι αρκετό για την περίσταση ή να κινηθώ σε κάτι άλλο πιο μακρύ σαν την επόμενη φωτογραφία που σας στέλνω.

Απάντηση

Φίλη μας, η πρώτη εκδοχή με το midi φόρεμα και το satin trench coate είναι τέλεια και μείνε σε αυτή, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις τα παπούτσια. Μπορείς να συνδυάσεις μαύρα πέδιλα που ακόμη φοράμε τον φθινόπωρο ή αν θες οπωσδήποτε γόβες τότε επέλεξε nude απόχρωση και απέφυγε τα strass γιατί με κόκκινο φόρεμα δεν θα δείχνουν chic.

Eρώτηση 2

Είναι Σεπτέμβριος , παρόλα αυτά ο καιρός αρκετά ζεστός .Τι μου προτείνετε, θα ταίριαζε ένα λινό φόρεμα όπως το παρακάτω σε φθινοπωρινό γάμο; Σκέφτηκα επίσης να το συνδυάσω με slingback γοβάκια σε snake print μπεζ χρώματος . Απαγορευτικό η όχι;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου δεν ταιριάζει στην περίσταση. Είναι ένα ωραίο καλοκαιρινό φόρεμα για βόλτα ακόμη ναι συμφωνώ όταν ο καιρός είναι ζεστός αλλά όχι για καλεσμένη σε γάμο. Μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα σε πιο φθινοπωρινό mood που θα βρεις παντού σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες αν δεν έχει budget και να έχεις ένα chic look.

Ερώτηση 3

Γεια σας κορίτσια! Γίνομαι 30 κι θα κάνω ένα μεγάλο πάρτυ σε ένα roof garden Με χρώματα στολισμού το μαύρο και το ροζ χρυσό.. Το πάρτυ θα ξεκινήσει από τις 7μιση με χαλαρή μουσική και κοκτέιλ.Τι μου προτείνετε να βάλω αφού θα είναι αρχές Οκτωβρίου και θα είμαστε σε εξωτερικό χώρο?Σας ευχαριστώ πολύ πολύ!

Μαρία

Απάντηση

Φίλη μου τι ωραία ιδέα, μπράβο, τέλειο τρόπος να γιορτάσεις τα γενέθλια σου. Λοιπόν σαν λαμπερή οικοδέσποινα εννοείτε πρέπει να είσαι εντυπωσιακή αλλά κυρίως να είσαι άνετη γιατί θα έχεις μία έντονη βραδιά. Μπορείς να φορέσεις πάρα πολλά ρούχα, ,maxi φόρεμα, ολόσωμη φόρμα, φούστα με top, mini φόρεμα κλπ σκέψου με τι από όλα αυτά θα είσαι πιο ”εσύ”. Μην αγχώνεσαι δοκίμασε λίγα κομμάτια και κατέληξε σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις υπέροχη.

Ερώτηση 4

Σκέφτομαι να αγοράσω μια δερμάτινη φούστα ωστόσο ο ενδοιασμός μου είναι το πανωφόρι. Θα ταίριαζε πχ με δερμάτινο jacket; Επίσης δερμάτινα πέδιλα μαύρα απλά φοριούνται το χειμώνα; Αν ναι με τι καλσόν;

Απάντηση

Φίλη μου η δερμάτινη φούστα είναι μεγάλη τάση και δείχνει υπέροχη με πλεκτό top.Mπορείς να την συνδυάσεις τέλεια με σακάκι με ζακέτα ή με shearling jacket σε πανωφόρι αλλά όχι το κλασικό δερμάτινο. Τώρα για τα πέδιλα ναι τα φοράς και τον χειμώνα αλλά ποτέ με καλσόν.

Ερώτηση 5

Είμαι μάρτυρας σε πολιτικό γάμο στις 15 Οκτώβρη το μεσημέρι στο δημαρχείο της Κηφισιάς, τι θα μπορούσα να φορέσω; Αρχικά ανοιχτό η κλειστό παπούτσι και από ρούχα αυτό το σύνολο που σας στέλνω μπορώ να το βάλω; ( να μην δημοσιευτεί )

Aπάντηση

Φίλη μου καταρχήν το σύνολο που μου έστειλες είναι τέλειο για την περίσταση. Τώρα για παπούτσια μπορείς να βάλεις και πέδιλα αν ο καιρός το επιτρέπει εκείνη την ημέρα ή αλλιώς κλασικές μαύρες γόβες είναι super.

And More