Έχεις απορίες για το style σου; Στείλε την ερώτηση σου και η fashion editor θα σου απαντήσει

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.Τώρα ειδικά που φοράς σιγά σιγά τα καλοκαιρινά trends, ίσως έχεις παραπάνω απορίες για το πως συνδυάζεις διάφορα κομμάτια που ήδη έχεις ή απόκτησες και θες να τα φορέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Είμαι καλεσμένη σε γάμο τον Ιούλιο και σκέφτομαι να φορέσω μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε -λευκό με σχέδιο ζιγκ ζαγκ (missoni) σε κανονική γραμμή. Γύρω απο το λαιμό δένει με σχοινί. Βρίσκετε ότι είναι σωστή επιλογή; Μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το πώς θα τη συνδυάσω; Δηλαδή τι παπούτσια.

Απάντηση

Είναι πολύ ωραια επιλογή γιατί έχει αυτό το μπλε λευκό ύφος που κάνει αμέσως summer, τώρα για παπούτσια μπορείς να συνδυάσεις πέδιλα λευκά με χοντρό όμως τακούνι και να δημιουργήσεις ένα navy chic look.

Eρώτηση 2

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα τα μαγιό με βολάν.

Απάντηση

Φίλη μας τα βολάν εξακολουθούν να είναι τάση και φέτος στα μαγιό απλά πρέπει πάντα να προσέχεις τι σχέδιο με βολάν επιλέγεις, προτίμησε βολάν λεπτομέρεις στις τιράντες  ή στο στήθος αν είναι small size, ενώ απέφυγε το σε επίμαχα σημεία που μπορεί να προσθέτει πόντους.

Ερώτηση 3

Γειά σας έχω ένα ζευγάρι slingbacks της μαμάς μου με τετράγωνο τακούνι vintage, μπορώ να τις φορέσω και τώρα είναι ok;

Απάντηση

Φίλη μου τα slingbacks είναι τέλεια επιλογή για chic city looks, ειδικά αν έχεις και vintage τότε ακόμη καλύτερα θα δημιουργήσεις τέλεια συνολα με αυτά, δες μερικές προτάσεις και ξεκίνα να τα φοράς.

Eρώτηση 4

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα, έχω από πέρσι ένα παντελόνι με ρίγες και δεν ξέρω αν φέτος είναι τάση και αν φοριέται, είναι φαρδύ τύπου παντελόνα σε λευκό μαύρο.

Απάντηση

Βεβαίως και φοριέραι και επειδή είναι φαρδύ μπορεί να γίνει και holiday look με μαγιό ή body. Tώρα φόρεσε το με λευκό πουκάμισο και mules.

Eρώτηση 5

Έχω αγοράσει αυτό το παντελόνι και θέλω να μου πείτε τι παπούτσια φοράω για να γίνει λίγο πιο βραδινό.

Απάντηση

Φίλη μου το παντελόνι έχει ένα cargo ύφος που το κάνει ιδανικό για χαλαρά casual πρωινά σύνολα, παρόλα αυτά αν θες να το φορέσεις και βράδυ μπορείς να το συνδυάσεις με φανελάκι και λεπτά πέδιλα η mules σε ένα στιλάτο cool αποτέλεσμα.

Ερώτηση 6
Καλησπέρα. Πήρα ένα ζευγάρι mules ψηλοτάκουνα σε μαύρο χρώμα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να τα φορέσω;

Απάντηση
Φίλη μας τα mules φέτος είναι τα must have της σεζόν. Φόρεσε τα με θηλυκά ρούχα, midi φορέματα, φούστες cigarette παντελόνια και ψηλόμεσα σορτσάκια. Απόφυγε sporty σύνολα και πολύ φαρδιά παντελόνια.

Eρώτηση 7

Γεια σας καλημέρα θα ήθελα μερικές ιδέες για μαγιό σκέφτομαι φέτος να πάρω ένα πουά είναι τάση;

Aπάντηση

Βεβαίως και είναι τάση και είναι και all time κομμάτι, δες όμως και το μεγάλο μας αφιέρωμα σε μαγιό ώστε να ενημερωθείς σωστά πριν πας για shopping.

 

And More