Έχεις απορίες για το style σου; Στείλε την ερώτηση σoυ η fashion editor απαντάει σε όλα!

Πόσες φορές αναρωτιέσαι για το look σου, αν ταιριάζουν τα ρούχα με τα παπούτσια σου, αν το πανωφόρι σου είναι η σωστή επιλογή, αν πρέπει να προσθέσεις κόσμημα ή αν πρέπει να φορέσεις οπακ καλσόν! Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, αφού πλέον μπορείς να μου στείλεις την ερώτηση σου την απορία και γρήγορα μέσα από αυτή την στήλη να πάριες την απάντηση σου. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα, στείλε την απορία σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα απαντήσει σε όλα!

Ερώτηση 1

Γεια σας, με δερμάτινη mini φούστα σε μαύρο χρώμα τι καλσόν φοράμε για βραδινή έξοδο; Ευχαριστώ.

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να συνδυάσεις ένα διάφανο καλσόν που είναι και μεγάλη τάση ώστε να δείξει πιο ωραίο το αποτέλεσμα και να αναδείξεις και τα πόδια σου.

Ερώτηση 2

Πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθεια σας!Σε ένα μήνα θα βαπτίσω την κορούλα μου. Έχω μία λευκή ολόσωμη φόρμα, μπορντό σουέτ γόβες και μαύρο παλτό. Μπορώ να τα συνδυάσω; Εάν ναι, με τι αξεσουάρ και τσάντα;

 

 

Απάντηση

Και βέβαια μπορείς και θα είσαι πολύ κομψή! Κράτησε μία shoulder bag σε μαύρο χρώμα και συνδύασε και διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση 3

Καλησπέρα παντρεύεται η αδερφή μου τον Μάιο και θέλω να μου προτείνεται κάτι σε ρούχο και styling, σας ευχαριστώ!

Aπάντηση

Φίλη μου πολύ γενική ερώτηση χωρίς καμία πληροφορία για εσένα το style σου και το σωματότυπο σου. Δύσκολο να σε βοηθήσω αποτελεσματικά, παρόλα αυτά να σου πω ότι σε τέτοιες περιστάσεις τα pastle φορέματα είναι μία τέλεια λύση για safe εμφάνιση. Αν θες στείλε μου μία φωτογραφία σου ( δεν θα δημοσιευτεί) και τα ξαναλέμε πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 4

Γεια σας! Είμαι 1,60 και 66 κιλά και θα συνοδεύσω τον σύζυγο μου στον ετήσιο χορό που κάνει με τους συμπατριώτες του σε εστιατόριο. Θα ήθελα κάποια πρόταση ντυσίματος . Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου σε μία τέτοια περίσταση θα σου πρότεινα ή ένα φόρεμα σε casual chic ύφος σε χρώμα και ύφος που σε κολακεύει όχι επίσημο αλλά κομψό, ή ένα σύνολο με παντελόνι και ωραίο top που θα σε φωτίζει και θα δείχνει effortless styling!

 

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας θα ήθελα την γνώμη σας, αρχές Μαΐου απόγευμα παντρεύεται ο γιος μου με πολιτικό γάμο. Θα φορέσω ένα μπλε σκούρο φόρεμα με δαντέλα μέχρι το γόνατο σε a line γραμμή. Με τι παπούτσια και καλσόν να το συνδυάσω;

Απάντηση

Φίλη μου θα χρειαστείς ένα καλσόν σε nude απόχρωση και καλή ποιότητα για να μην γυαλίζει ώστε να το συνδυάσεις με το φόρεμα σου, θα βρεις στα Calzedonia και στα Wolford και θα ολοκληρώσεις το σύνολο σου με camel γόβες !

And More