Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου στο fashion team

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE, στέλνοντάς την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1
Γεια σας, είμαι καλεσμένη σε γάμο και θέλω να φορέσω μαύρο κουστούμι με κόκκινο top από μέσα και κόκκινες γόβες, συμφωνείτε ή να βάλω leopard top με κόκκινα παπούτσια;

Aπάντηση
Φίλη μας, ο συνδυασμός κόκκινο με μαύρο δεν είναι από τους αγαπημένους μας. Θα σου προτείναμε για την περίσταση να κρατήσεις το κουστούμι σου, να φορέσεις το leopard top και να συνδυάσεις κλασικές μαύρες γόβες, που θα είναι πολύ πιο ωραίο matching.

Eρώτηση
Καλησπέρα, μου έκαναν δώρο αυτό το φόρεμα που σας επισυνάπτω, αλλά δεν ξέρω πώς να το συνδυάσω (πανωφόρι, παπούτσια, καλσόν).
Ευχαριστώ πολύ.

Aπάντηση
Φίλη μας, το φόρεμά σου από εδώ και πέρα θα το συνδυάσεις με μαύρα minimal πέδιλα χωρίς καλσόν και σε πανωφόρι να προτιμήσεις ένα ωραίο σακάκι, όχι όμως πολύ μακρύ -αν κρυώνεις. Εννοείται ότι είναι πιο ωραία λύση λόγω μήκους για βραδινές εμφανίσεις.

Ερώτηση
Κορίτσια, γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει να φοράμε το πρωί πουκάμισο με jean και αθλητικά παπούτσια.
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας, μόλις μας περιέγραψες ένα τέλειο casual styling και εννοείται ότι μπορείς να το φοράς από το πρωί -μάλιστα είναι από τα αγαπημένα μας. Προτίμησε λευκά πουκάμισα ή με ρίγες για πιο safe αποτέλεσμα.


Ερώτηση
Καλησπέρα, η ξαδέρφη μου παντρεύεται το Μάιο και έχω επιλέξει ένα κόκκινο midi δαντελένιο φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα “καρδιά”. Τι χρώμα αξεσουάρ να επιλέξω;

Aπάντηση
Φίλη μας, δημιούργησε ένα Dolce & Cabbana style, συνδυάζοντας το κόκκινο φόρεμά σου με μαύρα πέδιλα και μαύρη τσάντα. Mην προσθέσεις κοσμήματα, αλλά φόρεσε ένα ωραίο κόκκινο κραγιόν -αν σου πηγαίνει αυτή η απόχρωση.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα το παρακάτω leather dress. Πώς μπορώ να το φορέσω το βράδυ; Επίσης, μπορεί να φορεθεί και πρωί; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας, ένα leather φόρεμα είναι μία πολύ καλύτερη επιλογή για πρωινό styling, παρά για το βράδυ που δύσκολα δείχνει κομψό. Σου προτείνουμε να το φορέσεις με t-shirt και λευκό πουκάμισο και να του δώσεις έναν urban χαρακτήρα συνδυασμένο με sneakers ή flat shoes.

Ερώτηση
Κορίτσια του TLIFE, γεια σας! Θέλω να αγοράσω αυτές τις μπότες, τις φοράω μόνο με φούστα ή και με skinny jean;

Απάντηση
Φίλη μας, εννοείται ότι μπορείς να συνδυάσεις τις μπότες σου με τζιν, απλά για το πρωί θέλει προσοχή το styling. Σου προτείνουμε ένα χαλαρό πλεκτό ή ένα πουκάμισο, ώστε να δημιουργήσεις ένα casual chic style εύκολα και με άποψη.

And More