Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Έχω πάρει αυτό το φουστάνι και βγήκε κοντό. Ταιριάζει με ένα τζιν από κάτω; Και αν όχι, τι θα ταίριαζε;

Απάντηση
Φίλη μας σίγουρα δεν μπορείς να αλλάξεις το φόρεμα και να το πάρεις στο σωστό size; To κόψιμο που έχει δεν θα δείξει ωραίο με παντελόνι, οπότε προσπάθησε να το αλλάξεις και να το χαρείς στο νούμερο που σου ταιριάζει.

Ερώτηση
Είμαι 17 χρόνων και πηγαίνω τρίτη λυκείου. Πλησιάζει ο ετήσιος χορός της τάξης μου στον οποίο πηγαίνουμε σε ένα κέντρο δεξιώσεων για φαγητό και χορό, κι όχι σε κάποιο club για ποτό. Θα φορέσω ένα μαύρο velvet dress και μαύρες over the knee μπότες. Τι μου προτείνετε για πανωφόρι; Και τι είναι στη μόδα, το χρυσό ή το ασημί στα κοσμήματα;

Απάντηση
Φίλη μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός που σκέφτεσαι να κάνεις, έχουμε όμως μία παρατήρηση: οι μπότες να μην έχουν stiletto τακούνι, αλλά τετράγωνο και χαμηλό ώστε να είναι πιο cute και να ταιριάζουν στην ηλικία σου. Τώρα σε πανωφόρι μπορείς να συνδυάσεις ένα κλασικό μαύρο παλτό και σε κοσμήματα έχεις την δυνατότητα να σετάρεις ό,τι θες ανάλογα τα χρώματά σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Έχω επιλέξει αυτό το shirt dress να φορέσω σε ένα γάμο που έχω. Το πρόβλημα είναι πως είναι αρκετά διάφανο και πρέπει να φορέσω κάτι από κάτω. Σκεφτόμουν ένα σορτς με παγιέτες, καλσόν 10-20den μαύρο και γόβα animal print. Πως σας φαίνεται σαν επιλογή;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να κρατήσεις το shirt dress σαν επιλογή για την βραδιά του γάμου, αλλά το sequin shorts και το animal print δεν είναι ωραίος συνδυασμός. Σου προτείνουμε αν θες να συνδυάσεις ένα velvet shorts με διάφανο μαύρο καλσόν και χωρίς ραφές για να σετάρεις ένα ζευγάρι πέδιλα που είναι πολύ elegant.

Ερώτηση
Καλημέρα! Αγόρασα πριν μερικά χρόνια τις παρακάτω λαδί suede over the knee μπότες. Μέχρι στιγμής τις έχω συνδυάσει με μαύρα ή μπεζ φορέματα σε Α γραμμή και μπλε skinny jeans. Θα ήθελα να μου προτείνετε και κάποιους άλλους συνδυασμούς που θα μπορούσα να κάνω. Είμαι μελαχρινή, με σκουρόχρωμη επιδερμίδα, ύψος 1,76 και βάρος 62 κιλά.

Απάντηση
Φίλη μας οι μπότες σου είναι σπουδαία αγορά και μπράβο σου. Πολύ ωραία τις έχεις συνδυάσει μέχρι τώρα, για αλλαγή όμως σου προτείνουμε να τις φορέσεις με boho φορέματα ή με midi φούστες και πουλόβερ. To χρώμα τους πάει τέλεια με pritned φορέματα και με τις neutral αποχρώσεις.

Ερώτηση
Γεια σας! Για ακόμη μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας! Σε λίγες ημέρες ορκίζεται ο φίλος μου και έχω επιλέξει να φορέσω τα παρακάτω ρούχα (δεν θα ήθελα να τα δημοσιεύσετε παρακαλώ). Δεν θέλω να ντυθώ με επίσημο ταγιέρ και σακάκι. Εσείς τι λέτε; Απο πάνω τι θα προτιμούσατε να φορέσω. Δερμάτινο ή παλτό;

Απάντηση
Φίλη μας ο συνδυασμός που έχεις στείλει είναι πολύ fresh και μας αρέσει πολύ. Σε πανωφόρι θα φορέσεις ένα παλτό και θα έχεις ένα τέλειο σύνολο για την περίσταση. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω ένα μαύρο φόρεμα, λεπτό πλεκτό, λίγο πιο κάτω από το γόνατο και θα ήθελα να μου πείτε με τι πανωφόρι να το συνδυάσω, με τι καλσόν και με τι παπούτσια.

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμα σου με οver the knee boots που έχουν medium τακούνι για everyday look, και ανάλογα το κρύο, με leather jacket και scarf blanket, αλλιώς ένα ωραίο παλτό.

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 65 ετών και παντρεύεται η κόρη μου τον Απρίλιο, πρωί στην Ιταλία. Έχω μία blue jumpsuit. Θέλετε να μου πείτε με τι πανωφόρι, παπούτσια, αξεσουάρ να τη συνδυάσω;

Aπάντηση
Φίλη μας θα θέλαμε να μας στείλεις μία φωτογραφία της jumpsuit για να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα του ρούχου σου, ώστε να μπορέσουμε να σου πούμε για τα αξεσουάρ.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Έχω ένα μαύρο φόρεμα, κοντό, βραδινό. Με τι καλσόν να το φορέσω και τι παπούτσια; Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας φέτος σε καλσόν είναι μεγάλη τάση τα διάφανα. Τώρα ανάλογα το ύφος του ρούχου σου μπορείς να συνδυάσεις ankle boots, πέδιλα ή over the knee boots που είναι όλες σωστές επιλογές για night look.

And More