Απαντάμε στις στιλιστικές ερωτήσεις! Στείλε κι εσύ την απορία σου στην ομάδα μόδας του Tlife

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι θα μπορούσα να φορέσω στην εξής περίσταση: είμαστε με τον άντρα μου καλεσμένοι για καφέ, επτά το απόγευμα, σε ένα σπίτι στην Κηφισιά που θα πάμε πρώτη φορά. Έχω ένα μπλε, βελούδινο, ζιβάγκο, μακρυμάνικο, midi φόρεμα με μαύρες μπότες με σχετικά χαμηλό τακούνι. Είναι καλό;

Απάντηση
Φίλη μας το βελούδινο φόρεμα μας αρέσει πάρα πολύ σαν επιλογή. Είναι τάση φέτος και για κάλεσμα είναι μία κομψή επιλογή. Διαφωνούμε στις μπότες, αφού για μέσα στο σπίτι είναι πιο ωραίο ένα ζευγάρι γόβες ή ankle boots. Και τα δύο βέβαια, πρέπει να έχουν σχετικά χαμηλό τακούνι.

Ερώτηση
Γεια σου Σοφία. Βαφτίζω το παιδί μου το Μάιο το πρωί και σκέφτομαι να φορέσω ολόσωμη φόρμα. Σου επισυνάπτω τρεις που βρήκα και μου άρεσαν. Παρακαλώ να μη δημοσιευτούν οι φωτογραφίες. Κατ’ αρχήν, η ολόσωμη φόρμα είναι σωστή επιλογή για την περίσταση; Σου άρεσε κάποια από τις τρεις και πώς θα μπορούσα να τη φορέσω (παπούτσια, αξεσουάρ, μαλλιά, πανωφόρι κτλ). Είμαι 32 ετών, καστανόξανθη, λευκή επιδερμίδα, ύψος 1.70 και 57 κιλά. Σωματότυπος αχλάδι. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας βεβαίως και η ολόσωμη φόρμα είναι πάρα πολύ ωραία επιλογή και μπράβο για την απόφασή σου. Και οι τρεις είναι πολύ κομψές αλλά θα σου πρότεινα την πρώτη τη μονόχρωμη για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο look σου. Συνδύασέ την με nude γόβες και χρυσά σκουλαρίκια. Σε πανωφόρι μπορείς να συνδυάσεις ένα spring coat, που θα βρεις παντού σε λίγο καιρό στις οικονομικές αλυσίδες σε λευκό χρώμα, ενώ για τα μαλλιά σου μπες στην στήλη του beauty μας και πάρε fresh ιδέες!

Ερώτηση
Καλησπέρα. Είμαι 50 ετών, ξανθιά και τον άλλο μήνα έχουμε τον ετήσιο χορό του σωματείου μας που κατέχω τη θέση γραμματέας εκεί. Έχω στο νου μου να βάλω το φόρεμα που σας στέλνω, όμως τι βάζω σαν πανωφόρι και τι παπούτσια; Στείλτε μου όλες τις επιλογές σας, και συντηρητικές και extreme.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι αρκετά εντυπωσιακό. Δεν φαίνεται αρκετά το μήκος του, αλλά αν το κάλεσμα το επιτρέπει συνδύασέ το με πέδιλα για ένα chic αποτέλεσμα. Μην προσθέσεις κοσμήματα γιατί το φόρεμα είναι ήδη πολύ glam, και για το πανωφόρι μπορείς να βάλεις ένα ωραίο black blazer στους ώμους. Αλώστε δεν θα μείνεις για πολύ με το πανωφόρι σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα αγαπητή ομάδα του tlife! Οι συμβουλές που μας δίνετε είναι πάντα πολύ χρήσιμες και σας ευχαριστούμε! Θα ήθελα και εγώ την βοήθειά σας στο πως να συνδυάσω το φόρεμα που σας επισυνάπτω! Έχω 1.64 ύψος και είμαι 60 κιλά. Το φόρεμα το πήρα πέρσι το καλοκαίρι αλλά δεν το φόρεσα γιατί δεν βρήκα έναν συνδυασμό που να μου αρέσει. Θα ήθελα να μου προτείνετε με τι παπούτσια, τσάντα, αξεσουάρ θα μπορούσα να το φορέσω για επίσημη εκδήλωση, όπως σε βάφτιση ή γάμο.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμά σου είναι αρκετά εύκολο να το συνδυάσεις και απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει τόσο καιρό. Βέβαια εννοείται πως η ιδανική εποχή να το φορέσεις είναι το καλοκαίρι και όχι τώρα. Μπορείς να το βάλεις με λευκά πέδιλα, αλλά θα δείξει πολύ ωραίο και με πλατφόρμες. Θα μας άρεσε σε μία εμφάνιση με ψάθινη τσάντα στις διακοπές, αλλά και με μία shoulder bag στην πόλη.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα βαφτίσω την κόρη μου και έχω αγοράσει το παρακάτω φόρεμα. Θα ήθελα να μου πείτε με τι πανωφόρι και τι παπούτσια να το συνδυάσω. Η βάφτιση είναι πρωί. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας αν η βάφτιση είναι σε λίγο καιρό και χρειάζεσαι πανωφόρι, τότε συνδύασε ένα λευκό παλτό σε minimal γραμμή και nude γόβες για safe αποτέλεσμα. Εννοείται δεν θα προσθέσεις καθόλου αξεσουάρ και τα μαλλιά σου χτένισά τα σε minimal ύφος ή όλα πίσω σε wet look ή ένα ωραίο ponytail ή ίσια.

Ερώτηση
Γεια σας. Τον επόμενο μήνα θα πάω στην χοροεσπερίδα του σχολείου μου. Είμαι 17 χρονών. Έχω επιλέξει ένα μαύρο δαντελωτό φόρεμα κοντό. Τι παπούτσια θα ταίριαζαν με την περίσταση; Γόβες; Και αν ναι, σε τι χρώμα; Επίσης τι καλσόν θα ταίριαζε καλύτερα;

Απάντηση
Φίλη μας για την ημέρα του χορού θα σου προτείναμε να μην επιλέξεις γόβες με το φόρεμά σου, γιατί θα κάνει το look less young και γιατί δεν θα είσαι άνετη για να διασκεδάσεις. Ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots είναι η πιο cool επιλογή για την βραδιά εκείνη και για την ηλικία σου, συνδυασμένα με οπάκ καλσόν.

And More