Ό,τι στιλιστική απορία και αν έχεις στείλε την ερώτησή σου στο fashion team του Tlife

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση, ώστε να είσαι ντυμένη σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Όποια ερώτηση και αν έχεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE, στέλνοντάς την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Γεια σας. Στις αρχές Ιουλίου θα παντρέψω ενα φιλικό μου ζευγάρι και θα βαφτίσω και το παιδάκι τους. Τι θα μπορούσα να φορέσω, θα ήθελα να με βοηθήσετε.

Απάντηση

Φίλη μας δεν έχουμε καμία πληροφορία για το προσωπικό σου style καθώς και για τα χαρακτηριστικά σου, όπως και για το location που θα γίνει ο γάμος ή αν έχει κάποιο consept. Παρόλα αυτά γενικά μιλώντας θα σου πούμε ότι σε μία τέτοια περίσταση θα σου προτείναμε να επιλέξεις ή ένα midi pastel φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα ή ένα σύνολο με φούστα και αέρινο top. Δες και μερικές φωτογραφίες για να πάρεις έμπνευση.

Eρώτηση 2

Καλημέρα κορίτσια

Αρχές Μαίου είμαι καλεσμένη σε γάμο και σκέφτομαι να φορέσω το παρακάτω φόρεμα (σας παρακαλώ να μην δημοσιευτεί) συμφωνείτε;Ταιριάζει για την περίσταση;Είμαι 1.59 και 53 κιλά, καστανή. Σκέφτομαι να το φορούσα με ζώνη στη μέση. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε χρώμα σε ζώνη, παπούτσια και τι αξεσουάρ να επιλέξω;Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραία επιλογή για την περίσταση. Μην φορέσεις ζώνη γιατί θα χαλάσεις το ύφος του ρούχου και καθόλου κοσμήματα αφού έχει ήδη αρκετά metallic στοιχεία. Για τα παπούτσια θα σου προτείναμε ένα ζευγάρι πέδιλα minimal σε λευκό χρώμα για να δώσεις μία ισορροπία στο σύνολο σου.

Ερώτηση 3

Καλημέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση είμαι 1.60 και 45 κιλά και αναρωτιόμουν αν θα ταίριαζαν στον σωματότυπο μου και στο ύψος μου οι midi satin φούστες που είναι trend τώρα. Αν ναι να τις φοράω με sneakers ή καλύτερα με κάτι που θα έδινε ύψος;

Aπάντηση

Φίλη μας πάντα υπάρχουν κάποιοι κανόνες για το ντύσιμο με βάση τον σωματότυπο αλλά η πιο safe συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να δοκιμάσεις το ρούχο που θες και να δεις αν σου πηγαίνει. Η satin midi φούστα έχει μία αέρινη γραμμή που κολακεύει γενικότερα, εμείς θα σου προτείναμε να την συνδυάζεις με sneakers για απόλυτα urban style, αλλά και medium heel σανδάλια για λίγο extra ύψος.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα….θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα γάμο που έχω τον Ιούνιο. Έχω μια ψηλόμεση φαρδιά παντελόνα που σκέφτομαι να φορέσω με ενα lingerie τοπ σε ροζ ή κίτρινο χρώμα. Αξεσουάρ τι βάζουμε; Πρέπει να φορέσω οποσδήποτε πέδιλο; και αν ναι έχω μπεζ ταιριάζει; αλλιώς σκέφτομαι για ψηλοτακουνη μαύρη γόβα. Η μήπως θα ναι πολύ χειμερινό; ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας με την παντελόνα σου ταιριάζουν και τα δύο top διάλεξε λοιπόν αυτό το χρώμα που σε κολακεύει περισσότερο. Σε κοσμήματα μπορείς να βάλεις πολλά μικρά χρυσά κολιέ και να κάνεις ένα layering κοσμημάτων ενώ σε παπούτσια σίγουρα πέδιλα τα μπες είναι ok αν και ένα ζευγάρι μαύρα θα ήταν πιο cool.

Ερώτηση 5

Είμαι η Βίκυ και γίνομαι κουμπάρα μετά το Πάσχα στην Πάρο, έχω δοκιμάσει άπειρα φορέματα αλλά περισσότερο μου άρεσε ένα κόκκινο φόρεμα με δαντέλα midi – είναι υπερβολή το κόκκινο για κουμπάρα; Με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω; Μαύρο,χρυσό, nude. Ευχαριστώ πολύ

Aπάντηση

Φίλη μας το κόκκινο είναι πολύ ωραιο χρώμα και ταιριάζει σε μία κουμπάρα χωρίς να ειναι υπερβολή. Σε πέδιλο προτείνουμε κάτι σε nude και επειδή δεν έχουμε εικόνα για το σχέδιο του φορέματος το πιο safe που μπορούμε να σου πούμε σε κόσμημα είναι μικροί χρυσοί κρίκοι.

And More