Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Κορίτσια θέλω βοήθεια!! Έχω δύο τέτοια σε εκρού και σε μαύρο . Μου πάνε γιατί έχω τοπικό πάχος αλλά ωραία πόδια. Πείτε μου πως να τα συνδυάζω το χειμώνα-αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντες-σε τι στιλ και τι χρώματα…. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας μπορεις να τα φοράς με flat overknee boots και ένα ωραίο jacket, με ένα φουλάρι και μια shouder bag τα πρωινά ενώ για πιο βραδινά σύνολα με ankle boots και clutch. Σε κόσμημα πρόσθεσε ότι σου άρεσει κάποιο κολιέ ίσως ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Eρώτηση
Καλησπέρα…22 Οκτωβρίου θα πάω σε νυχτερινό κέντρο και σκέφτομαι να βάλω ένα παντελόνι μαύρο σε στιλ καμπάνας με ένα crop τοπ άσπρο χρώμα…το θέμα μου είναι οτι δεν ξέρω τι να βάλω απο πάνω…γιατί ο καιρός δεν σε αφήνει να καταλάβεις τι πρέπει να βάλεις. Επίσης τι παπούτσι μπορώ να βάλω; Αυτά…

Aπάντηση
Φίλη μας από πάνω μπορείς να βάλεις ή ένα leather jacket ή ένα basic blazer ενώ σε παπούτσι μπορείς και γόβες αν έχεις ή μετά μαύρα booties.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε γάμο τέλη Οκτωβρίου. Είμαι 1,57 και αδύνατη (24χρ), και για να γίνω πιο συγκεκριμένη να σας πω πως θα προτιμούσα κάτι απλό,π.χ. skinny παντελόνι μιας και το στιλ μου ειναι ροκ και σε τέτοια περίσταση θα ήθελα συμβουλή για το πως να το εμπλουτίσω. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μία πολύ ωραία εμφάνιση θα ήταν συνδυασμός skinny παντελονιού που τόσο σου άρεσει και σε κολακεύει με ένα sexy τοπ και ένα blazer για ένα androgyne look με θηλυκά στοιχεία. Σε παπούτσι αν ο καιρός ακόμη το επιτρέπει φόρεσε sexy πέδιλα ή κλασικές γόβες και κράτησε ένα μικρό clutch.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας!! Πριν λίγο καιρό μια φίλη, μου έκανε δώρο μια ψηλόμεση δερμάτινη μαύρη φούστα σε άλφα γραμμή που φτάνει λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Θα ήθελα να μου προτείνετε συνδυασμούς για όλες τις ώρες και κυρίως για το στιλ των αξεσουάρ (παπούτσια, τσάντα, πανωφόρι, κοσμήματα). Το ύψος μου είναι 1,65 και 53 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χρυσή.

Απάντηση
Φίλη μας το πρωί συνδύασε την φούστα σου με κάτι λευκό ή γκρι π.χ. ένα πουκάμισο ή λεπτό πουλόβερ και ολοκλήρωσε το look με medium heel μποτάκια. Για το βράδυ φόρεσέ την με ένα ωραίο cropped top και εντυπωσιακό κολιέ και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Σε πανοφώρι απόφυγε κάτι δερμάτινο και συνδύασε την με jacket με μήκος όχι πιο κάτω από την μέση. Σε τσάντα μπορείς να κρατήσεις μία shoulder bag όλη μέρα ή ένα κομψό clutch στην βραδινή έξοδό σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα, το παρακάτω δερμάτινο πανωφόρι είναι ακόμα στην μόδα; Ποιες ηλικίες μπορούν να το επιλέξουν σε μια βραδινή εμφάνιση; Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι και το πιο εύχρηστο, εφόσον το έχεις όμως μπορείς να το συνδυάσεις με minimal ρούχα για να μην δείχνει πολύ “σκληρό”. Απόφυγε σκισμένα ξεβαμένα τζιν και μποτες, δώστου ένα πιo urban χαρακτήρα με μαύρο τζιν παντελόνι, λευκό tshirt και μαύρα ankle boots. Απόφυγε animal print στοιχεία αλλά και τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων π.χ. κόκκινο- μπλε γιατί θα το κάνουν να δείχνει φθηνό. Τώρα για την ηλικία δεν μας αρέσει σε teens ούτε όμως και σε 45 plus οπότε αν είσαι ενδιάμεσα enjoy!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω μαύρες μυτερές γόβες κλασικές, σε τι υλικό όμως? Ματ? Λουστρίνι η σουεντ? Τις θέλω για καθημερινή χρήση, να τις φοράω με ένα απλό τζιν και ενα τοπ και να προσθέτουν μια πινελιά πιο καλαίσθητη στο όλο αποτέλεσμα!! Περιμενω τη γνώμη σας! Ευχαριστώ, Σοφία.

Απάντηση
Σοφία για κάθε μέρα σου προτείνουμε να επενδύσεις σε μια μαύρη δερμάτινη κλασική γόβα που μπορείς να την φοράς σχεδόν με τα πάντα και είναι διαχρονικά κομψή.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Τέλη Οκτωβρίου θα είμαι κουμπάρα σε ένα γάμο στην Κύπρο και θα βάλω το φόρεμα που επισυνάπτω (θα παρακαλούσα να μη δημοσιευτεί η φωτογραφία).
Ήθελα να ρωτήσω πώς πρέπει να κάνω τα μαλλιά μου και τι μακιγιάζ πάει! Η πλάτη πίσω είναι λίγο ανοιχτή και στρογγυλή. Είμαι 29 ετών, μικροκαμωμένη, με σταρένια επιδερμίδα και μακριά, σγουρά, σκούρα καστανά μαλλιά!
Θα περιμένω με πολύ αγωνία την απάντηση σας! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Πολύ ωραία είναι και το φόρεμα όπως τα μαλλιά της φωτογραφίας θα σου πήγαιναν. Τώρα σε μακιγιαζ προτείνουμε τόνους γήινους σε όλο το πρόσωπο και ένα ωραιο χρώμα σε κραγιόν.

And More