Q&A: Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Ποιες είναι οι τάσεις του καλοκαιριού; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!

Ερώτηση
Καλησπέρα! ! ! Το προτελευταίο ΣΚ του Αυγούστου είναι ο γάμος της φίλης μου, κλασικός γάμος με δεξίωση. Αγόρασα μαύρο φόρεμα με δαντέλα μέχρι το γόνατο και κοντά μανίκια. Τι παπούτσια (χρώμα) και τι κοσμήματα να φορέσω;
Ευχαριστώ!

Απάντηση
Σε αυτό το φόρεμα ταιριάζει τέλεια ένα ζευγάρι πέδιλα με λεπτά λουράκια σε απόχρωση πολύ κοντά σε αυτή της επιδερμίδας σου που θα δώσει ακόμη περισσότερο μήκος στα πόδια και θα συνοδεύσει στιλάτα αλλά όχι ”φλύαρα” μία κλασική επιλογή. Ιδανικά για το υπόλοιπο look σου θα μας άρεσε, (αν σου πάνε) τα μαλλιά σου πιασμένα πίσω με χωρίστρα στην μέση σε ένα χαμηλό κότσο, κόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι κρίκους σε spanish style.

Ερώτηση
Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας. Είμαι 24 και το Σεπτέμβρη θα γίνω κουμπάρα. Ο γάμος θα γίνει εδώ Αθήνα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι καλοντυμένη, γι’αυτό θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το φόρεμα που σας επισυνάπτω (οι φωτό δε θα ήθελα να δημοσιευθούν). Το βρίσκετε υπερβολικό; Με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω. Ελπίζω να σας αρέσει.
Περιμένω τις συμβουλές σας!
Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα που μας έστειλες είναι κάπως υπερβολικό οφείλουμε να ομολογήσουμε αλλά αν σου αρέσει πολύ θα μπορούσες να το φορέσεις με πολύ προσεκτικό styling- δηλαδή: Χωρίς καθόλου κοσμήματα, μαλλιά πιασμένα σε sleek στιλ όλα πίσω και λεπτά nude πέδιλα. Έτσι το φόρεμα σου θα δείχνει λιγότερο υπερβολικό και θα μπορέσεις να το φορέσεις. Αλλιώς θα πρέπει να δεις κάτι άλλο..

/

Ερώτηση
Γεια σας. Σε λίγο καιρό είναι ο γάμος της αδερφής μου και έχω πάρει ένα γαλάζιο φόρεμα με δαντέλα απλό. Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουνε τα λευκά παπούτσια και για κόσμημα αν θα μπορούσα να βάλω λευκό κολιέ με πέρλες.

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμα σου τα λευκά παπούτσια ταιριάζουν σαν συνδυασμός σίγουρα. Τώρα για το κόσμημα αν ειναι κλειστό μπροστά απόφυγε να βάλεις κολιέ και φόρεσε κάτι στο χέρι. Αν έχει ντεκολτέ μπορείς άνετα να το φορέσεις.

Ερώτηση
Γεια σας!!! Αρχές Σεπτεμβρίου έχω να πάω σε έναν γάμο και θέλω να μου προτείνετε τι να φορέσω. Είμαι 19 χρονών, ψηλόλιγνη σιλουέτα, ύψος 1.67 και 50 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απάντηση

Φίλη μας δεν μας λες που είναι ο γάμος- αν δηλαδά είναι σε κάποιο νησί ή στην πόλη. Παρόλα αυτά για εκείνη την ημερομηνία και εφόσον το καλοκαίρι σιγά σιγά τελειώνει, θα σου προτείναμε ένα συνδυασμό από ψηλόμεση αέρινη παντελόνα και ένα ωραίο top αφού τα μακριά φορέματα αλλα και τα μίνι θα έχουν πολυφορεθεί. Θα είναι μια εμφάνιση που θα κάνει την διαφορά.

/

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 18 χρόνων και θα γίνω νονά σε λίγες μέρες. Θα φορέσω ένα δαντελένιο λευκό φόρεμα με τάμπα πλατφόρμες και θα τα συνδυασω με ένα χρυσό ρολόι. Να βάλω σκουλαρίκια κρεμαστά? Αν ναι, πως να κάνω τα μαλλιά μου? Είναι λίγο πιο κάτω από το στήθος!

Απάντηση
Φίλη μας καλό θα ήταν να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω καλοχτενισμένα σε ωραίους κυματισμούς ή ίσια, ανάλογα πως σου πηγαίνουν και να μην φορτώσεις άλλο το σύνολο με κότσους, πιασίματα και σκουλαρίκια. Είσαι πολύ νέα και το δαντελένιο λευκό φόρεμα αρκεί για την περίσταση.

And More