Q&A: Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω για την midi εφαρμοστή μαύρη φούστα που φοράει η Τατιάνα στην εκπομπή της…πως μπορούμε να φορεσουμε μια τέτοια φούστα; Σε τι σωματότυπο ταιριάζει και πώς μπορούμε να κάνουμε το look πιο νεανικό; Κάποιες φωτό θα βοηθούσαν. Σας ευχαριστώ!

Aπάντηση
Φίλη μας μία midi μαύρη φούστα μπορεί να γίνει πολυ νεανική αν κάνεις απλούς συνδυασμούς με basic κομμάτια, πχ λευκά t-shirt, γκρι πλεκτά, μαρινιέρες, leather jacket, λευκά πουκάμισα, και ankle boots. Δες και μερικές φωτό.

Ερώτηση
Κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας..έχω να πάω σε έναν γάμο και έχω αγοράσει ένα ανοιχτόχρωμο πράσινο φόρεμα. Θα μπορούσα να το συνδυάσω με royal blue πέδιλα;

Απάντηση

Φίλη μας ο συνδυασμός δύο bold χρωμάτων είναι πολύ ωραίος και κάνει fashion αποτέλεσμα απλά πρέπει να είσαι προσεχτική με το υπόλοιπο look για να μην δείχνεις στο τέλος ”υπερβολική”. Φρόντισε να μην φορτώσεις το ντύσιμο σου με χρωματιστά κοσμήματα, και ό,τι επιλέξεις αν είναι διακριτικό-πχ.. χρυσά λεπτά βραχιόλια ή σκουλαρίκια και ένα ωραίο nude clutch.

Ερώτηση
Έχω ένα κυπαρισσί παντελόνι ελαστικό σαν καπαρτινέ ελαφρώς το ύφασμα με φερμουάρ στο πλάι και στενό στα πόδια. Δεν έχει καμία σούρα επάνω είναι απλό και σικ . Έχω και μαύρο και κοραλί-εχω τρία τέτοια. Μπορείτε να μου τα συνδυάσετε για το χειμώνα για κάτι κομψό;;; Σας παρακαλώ κορίτσια, και με τι χρώματα το καθένα. Θα περιμένω απάντηση σας …

Απάντηση
Φίλη μας το κοραλί άφησέ για την άνοιξη καλύτερα τώρα το πράσινο και το μαύρο φόρεσε τα κάθε μέρα με πουλοβεράκια, πουκάμισα και flat shoes σε στιλ που θυμίζει κολλεγιακό. Το μαύρο συνδυάζεται με όλα τα χρώματα ενώ το κυπαρισσί με καφέ, μπορντό αποχρώσεις. Το βράδυ με ένα μαύρο blazer, ένα θηλυκό τοπ και γόβες μπορείς να φορέσεις και τα δύο για ένα ποτό.

Ερώτηση
Καλησπέρα, είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο μέσα προς τέλη Οκτωβρίου και δεν ξέρω πως πρέπει να ντυθώ. Επειδή είμαι ψηλή αποφεύγω τα ψηλοτάκουνα ..καμια ιδέα?? Ευχαριστώ..

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας βοηθάς και πολύ για να γίνουμε πιο συγκεκριμένες, παρόλα αυτά αν δεν προτιμάς το ψηλοτάκουνα τότε μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα σε loose mini γραμμή και να το συνδυάεις με medium τακούνι ώστε να μην κουραστείς άλλωστε το 60’s τετράγωνο τακούνι έχει επιστρέψει δυναμικά και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις στις οικονομικές αλυσίδες.


Ερώτηση

Καλησπέρα! Ορκίζομαι στις 30 Οκτώβρη και δεν εχω βρει τι θα φορέσω. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε ορισμένα σύνολα που να είναι μοδάτα, κατάλληλα για την περίσταση και όσο σέξι επιτρέπεται αλλά και στιλάτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Καλησπέρα φίλη μας θα μπορούσες να βάλεις στην ορκωμοσία σου ένα ωραίο midi φόρεμα που είναι αρκετά θηλυκό και ταιριάζει και στην περίσταση. Διάλεξε ένα χρώμα που σου πηγαίνει και ολοκλήρωσε το look με sexy pumps. Aπόφυγε τα πολλά κοσμήματα και φρόντισε να έχεις ένα ωραίο πρωινό make up χωρίς υπερβολές.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε γάμο τέλη Οκτωβρίου. Είμαι 1,57 και αδύνατη (24χρ), και για να γίνω πιο συγκεκριμένη να σας πω πως θα προτιμούσα κάτι απλό,π.χ. skinny παντελόνι μιας και το στιλ μου ειναι ροκ και σε τέτοια περίσταση θα ήθελα συμβουλή για το πως να το εμπλουτίσω. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μία πολύ ωραία εμφάνιση θα ήταν συνδυασμός skinny παντελονιού που τόσο σου άρεσει και σε κολακεύει με ένα sexy τοπ και ένα blazer για ένα androgyne look με θηλυκά στοιχεία. Σε παπούτσι αν ο καιρός ακόμη το επιτρέπει φόρεσε sexy πέδιλα ή κλασικές γόβες και κράτησε ένα μικρό clutch.

And More