Στείλε την απορία σου και η fashion editor απαντάει σε όλα

Eσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η fashion editor Σοφία Σούζα  θα σου απαντήσει με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση 1

Καλημέρα. Θα φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας σε πρωινό γαμο με ψηλά μαύρα ankle boots. Με τι καλσόν να το συνδυάσω; Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου ταιριάζει περισσότερο με γόβες και όχι τόσο με ankle boots. Σίγουρα έχεις ένα ζευγάρι κλασικές γόβες να το συνδυάσεις ώστε να έχεις ένα τέλειο look.Tώρα για το καλσόν θα σου πρότεινα να διαλέξεις ένα στο χρώμα του δέρματος καθόλου γυαλιστερό σε mat υφή, δοκίμασε στα καταστήματά Wolford.

Eρώτηση 2

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω μια λαδί μίντι πουκαμίσα η οποία είναι σχετικά ανοιξιάτικη/φθινοπωρινή.Θα μπορούσα να την συνδυάσω με κάποιο μαύρο καλσόν και μπότες ή με κάποιο άλλο χρώμα ώστε να φορεθεί και το χειμώνα;

Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Εννοείται και μπορείς και θα έχεις ένα ωραίο military σύνολο. Το χακί δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και συνδυάζεται ωραία με το μαύρο που είναι και το βασικό χρώμα της χειμερινής περιόδου και σίγουρα θα τα φορέσεις μαζί πολλές φορές μέσα στην σεζόν.

Πρόταση από εμένα άσε τις μπότες και συνδύασε το με αρβιλάκια που είναι το παπούτσι της σεζόν.

Ερώτηση 3

Θα βάλω αυτό το φόρεμα σε μια εκδήλωση, τι παπούτσια μπορώ να συνδυάσω εκτός από μαύρα;

 

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι συγκλονιστικό και σίγουρα σε ένα party look μπορείς να το συνδυάσεις με metallic αποχρώσεις όπως χρυσό ή ασημένιο πέδιλο σε ένα εορταστικό look

Eρώτηση 4

Γεια σας θα ήθελα να πάρω ένα καλό πανωφόρι για φέτος ποιο είναι η μεγαλύτερη τάση;

Απάντηση

Φίλη μας δες εδώ το αφιέρωμα που έχω κάνει στις τάσεις για τα πανωφόρια και ανάλογα το προσωπικό σου style για να βρεις τι πρέπει να αγοράσεις ώστε να το φοράς με όλα!

Γνώμη μου είναι ότι το shearling jacket είναι το πιο δυνατό πανωφόρι για αυτή την σεζόν και θα δώσει στο style σου το update που χρειάζεται.

Eρώτηση 5

Πήρα αυτές τις μπότες, μπορώ να τις συνδυάσω με φόρεμα;

Aπάντηση

Φίλη μου οι μπότες αυτές είναι απόλυτη τάση και σίγουρα θα τις φορέσεις με φόρεμα. Τα it girls τις λατρεύουν από πέρυσι και τις συνδυάζουν με maxi φορέματα στα χειμερινά τους σύνολα.

Ερώτηση 6

Φέτος είναι μόδα το βελούδο; Πήρα αυτό το σακάκι

Απάντηση

Φίλη μου το βελούδο όπως έχω ξαναγράψει δεν φεύγει ποτέ από την μόδα είναι all time classic επιλογή και πάντα δίνει στο ντύσιμο μία elite αίσθηση. Πολύ ωραία η αγορά σου και σίγουρα θα την χαρείς τις γιορτές σε tuxedo looks με παντελόνια ή φούστες για τα πάρτι, ή ακόμη και με jean και αρβιλάκια σε everyday stylish looks!

And More