“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας,συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Αγόρασα μια μπορντό παντελόνα, τύπου ζιπ κιλοτ, τρία τέταρτα και δεν ξέρω με τι να τη συνδυάσω. Πρέπει να σας πω, πως είμαι μετρίου αναστήματος γύρω στο 1,65.

Απάντηση
Φίλη μας η zip culotte ειναι εδώ και 3 σεζόν από τα πιο stylish κομμάτια και καλά έκανες και πήρες μία.Την φοράς όλη μέρα -το πρωί με πουλόβερ, παλτό και platform loafers, flat ankle boots ή sneakers, ενώ το βράδυ με θηλυκά top, αέρινα πουκάμισα, cropped tops και γόβες, ankle boots ή μπότες, σου στέλνουμε και φωτό να πάρεις μία ιδέα.

Ερώτηση
Έχω ένα μπορντό φόρεμα και θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει με γκρι μποτάκια.

Aπάντηση
Το μπορντό φόρεμα ταιριάζει τέλεια με γκρι μποτάκια αλλα δεν θέλει καλσόν μαύρο. Είτε θα το βάλεις χωρίς ή αλλιώς με ένα πολύ καλό ποιοτικά στο χρώμα του δέρματος που δεν θα φαίνεται καν.

Ερώτηση
Αγαπημένο Τlife, θα ήθελα να αγοράσω ένα ζευγάρι απλές μαύρες γόβες για καλύτερη περίσταση. Θα προτείνατε λουστρίνι ή δερμάτινες? Ποιες θα συνδυάζονται πιο εύκολα? Ευχαριστώ πολύ!


Απάντηση
Αν είναι να κάνεις μια διαχρονικά κομψή αγορά σίγουρα ένα ζευγάρι δερμάτινες μαύρες γόβες είναι ή σωστή επιλογή, διάλεξε με χαμηλό άνοιγμα στο κουντεπιέ και λεπτό τακούνι.

Ερώτηση
Έχω ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο και θέλω να το βάλω σε μια μεσημεριανή εκδήλωση. Σαν πρώτη επιλογή είχα nude γόβα όμως κάνει πολύ επίσημο! θέλω κάτι πιο χαλαρό! Έλεγα να το βάλω με μαύρο καλσόν (50 den), ούτε πολύ χοντρό, ούτε πολύ λεπτό και με μαύρες μυτερές σουετ γόβες. Ποια είναι η γνώμη σου?? Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Ναι, ταιριάζει σίγουρα με καλσόν μαύρο και μαύρες γόβες αλλά μπορείς να σκεφτείς την εκδοχή της μπότας για μεσημέρι μέχρι το γόνατο σε γκρι χρώμα και χωρίς καλσόν. Δες και αυτή την επιλογή, που κάνει πιο urban chic και δεν είναι και πολύ συνηθισμένο.

Ερώτηση

Γεια σας! Είμαι η Σωτηρία, 14 χρονών, ύψος γύρω στα 1,73 και 55 κιλά με λίγα πιασιματάκια (σωματότυπος ”αχλάδι”). Γενικά θέλω να ντύνομαι αρκετά μοντέρνα, να έχει το ντύσιμό μου ένα ”κλικ” ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να συνδυάσω τα ρούχα έτσι ώστε να πετύχω αυτό που ανέφερα. Λόγω οικονομικών δεν έχω την δυνατότητα να παίρνω με το χαρτζιλίκι μου ”καλά” ρούχα, μάρκες, και όποτε ψωνίζω καταλήγω σε κλασικά μπλουζάκια, ζακέτες η skinny τζιν. Θα ήθελα προτάσεις ντυσίματος (συνολάκια), κάποια καταστηματα και tips για να είμαι πιο σικάτη με λίγα χρήματα. Ευχαριστώ!!!

Απάντηση

Φίλη μας ένα καλό πρώτο βήμα είναι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα ρούχα που έχεις δεν φοράς και πιάνουν χώρο. Απομάκρυνέ τα από τη ντουλάπα σοτ και κάνε ένα buget για να πάρεις κάποια νέα που θα τα συνδυάζεις μεταξύ τους και θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στιλ σου.
Είσαι πολυ μικρή ακόμα και σιγά σιγά θα ανακαλύψεις τι σου αρέσει πιο πολύ, τι ταιριάζει στο σώμα σου (που ακόμα διαμορφώνεται) αλλά κυρίως στην προσωπικότητα σου. Σαν πρώτο βήμα για να νιώσεις λίγο safe και να μπορείς να κάνεις και κάποιους συνδυασμούς χωρίς ρίσκο αποτυχίας, σου προτείνουμε να αγοράσεις κάποια basic κομμάτια στα βασικά χρώματα -μαύρο, γκρι, λευκό και κάποια denim ρούχα. Δύσκολα να κάνεις κάποιο λάθος όταν τα συνδυάζεις μεταξύ τους, ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις που μπορεί να έχει μία κοπέλα 14 χρονών και είναι μία καλη βάση για να αρχίζεις σιγά σιγά να προσθέτεις άλλα πιο προχωρημένα. Tώρα για τα καταστήματα που μπορείς να πας είναι όλες αυτες οι οικονομικές αλυσίδες που υπαρχουν στο mall και έχουν μεγάλη ποικιλία και πολύ προσιτές τιμές. Σου στέλνουμε και καποια look να πάρεις ιδέες. Καλή επιτυχία!


And More