“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Γειά σας. Ονομάζομαι Αλεξάνδρα. Στις 30 του μηνός παντρεύεται ο αδερφός μου. Αγόρασα μια maxi κόκκινη τουαλέτα με ουρά και θα ήθελα να μου προτείνετε με τι χρώμα παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να τη συνδυάσω και τι μακιγιάζ και χτένισμα να κάνω. Είμαι μελαχρινή με μακριά, μαύρα μαλλιά. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό και από μόνο μία ωραία εμφάνιση. Τι σημαίνει αυτό: δεν θέλει υπερβολές σε αξεσουάρ και make up -μαλλιά!
Σε παπούτσι και τσάντα αν θες μπορείς να διαλέξεις μεταλλιζέ αποχρώσεις, ένα πέδιλο π.χ. και ένα μικρό clutch, ενώ σε κόσμημα κάτι πολύ διακριτικό όπως ένα ζευγάρι ωραία σκουλαρίκια.Τέλος επειδή το φόρεμα έχει πολύ εντυπωσιακό πίσω μέρος με ουρά και πλάτη ανοιχτή θα πρέπει να πιάσεις τα μαλλιά σου ίσως σε ένα χαμηλό κότσο. Σου στέλνουμε και μία φωτό για να δεις περίπου την αίσθηση.

Ερώτηση
Τον Μάρτιο θα βαφτίσω τα μωρά μου τα δίδυμα. Τι να φορέσω; Χειμωνιάτικα;

Απάντηση
Φίλη μας τον Μάρτιο είναι ακόμη αυτό που λέμε “demi σεζόν” σίγουρα όχι καλοκαιρινά, ανοιξιάτικα αλλα ούτε και πάρα πολυ χειμερινά. Μπορείς να δεις κάτι σε cream απόχρωση που είναι πολυ chic όλες τις εποχές, ταιριάζει και στο event και πάντα δείχνει κομψό και επίσημο. Σε φόρεμα με nude παπούτσια και ένα ωραίο κόσμημα ή σε φούστα με ένα κομψό τοπ. Παρόλα αυτά έχεις ακόμη χρόνο να το δεις και να αποφασίσεις. Ριξε και μια ματιά στο Tshopping.gr που έχει κομψές επιλογές και σε καλές τιμές.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια μου!!! Να είστε πάντα γερές και με άποψη!!! Όποτε με έχετε βοηθήσει έχω εντυπωσιάσει!!! Σας στέλνω φωτό με τρία κομμάτια που αγόρασα: μπλουζάκι, μαύρο γιλέκο και μπλε σακάκι να μου τα συνδυάσετε σε κάτι μεταξύ σικ και μοντέρνο …και τι παπούτσια χρώματα κτλ…λάβετε υπόψη σας ότι εχω λίγη περιφέρεια.
Με εκτίμηση , Ελένη

Απάντηση
Φίλη μας καταρχήν μπράβο για της αγορές σου, όλα είναι πολυ ωραία. Το γιλέκο είναι από τα αγαπημένα κομμάτια της σεζόν και πολύ in fashion επιλογή. Συνδύασέ το με zip culotte ή παντελόνες σε ψηλόμεση γραμμή, προτίμησε χρώματα έντονα π.χ. κεραμιδί, μπορντό για να δείξει το σύνολο πιο stylish και απο μέσα σέταρε το με πουκάμισο με μαο γιακά. Ολοκλήρωσε το look με ankle booties με τετράγωνο χοντρό τακούνι.
Το μπλε σακάκι εκτός απο τα office look που σίγουρα θα έχεις στο μυαλό σου, μπορείς να του δώσεις μία πιο casual αίσθηση με γκρι λεπτό πουλόβερ, τζιν και sneakers και έτσι το φοράς όλη μέρα και οχι μόνο στο γραφείο.
Τέλος το lace top φόρεσε το και αυτό σε καθημερινή βάση με ψηλόμεσο τζιν σε 70’ς γραμμή και απο πάνω μία ωραία κάπα. Σου στέλνουμε και φωτο για να πάρεις μία ιδέα.

Eρώτηση
Αγαπημένη στιλιστική μας ομάδα καλή χρονιά!!!! Θα ήθελα τα φώτα σας! Έχω αγοράσει τη βελούδινη μαύρη παντελόνα που σας επισυνΆπτω! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες επιλογές για να την συνδυάσω από πάνω; Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι τοπ με δαντέλα, θα ήθελα κι από σας κάποιες προτάσεις. Και για σας βοηθήσω έχω ύψος 1,68 και είμαι 58 κιλά! Ευχαριστώ έκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας η παντελόνα σου είναι πολύ ωραία! Θα σου προτείναμε να τη φορέσεις με tshirts, μπλούζες σε 60’ς ύφος, άερινα 70’ς πουκάμισα και να αποφύγεις τον συνδυασμό με την δαντέλα που είναι και τα δύο πολυτελή υφάσματα και θα γίνει το όλο σου σύνολο πολύ βαρύ. Δες και μερικές φωτό να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι 15 χρόνων 1,68 και 58 κιλά και παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη. Ο γάμος θα είναι καλοκαίρι. Τι να φορέσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας είναι ακόμη πάρα πολύ νωρίς για να αποφασίσεις και δεν έχουν βγει και τα καλοκαιρινά ρούχα για να δεις τι θα ηθελες να βάλεις με βάση τα trends της σεζόν. Παρόλα αυτά για την ηλικιά σου θα μας άρεσε ένα ωραίο girly φόρεμα ή εναλλακτικά μία zip-culotte και ένα ωραίο top.

And More