“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Αγαπημένο μου ΤLife χρόνια πολλά και καλή χρονιά με πολλές πολλές επισκέψεις!!!
Θα ήθελα και πάλι την βοήθειά σου. Έχω μια βάφτιση 10/01, συγκεκριμένα βάφτιση και γάμο μαζί, απλή καλεσμένη, δεύτερος ξάδερφός μου και είναι πρωί. Έχω ένα παρόμοιο παπούτσι με της φωτογραφίας που σου επισυνάπτω, πιο ωραίο (!), αλλά ίδιας φιλοσοφίας, γόβα κόκκινη δερμάτινη που σηκώνεται από το πλάι και δένει με 2 λουράκια, είναι πιο κλειστό παπούτσι το δικό μου από αυτό που επισυνάπτω. Επειδή τα αγόρασα πριν λίγες μέρες σκεφτόμουν να τα φορέσω με μια μαύρη pencil δερμάτινη φούστα ψηλόμεση ή με μια επίσης leather look π.χ. σαν αυτή που έχει στα Pink πλισέ. Ταιριάζει τέτοιου είδους παπούτσι? Ή πρέπει να αγοράσω και παπούτσια! Ένα μποτίνι για παράδειγμα. Θα ήθελα να μου πείτε με τι να το συνδυάσω απά πανω, φανταζόμουν ένα πουκαμισάκι από αυτά που δένουν στο λαιμό με ανάλαφρο ύφασμα, σε λευκό ή κόκκινο, αλλά με τι πανωφόρι? Επίσης καλσόν? Τα πόδια μου δεν είναι για χωρίς καλσόν, είμαι κάτασπρη! Έχω πολύ λευκό δέρμα και δεν αισθάνομαι άνετα χωρίς καλσόν το χειμώνα.
Που θα μπορούσα να βρω τέτοιου στιλ ρούχα.
Ανυπομονώ για την απάντησή σας.
Υ.Γ. Οι συμβουλές για για την tutu φούστα το καλοκαίρι με cropped top εντυπωσίασαν!!! Ευχαριστώ!

Απάντηση
Καλή χρονιά φίλη μας, η γόβα σου είναι πολυ ωραία και σίγουρα μας αρέσει για το event που σκέφτεσαι να πας. Θα τη συνδυάσεις με την pencil φούστα και απο πάνω ένα ωραίο τοπ όπως το περιγράφεις. Το πανοφωρι σου μπορεί να είναι ένα ωραίο παλτό όχι μακρύ σε midi γραμμή, μαύρο καλύτερα και σε καλσόν αφού δεν νιώθεις άνετα με γυμνό πόδι θα πάρεις ένα σε έαν τόνο πιο σκούρο απο την επιδερμίδα σου, σε πολύ καλή ποιότητα για να μην γυαλίζει. Για τέτοιου είδους ρούχα μπορείς να πας στις ενημερωμένες οικομικές αλυσίδες που όλοι ξέρουμε.

Ερώτηση
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι να συνδυάσω το παρακάτω φόρεμα? Πηγαίνουν ίσια παπούτσια? Να προτιμήσω ψηλά? Σκεφτόμουν κάτι σε καφε τακούνι μπαρέτα… δε ξέρω!
Ξέχασα! Είμαι 25, 1,70 – 65 κιλά και σκοπεύω να το φορέσω σε ένα σημαντικό δείπνο!!
Σας ευχαριστώ πολύ!! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας και Καλή Χρονιά! Σας επισυνάπτω το φόρεμα!

Απάντηση
Το φόρεμα σου ταιριάζει ωραία με flat overknee boots για μία ωραία πρωινή εμφάνιση ή αλλιώς με οπάκ καλσόν μαύρο, μποτάκια ένα jacket και σκουφάκι.Σε καμία περίπτωση πάντως δεν το συνδυάζεις με καφέ. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου το γραφείο που δουλεύω μετακομίζει σε καινούριο κτίριο και θα κάνει εγκαίνια τα οποία θα γίνουν Σάββατο απόγευμα και θα είναι καλεσμένοι πελάτες και φίλοι. Δεν ξέρω τι να φορέσω και πως να το συνδυάσω. Έχω ύψος 1.60 και είμαι 80 κιλά (ακολουθώ διατροφή και έχω χάσει ήδη 7 κιλά οποτε θα είμαι πιο αδύνατη τότε)
Υ.Γ. θα προτιμούσα κάτι σε φόρεμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Φίλη μας σίγουρα θα πρέπει να είσαι εντυπωσιακή αλλά όχι πολύ υπερβολική. Μας βρίσκεις σύμφωνες στην επιλογή του φορέματος, είναι μια κομψή επιλογή και θα μπορούσες να αναδείξεις και την νέα σου σιλουέτα. Ρίξε μια ματιά στο Tshopping.gr του Tlife που έχει πολλές ωραίες επιλογές σε φορέματα και πρόσθεσε λάμψη με κάποιο κόσμημα και high heels.

Ερώτηση
Γεια σας! Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια η εταιρεία που εργάζομαι και θα το γιορτάσουμε με φαγητό και χορό. Το κάλεσμα είναι λίγο επίσημο. Επειδή εκείνες τις μέρες θα βγάλω το νάρθηκα και απαγορεύεται να φορέσω τακούνια, σκέφτομαι να βάλω τις παρακάτω μπαλαρίνες. Με ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα πιο πάνω από το γόνατο; Αν θέλετε να μου προτείνετε κάτι άλλο, πολύ ευχαρίστως! Είμαι 28 χρονών, 53 κιλά και 1,68 ύψος. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας περαστικά σου ευχόμαστε. Λοιπόν οι μπαλαρίνες αυτές θα δείξουν καλύτερα με το φόρεμα που μας περιγράφεις. Ταίριαξέ το με οπάκ καλσόν και κάποιο ωραίο κόσμημα όπως σκουλαρίκια ή κολιέ σε ασημένιες αποχρώσεις. Μπορούμε να σου προτείνουμε επίσης cropped παντελόνι με μαύρο τοπ και ένα ωραίο ασημένιο κολιέ στο λαιμό. Εχεις επιλογές, οπότε καλή επιτυχία.

Eρώτηση
Έχω αγοράσει ένα πλεκτό φόρεμα μακρύ σε μπεζ χρώμα. Με τι πανωφόρι μπορώ να το φορέσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας αν το φόρεμα σου είναι σε ίσια γραμμή σίγουρα θα μπορεσεις να το σετάρεις με το leather jacket σου που θα πηγαίνει τέλεια. Για πιο casual περιστάσεις μπορείς να το φορέσεις και με ένα oversized cardigan ή hoodie.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Για 2η φοράθα ήθελα τη γνώμη σας!!!! Έχω πάρει ένα ζευγάρι μπορντό μποτάκια λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο με μονοκόμματο τακούνι. Πως μπορώ να το φορέσω; Και με τι χρώμα ρούχων ταιριάζει το μπορντό; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας το μπορντό είναι πολύ ωραίο σε συνδυασμό με γκρι και λευκό- μπορείς λοιπόν να το συνδυάσεις με γκρι τζιν για τις πρωινές σου βόλτες αλλα και λευκά θηλυκά σύνολα για το βράδυ.

Ερώτηση
Κορίτσια καλησπέρα! Αγόρασα το φόρεμα που επισυνάπτω, αλλά προβληματίζομαι με τι παπούτσια μπορώ να το φοράω εκτός από μποτάκια με τακούνι. Ποια η γνώμη σας? Επίσης με τι καλσόν θα το συνδυάζατε? Ευχαριστώ πολύ!



Απάντηση

Φίλη μας βάλε το φόρεμα σου με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και σίγουρα με μπότες με χοντρό τακούνι και στρογγυλή μύτη. Απόφυγε να βάλεις καλσόν αλλά αν οπωσδήποτε πρέπει,διάλεξε ενα στο χρώμα του δέρματος που δεν γυαλίζει για να φαινονται τα laser cuts.

And More