“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Είμαι 32 χρονών και θέλω να αγοράσω μια φόρμα juicy. Σε τι χρώμα μου προτείνετε να την πάρω και πως να την συνδυάσω? Επίσης το αμάνικο γιλέκο πως φοριέται τον χειμώνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας την φόρμα σου να την πάρεις ένα χρώμα που σου ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και σίγουρα όχι ανοιχτό για να την χαίρεσαι χωρίς να έχεις το άγχος αν θα την λερώσεις. Τώρα τα αμάνικα γιλέκα φέτος είναι πολύ τάση και συνδυάζονται τέλεια με zip cullote ή παντελόνια σε ίσια γραμμή. Δες και φωτό να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Καλησπέρα!! Θα ήθελα μια μικρή στιλιστική βοήθεια…!!! Έχω κάτι μπότες ταμπά με χρυσά φερμουάρ και έκανα τη βλακεία και πήρα κόκκινη τσάντα με χρυσά φερμουάρ. Πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι δεν ταιριάζει και ότι είναι too much να τα φοράω μαζί, απλά με βόλευε η τσάντα που είναι μεγάλη και βολική. Έχω και μια μαύρη αλλά είναι πολύ μικρότερη. Τι χρώμα τσάντα θα μπορούσα να πάρω, (υπ’ όψιν να μην είναι πολύ έντονη-πχ κίτρινη) ;; Ισχύει αυτό που λένε ότι πρέπει η τσάντα να είναι ίδια απόχρωση με τα παπούτσια για να είναι ασφαλής συνδυασμός;;
Επίσης, μιας και το πανωφόρι ειναι μπλε σκούρο, θα ταίριαζε μια μπλε σκούρη τσάντα; Και τι αποχρώσεις του μπλε θα ταίριαζαν;;; Σας ευχαριστώ πολύ!!!!! 🙂

Απάντηση
Φίλη μας μην σκέφτεσαι να συνδυάζεις την τσάντα με τα παπούτσια ή το πανοφώρι σου- αυτό το styling είναι ξεπερασμένο. Θα σου προτείναμε να αγοράσεις μία γκρι πρωινή τσάντα που πάει πραγματικά με όλα και θα μπορέσεις έτσι να σετάρεις όλες σου τις αγορές με στιλ.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 18 ετών 1.67 ύψος και 57 κιλά.. Πρόσφατα αγόρασα μία καφέ δερματίνη φούστα σε ίσια γραμμή αλλά δεν ξέρω με τι τσάντα και παπούτσια να την συνδυάσω. Τα ankle boots θα ταίριαζαν;

Απάντηση
Φίλη μας τα ankle boots ταιριάζουν τέλεια με την δερμάτινη φούστα σου, ιδανικά με λευκό tshirt ή μαρινιέρα και σε τσάντα το πρωί κράτησε μία ωραία shoulder bag ενώ τα βράδυ ενα κομψο petit clutch θα είναι μια χαρά .

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε τι χρώμα γόβες μπορώ να φορέσω με μπλε παντελόνι καμπάνα γενικά και ειδικά με πουκάμισο σπασμένο λευκό με μπλε και μπορντό λαχούρια. Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας επειδή το σύνολο σου έχει ήδη πολύ χρώμα για safe και chic αποτέλεσμα επίλεξε nude γόβες.

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι 28 χρόνων και πρόσφατα μετακόμισα στον Καναδά.. η απορία μου είναι με τι μπορώ να συνδυάζω τα μακριά μου φορέματα τώρα μιας και εδώ κάνει πολύ κρύο το χειμώνα και δεν ενδείκνεται κατι σε κοντό δερμάτινο που τα συνδύαζα εως τώρα στην Ελλάδα.. Η ερώτηση αφορά και βραδινές και πρωινές εμφανίσεις..

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι ότι το κρύο εκεί είναι πολύ περισσότερο και πολλές εμφανίσεις δύσκολα παραμένουν στιλάτες αν πρέπει να φορέσεις κάποια πανοφώρι βαρύ για να είσαι ζεστή. Σαν εναλλακτική λύση θα σου προτείναμε κάποιες ζακέτες πάνω από τα maxi φορέματα σου αν έχουν ύφος που ταιριάζει και σίγουρα κάποιο δερμάτινο μουτόν το οποίο αντικαθιστά το leather jacket σε υψηλές θερμοκρασίες. Ολοκλήρωσε το look με suede μπότες και 70’s καπέλο.

And More