“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Είμαι καλεσμένη σε μία βάπτιση τέλος του μήνα, μεσημέρι και σκέφτομαι να φορέσω τη φούστα και την μπλούζα που σας στέλνω. Ταιριάζουν για την περίσταση; Επίσης θα ήθελα να μου πείτε με τι πανωφόρι, αξεσουάρ και παπούτσια μπορώ να τα συνδυάσω.

Απάντηση
Φίλη μας ταιριάζουν πολύ τα δύο κομμάτια που σκέφτεσαι να συνδυάσεις. Επειδή θα φορέσεις midi φούστα, επέλεξε σε παπούτσια ένα ζευγάρι γόβες και όχι ankle boots, για να δείξουν πιο ωραία τα πόδια σου. Από πάνω ένα παλτό μαύρο και κλασσικό. Μπορείς να κρατήσεις μία μαύρη shoulder bag και από κοσμήματα κάτι χρυσό στο λαιμό ή σκουλαρίκια!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πως να συνδυάσω μια pencil φούστα σε μπορντό χρώμα. Με τι χρώματα ταιριάζει σε μπλούζα, καλσόν και παπούτσια; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων…

Απάντηση
Φίλη μας σίγουρα μπορείς να την συνδυάσεις με μαύρο, γκρι, λευκό ή μπεζ top, ιδανικά λεπτό πλεκτό. Σε παπούτσι ταιριάζει τέλεια η κλασική μαύρη γόβα αλλά και ωραία nude! Επίσης μπορείς να τη συνδυάσεις με floral που φέτος θα βρεις διάφορα πουκάμισα σε οικονομικές αλυσίδες, αλλά και μια μαρινιέρα θα μας αρέσει πολύ! Για το καλσόν, εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν αφού το μαύρο δεν ταιριάζει με το μπορντό χρώμα της φούστας και το καλσόν στο χρώμα του δέρματος είναι λάθος. Φόρεσε την χωρίς τις μέρες που δεν έχει πολύ κρύο και ξέρεις ότι θα είσαι κάπου μέσα ώστε να μην κρυώνεις.

Ερώτηση
Τι να φορέσω στο Μέγαρο Μουσικής σε προβολή ταινίας-ντοκιμαντέρ εθελοντικής ομάδας;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να επιλέξεις ένα ωραίο τζιν παντελόνι με πουκάμισο ή πλεκτό και ένα χρωματιστό παλτό συνδυασμένα με loafers. Δες και τις φωτό που σου στέλνουμε.

Ερώτηση
Είμαι 35 ετών. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια, πανωφόρι και αξεσουάρ θα μπορούσα να φορέσω το φλοράλ φόρεμα που σας επισυνάπτω, για μια chic μοντέρνα εμφάνιση; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμα σου με over the knee grey μπότες και σε πανωφόρι ένα γούνινο jacket. Mην προσθέσεις κοσμήματα γιατί το look είναι ήδη εντυπωσιακό!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια της μόδας! Έχω αγοράσει αυτή την ολόσωμη φόρμα και θέλω τη βοήθεια σας. Είμαι 32 χρονών κι έχω σχετικά μεγάλο στήθος. Πως να τη φορέσω ώστε να δείχνει chic; Με τι σουτιέν; Μήπως να κλείσω λίγο το ντεκολτέ; Τι πανωφόρι θα ταίριαζε που να να είναι ζεστό για βραδινή έξοδο; Τι του ταιριάζει σε παπούτσι ή κοσμήματα;

Απάντηση
Φίλη μας αυτό το ντεκολτέ θέλει medium ή small στήθος για να είναι chic. Oποιαδήποτε “παρέμβαση” (τύπου να κλείσεις το sexy άνοιγμα μπροστά), δεν θα είναι ωραία. Επίσης, αν αποφασίσεις να φορέσεις σουτιέν, δεν θα είναι οκ γιατί θα “χαθεί” το στιλ του ρούχου. Αν θέλεις μπορείς να τη δοκιμάσεις και να μας στείλεις μία φωτογραφία για να δούμε πως σου πάει και τι μπορείς να κάνεις!

Ερώτηση
Θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας. Αγόρασα πρόσφατα το φόρεμα αυτό (το οποίο πραγματικά ερωτεύτηκα) και είμαι σε δίλημμα για το παπούτσι που θα του ταίριαζε. Help please!

Απάντηση
Φίλη μας όντως το φόρεμα σου είναι super και θα μας άρεσε πάρα πολύ με sock over the knee boots σε ένα 70’s look!

Ερώτηση
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο παλτό. Έχω βρει δύο που μου αρέσουν. Η μία επιλογή είναι ένα ωραίο μαύρο, όμως το ύφασμα του είναι alpaca (80%). Λίγο με προβληματίζει αυτό το ύφασμα γιατί δεν ξέρω αν είναι ζεστό και βολικό. Μένω στη Μακεδονία και το χειμώνα εδώ έχουμε αρκετό κρύο. Το δεύτερο είναι ένα 100% μάλλινο παλτό σε κλασσική γραμμή. Εσείς ποιο παλτό θα διαλέγατε;

Απάντηση
Φίλη μας μην έχεις κανέναν ενδοιασμό και αγόρασε το μάλλινο παλτό. Θα είσαι ζεστή και αυτό έχει σημασία. Επίσης το μάλλινο παλτό δεν έχει βάρος, είναι ελαφρύ και το φοράς όλη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις πολλά ρούχα από μέσα! Τώρα αν σε προβληματίζει το χρώμα, το μαύρο αλλά και το camel, είναι super stylish και πανεύκολα να τα συνδυάσεις με όλα σου τα winter looks!

And More