“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γειά σας κορίτσια… Συγχαρητήρια για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνετε και μας κάνουν καλύτερες.. Είμαι 21 χρονών με 1.60 υψος και 53 κιλά. Σωματοτυπος αχλάδι! Λεπτή μέση, γεμάτους γλουτούς, μπουτακια, γονατα γαμπες, αστραγαλοι. Το πρόβλημα μου είναι τα χοντρουτσικα πόδια μου. Θα ήθελα να μου δώσετε α. Κάποιες γενικές συμβουλές για τα ρούχα αλλά και το είδος των παπουτσιων (πχ λεπτό ή χοντρό τακούνι) που καμουφλαρουν το πρόβλημα μου, β. Πώς να συνδυασω την μαύρη ψηλομεση καμπανα παντελονα κάπως πιο επίσημα και γ. Πως να συνδυάσω ένα κοντο μαύρο δανδελωτο φορεμα σε Α γραμμή και αν μπορώ να το φορέσω με μαύρο καλσον. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Απάντηση
Φίλη μας, τα ιδανικά παπούτσια που θα επιλέξεις πρέπει να έχουν χοντρό τακούνι και φιάπα. Έτσι θα έρθει μία ισορροπία και θα δείχνουν ωραία τα πόδια σου. Γενικά να επιλέγεις ψηλόμεσα κομμάτια, π.χ. παντελόνες και φούστες που ανοίγουν στο τελέιωμα. Σου προτείνουμε σκούρα χρώματα κάτω και ανοιχτά στα top. Eνώ μπορείς με ψηλοτάκουνα να δείχνει η σιλουέτα σου πολύ πιο ψηλή!

Την ψηλόμεση παντελόνα σου συνδύασε τη με ένα φωτεινό top, ένα κόσμημα και παπούτσια με χοντρό τετράγωνο τακούνι.

Το μαύρο δαντελένιο φόρεμα σου, συνδύασε το άνετα με οπάκ μαύρο καλσόν και γόβες για τις γιορτινές σου εμφανίσεις.

Ερώτηση
Γεια σας. Αγόρασα αυτοό το φόρεμα πριν λίγες ημέρες. Πηγαίνει να το βαλω τα Χριστούγεννα το μεσημέρι σε ένα τραπέζι; Κι αν ναι, πως μπορω να το συνδυασω; Ευχαριστω


Aπάντηση

Mπορείς άνετα να το φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι γιατί είναι πολύ ωραία επιλογή. Συνδύασε το με μαύρες γόβες και ένα διακριτικό κόσμημα, τύπου σκουλαρίκια. Γενικά μας αρέσει χωρίς καλσόν, αλλά λόγω κρύου διάλεξε ένα στο χρώμα του δέρματος, χωρίς όμως να γυαλίζει.

Eρώτηση
Καλησπέρα. Έχω ένα μποτάκι, πλατφόρμα, μαύρο με κρόσσια. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι ρούχα μπορώ να το συνδυάσω. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Kασληπέρα φίλη μας! Το μποτάκι σου μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα παντελόνια σε στενή γραμμή, με πουλόβερ ή πουκάμισα από πάνω και σε πανωφόρι ζακέτες μακριές ή pea coats.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του tlife! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου με τι τοπ και παπούτσια να συνδυασω μία παντελονα σε φαρδιά γραμμή που έχω και είναι σε μαύρο χρώμα. Να προσθέσω ότι είμαι 18 χρονών, 1.67 και 64 κιλά. Θα ήθελα να μου προτείνετε ιδέες για βραδινές εμφανίσεις. Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Γεια σου και εσένα φίλη μας. Την παντελόνα σου μπορείς να τη συνδυάσεις το πρώι με λεπτά πλεκτά ή πουκάμισα και μποτάκια με χοτνρό τακούνι ή platform booties.To βράδυ με top που θυμίζουν lingerie, εντυπωσιακά κολιέ και ankle boots.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Θέλω να βάλω το κόκκινο φόρεμα μου αλλά όχι με μαύρα παπούτσια. Τι μου προτείνετε;

Απάντηση
Φίλη μας, μία πρόταση είναι γόβες σε silver απόχρωση που είναι μεγάλη τάση και θα βρεις ακόμη και στις οικονομικές αλυσίδες.


And More