“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας!!! Θέλω λίγη βοήθεια! Πως να συνδυάσω τη μάλλινη ζακέτα μου;

Απάντηση
Οι ζακέτες φοριούνται σαν βασικό πανοφώρι πλέον. Φόρεσε την πάνω από φορέματα με μποτάκια ή με το τζιν σου και flat shoes, με παντελόνια σε crop στιλ και πουκάμισο και με φούστες και μπότες μέχρι το γόνατο και ελαφρύ πλεκτό από μεσα!

Eρώτηση
Καλησπέρα σας ! Μόλις αγόρασα ενα grey woollen dress έως το γόνατο (chic!) . Θα ήθελα να μάθω αν πηγαίνει με πλατφόρμες oxfords shoes, δερμάτινο μαύρο και καφέ!!!! Επίσης από πάνω να φορέσω δερμάτινο;;;

Απάντηση
Nαι, πηγαίνουν αλλα το πιο safe είναι ένα μαύρο ankle boot αν έχεις να το συνδυάσεις και βέβαια το δερμάτινο τζάκετ σου!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια. Βαπτίζω το γιο μου στις 12 το μεσημέρι και έχω πάρει ένα φόρεμα μπορντό μίντι στενό. Τι χρώμα παπούτσια να φορέσω? Έχω σουετ μόκα πολύ απαλό και λουστρίνι μαύρο -τι προτείνετε? Και είναι V στο μπούστο και στην πλάτη. Να βάλω καλύτερα σκουλαρίκια μόνο? Και τα μαλλιά μου να τα κάνω πάνω? (μακριά μαλλιά, σπαστά, καστανά). Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας σου προτείνουμε το λουστρίνι παπούτσι και τα μαλλιά πάνω σίγουρα! Σε κόσμημα πρόσθεσε σκουλαρίκια!

Ερώτηση
Γεια σας, πρόσφατα αγόρασα την παρακάτω φόρμα και θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες συμβουλές όσο αφορά το παπούτσι και τα αξεσουάρ που μπορώ να τη συνδυάσω σε μια επίσημη περίσταση.

Απάντηση
Φίλη μας οι γόβες ειναι πολύ σωστή επιλογή σε παπούτσι κλασικές ή που δένουν στον αστράγαλο. Μην βάλεις μποτάκια και απόφυγε τα κοσμήματα μιας και το σύνολο έχει androgyne style!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αγόρασα πρόσφατα βελουτέ γόβες και ήθελα να ρωτήσω το βελουτέ γενικά με τι συνδυάζεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Τα βελουτέ φέτος είναι μεγάλη τάση θα τα βάλεις με το τζιν σου και ενα ωραίο top, με ολόσωμες φόρμες, με φορέματα αλλά και με παντελόνι και ενα sexy μπουζάκι. Γενικά θέλει λίγο πιο βραδινο styling απόφυγε τα girly και τα πολύ casual ρούχα!

Ερώτηση
Γεια σας! Θέλω να αγοράσω παπούτσια για βραδινή έξοδο, μπαρ κυρίως αλλά θα ήθελα να μπορώ να τα φορέσω και σε ένα κλαμπ αν δεν θέλω να βάλω τακούνια, κάτι δλδ με ντεμί πλατφορμέ τακούνι, (το oxford style δεν μου πηγαίνει).Τι θα μου προτεινατε?

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να επενδύσεις σε ένα μποτάκι με medium τακούνι θα βρεις παντού φέτος!

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 17 χρόνων και έχω τα κλασικά μαύρα μποτάκια με ψηλό τακούνι. Θέλω να τα φορέσω σε βραδινή εξοδο, συγκεκριμένα σε κλαμπ και θα ήθελα τη βοήθεια σας για το πως θα μπορούσα να τα συνδυάσω κατάλληλα. Έχω ένα μαύρο φόρεμα που είναι λίγο κάτω απο το γόνατο αλλά δεν μου αρέσει με τα μποτάκια, έχετε να μου προτεινετε κάτι;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να τα συνδυάσεις με κάποιο mini φόρεμα για το club που θα πάρεις απο τις οικονομικές αλυσιδες αν δεν εχεις σε πολύ καλή τιμή! Αλλιώς με ενα skinny jean και ενα ωραίο top !

Ερώτηση
Γεια σας, έχω μια φούστα ροζ παστέλ σε Α γραμμή, κοντή και από δαντέλα. Με τι μπλουζάκι θα μπορούσα να το συνδυάσω εκτός από λευκό;

Απάντηση
Με ένα ωραίο γκρι ανοιχτό με μπεζ ή με silver!

And More