“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια θέλω να ρωτήσω ενα μαύρο παντελόνι με μια λίγο πιο καλή μπλούζα μαζί με ψηλές μπότες δερμάτινες και ένα σακάκι όλα μαύρα είναι καλό σαν σύνολο για έξοδο;

Απάντηση
Φίλη μας το σύνολο σου είναι πολύ ωραίο αλλά όχι με τις μπότες. Μπορείς να βάλεις γόβες ή ένα ωραίο ζευγάρι ankle boots ή και πέδιλα.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 36 ετών και χρειάζομαι την συμβουλή σας στον εξής μου προβληματισμό. Έχω δει ένα ζευγάρι slip ons και σκέφτομαι να τα αγοράσω, αλλά αναρωτιέμαι αν φύγουν από την μόδα και δεν φοριούνται τις επόμενες σεζόν! Είναι πολύ βολικά, αλλά αρκετά ακριβά για να τα φορέσω μόνο για 1-2 χρονιές!!!

Aπάντηση
Φίλη μας τα slip-on shoes είναι τάση τα 2 τελευταία χρόνια και θα είναι σίγουρα και για τα επόμενα 2. Αν όμως δεν είσαι σίγουρη, θα σου προτείναμε ναι μεν να αγοράσεις ένα ζευγάρι αλλά όχι πολυ ακριβά. Μπορείς να βρεις πολύ ωραία σε καλές τιμές.

Ερώτηση
Γεια σας! Ιούνιο-Ιούλιο θα βαφτιστεί ο ανιψιός του συντρόφου μου και μάλλον (μέχρι τότε έχουμε καιρό, για αυτό λέω μάλλον!) θα είναι η πρώτη φορά που θα γνωρίσω τους γονείς του. Τον αδερφό και την νύφη του τους έχω ήδη γνωρίσει. Καμιά ιδέα τι να φορέσω και πόσο αμπιγιέ πρέπει να είμαι ντυμένη; Σκεφτόμουν ένα αέρινο μάξι φόρεμα, αλλά δεν έχω βρει κάποιο να με ικανοποιεί και να με χωράει! Είμαι μελαχρινή, 1.65, 48 κιλά. Έχω καλές αναλογίες σα κλεψύδρα, αλλά είμαι λεπτοκαμωμένη και θέλω xs!
Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας μέχρι τότε έχεις όντως πολυ χρόνο. Για ένα τέτοιο event και επειδή θέλεις να κάνεις και καλή εντύπωση θα σου προτείναμε όντως ένα φόρεμα που είναι μία πολύ ωραία επιλογή.Τώρα για το maxi αέρινο δεν συμφωνούμε και τόσο για την βάφτιση, ενώ ένα coktail σε pastel απόχρωση -όχι πολύ mini, που θα αναδυκνύει και τις πολύ καλές αναλογίες σου θα μας άρεσε περισσότερο. Μέχρι τότε όμως μπορούμε αν θέλεις να τα ξαναπούμε και μην ξεχνάς να ρίχνεις μια ματιά στο tshopping.gr που έχει ωραίες επιλογές σε φορέματα και σε καλές τιμές.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Για 2η φοράθα ήθελα τη γνώμη σας!!!! Έχω πάρει ένα ζευγάρι μπορντό μποτάκια λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο με μονοκόμματο τακούνι. Πως μπορώ να το φορέσω; Και με τι χρώμα ρούχων ταιριάζει το μπορντό; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μας το μπορντό είναι πολύ ωραίο σε συνδυασμό με γκρι και λευκό- μπορείς λοιπόν να το συνδυάσεις με γκρι τζιν για τις πρωινές σου βόλτες αλλα και λευκά θηλυκά σύνολα για το βράδυ.

Ερώτηση
Γεια σας! Αγόρασα ενα λεοπάρ μπούστο και δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω…ευχαριστώ!

Απάντηση
Το πιο safe είναι να το βάλεις με ένα cigarette παντελόνι και sexy pumps ενώ σε πανωφόρι ρίχνεις ένα blazer στους ώμους για super-chic αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας!!! Έχω ένα blue jean στενό. Με τι μπορώ να το συνδυάσω το χειμώνα; Έχετε κάποιες ιδέες να μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας, το τζιν σου είναι passpartout- πάει με όλα! Φόρεσέ το με πουλόβερ, πουκάμισα, tshirts, jackets, blazers και σε παπούτσια μπορείς να φοράς μποτάκια που πάνε και αυτά με τα περισσότερα outfits.

And More