“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αγόρασα αυτό το φόρεμα για την ορκομωσία μου που θα γίνει την Τετάρτη το πρωί και θα το φορέσω με μαύρα μποτίνια. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι καλσόν να το φορέσω,οπακ μαύρο ή στο χρώμα του ποδιού? Και τι χτένισμα θα ταίριαζε? Σας ευχαριστώ!!! Εύα



Απάντηση

Οπωσδήποτε θα πρέπει να προτιμήσεις ένα μαύρο οπάκ καλσόν, αφού εκέινο στο χρώμα του ποδιού καλό είναι να το αποφεύγουμε. Όσο για τα μαλλιά σου εφόσον είναι πρωί και ήδη το φόρεμα σου έχει τη δαντέλα που το κάνει κάπως πιο βραδινό, κάνε κάτι πολύ απλό όπως ένα ponytail.

Eρώτηση
Έχω αγοράσει ένα πλεκτό φόρεμα μακρύ σε μπεζ χρώμα. Με τι πανωφόρι μπορώ να το φορέσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μας αν το φόρεμα σου είναι σε ίσια γραμμή σίγουρα θα μπορεσεις να το σετάρεις με το leather jacket σου που θα πηγαίνει τέλεια.

Eρώτηση
Γεια σας είδα πως απαντάτε σε ερωτήσεις όσο αφορά το στιλ, βέβαια δεν ξέρω πόσο παλιά ειναι η σελίδα που βρήκα ελπίζω ακόμη να ασχολείστε με αυτό, αν όχι συγχωρέστε με. Ας κάνω λοιπόν την ερώτησή μου: ορκίζομαι την άλλη βδομάδα, και θέλω να βάλω ενα παλιό φόρεμα της μαμάς μου, πολύ απλή γραμμή μέχρι το γόνατο, βελούδινο κόκκινο σκούρο με ενα καλσόν μαύρο 30 Den και μαύρες γόβες περίπου 5-6 πόντους. Ίσια μαλλιά και από μακιγιάζ λίγη πούδρα ίσα ίσα να μη γυαλίζω και λίγο μαύρο μολύβι στα μάτια (γενικά βάφομαι από ελάχιστο έως καθόλου στην καθημερινότητα μου) θα είναι πολύ επίσημο? Θέλω να το ελαφρύνω λίγο γιατί το στιλ μου είναι πολύ απλό και δεν θέλω να νιώθω άβολα με κάτι πολύ επίσημο, ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μας το βελούδο είναι απο μόνο του ένα statement ύφασμα άρα εφόσον το βάζεις σε φόρεμα κράτα όλα τα υπόλοιπα σε χαμηλούς τόνους όπως μας το περιγράφεις και θα δείξεις τέλεια.


Ερώτηση

Καλό μήνα κορίτσια & συγχαρητήρια για τη στήλη σας!! Σας επισυνάπτω το φόρεμα που έχω αγοράσει..προφανώς είναι για πιο καλή περίσταση. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου προτείνετε πανωφόρι γιατί έχω προβλήματιστεί!! Ταιριάζει με παλτό πάνω από το γόνατο? Με κοντό μπλέηζερ? Με δερμάτινο μπουφανάκι??!!! Shoes? Help!

Aπάντηση
Φίλη μας με το συγκεκριμένο φόρεμα ταιριάζει ένα σακάκι ριγμένο στους ώμους και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες. Αν δεν έχεις μπορείς να βρείς σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες.

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Φέτος παραμονή Χριστουγέννων έχουμε κανονίσει με τον αρραβωνιαστικό μου να πάμε σε ένα wine bar για κρασί και φαγητό. Τι θα μπορούσα να φορέσω; Δεν εχω πάει ποτέ σε κάτι ανάλογο και “επίσημο”. Είμαι 24 χρονών, 1.78, 63 κιλά, μελαχρινή με ανοιχτές πλάτες. Επίσης, δεν φοράω καθόλου τακούνια. Επίσης, τι καλσόν φοράμε σε πιο καλές περιπτώσεις; Τα μαλλιά μου είναι σε μεσαίο μήκος. Πώς θα μπορούσα να τα χτενίσω;
Ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το wine bar δεν είναι τόσο επίσημο όσο τα φαντάζεσαι αλλα λόγω γιορτών καλό θα ήταν να φορέσεις κάτι πιο επίσημο- ένα φόρεμα ή μετά ένα ωραίο παντελόνι με ένα λαμπερό τοπ. Τώρα σε παπούτσια εφόοσον δεν φοράς τακούνια ένα ζευγάρι flat night shoes θα ολοκληρώσουν με στιλ το outfit.


Ερώτηση
Καλησπέρα! Είμαι 24 ετών..διαβάζω τη στήλη σας και με έχει βοηθήσει πολύ! Η ερωτήσή μου αφορά στο επερχόμενο ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς. Λοιπόν έχω ενα σορτσάκι μαύρο δερμάτινο- ουτε ιδιαίτερα κολλητό ούτε και φαρδύ, κανονική γραμμή θα έλεγα- και έλεγα να το φορέσω με κάποιο μαύρο καλσον ή μαύρο με πουά μαύρα. Η ερωτήση είναι με τι από πάνω να το φορέσω και αν κάνει θα είναι ωραίο για πρωτοχρονιά ή πολύ σπορ! Είμαι 1.70 , 63 κιλά! Ευχαριστώ πολυυ!

Απάντηση
Είναι πολυ ωραίο look για new year’s eve party και ταιριάζει και στην ηλικία σου. Κράτα το καλσόν με τα πουά και βάλε απο πάνω κάτι λευκό για να φωτίσει το σύνολό σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου το γραφείο που δουλεύω μετακομίζει σε καινούριο κτίριο και θα κάνει εγκαίνια τα οποία θα γίνουν Σάββατο απόγευμα και θα είναι καλεσμένοι πελάτες και φίλοι. Δεν ξέρω τι να φορέσω και πως να το συνδυάσω. Έχω ύψος 1.60 και είμαι 80 κιλά (ακολουθώ διατροφή και έχω χάσει ήδη 7 κιλά οποτε θα είμαι πιο αδύνατη τότε)
Υ.Γ. θα προτιμούσα κάτι σε φόρεμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας σίγουρα θα πρέπει να είσαι εντυπωσιακή αλλά όχι πολύ υπερβολική. Μας βρίσκεις σύμφωνες στην επιλογή του φορέματος, είναι μια κομψή επιλογή και θα μπορούσες να αναδείξεις και την νέα σου σιλουέτα. Ρίξε μια ματιά στο Tshopping.gr του Tlife που έχει πολλές ωραίες επιλογές σε φορέματα και πρόσθεσε λάμψη με κάποιο κόσμημα και high heels.

And More