“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Στις 26 Δεκέμβρη θα παρεβρεθώ σε γάμο συγγενικού προσώπου (και βάφτιση ταυτόχρονα) και καθώς τον τελευταίο καιρό έχω παχύνει αρκετά, δεν ξέρω τι να φορέσω ώστε να με κολακεύει. Είμαι 23 χρονών, 1.70, καστανή, με σωματότυπο αχλάδι και λίγη κοιλίτσα. Ποια είναι η γνώμη σας;
Υ.Γ. θα προτιμούσα κάτι σε φόρεμα ή φούστα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να δοκιμάσεις κάποια φορέματα που έχουν λίγο πιο ψηλά την μέση και ανοίγουν μετά ώστε καλύπτουν την επίμαχη περιοχή της κοιλιάς και των μηρών σε μαύρο χρώμα και ένα ωραίο κολιέ για να τραβήξει την προσοχή στο επάνω μέρος του σώματος. Ολοκλήρωσε το look σου με ψηλοτάκουνες γόβες για extra πόντους και αυτοπεποίθηση.

Ερώτηση
Καλησπέρα, με λένε Μαρία και είμαι 35 χρονών. Με έχουν καλέσει σε γάμο τα Χριστούγεννα και το φόρεμα που θα βάλω ειναι μαύρο αμάνικο (η πλάτη καλυμμένη με διαφάνεια). Με τι γόβες και τι καλσόν να το φορέσω;

Aπάντηση
Με μαύρες σίγουρα αλλά και με ένα ζευγάρι μεταλλιζέ ασημένιες για πιο fashion αποτέλεσμα αν σου αρέσει. Ταιριάζουν τέλεια. Καλσόν θα φορέσεις μόνο με τις μαύρες και θα είναι διάφανο λεπτό.

Ερώτηση
Γεια σας, το όνομά μου είναι Χριστίνα και είμαι 29 χρόνων. Είμαι 1,60 κ 53 κιλά. Είμαι καστανόξανθη με μακριά μαλλιά. Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο στις 26 Δεκεμβρίου και έχω αγοράσει για να φορέσω το φόρεμα και τα παπούτσια που σας στέλνω σε φωτό παρακάτω. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας γιατί δεν ξέρω με τι τσάντα και κοσμήματα να το συνδυάσω γιατί δε θέλω να δείχνει υπερβολικό. Επίσης για τα μαλλιά μου σκεφτόμουν να τα κάνω σγουρά πιασμένα σε πλεξούδα για να αναδεικνύεται η πλάτη, είναι καλή ιδέα? Βοηθήστε με pls..


Απάντηση
Φίλη μας με αυτό το φόρεμα δεν μπορείς να βάλεις έντονα αξεσουάρ αν θες να κρατήσεις το chic ύφος του. Ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια- αλλα όχι μακριά- για να φωτίζουν το πρόσωπο είναι μια καλή ιδέα και ένα φάκελο σατέν σε τσαντάκι μαύρο. Για τα μαλλιά τώρα τα πιασμένα ειναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή όμως φρόντισε να μην είναι πολύ σγουρά γιατί θα κάνει boho που δεν είναι καθόλου το στιλ που θέλεις να έχεις.


Ερώτηση
Πως θα μπορούσα να φορέσω την μαύρη μου maxi φούστα αυτή την εποχή; Αποφεύγοντας όμως τακούνια..
P.s. ειμαι 16 ετών.

Απάντηση
Συνδύασε την φούστα σου με πουλόβερ και flat ανδρικά παπουτσια για μια κομψή εμφάνιση μέσα στην πόλη.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας! Χρειάζομαι τις πολύτιμες συμβουλές σας. Αρχές Ιανουαρίου θα βαφτίσω το κοριτσάκι μου. Θα είναι μεσημέρι η βάπτιση. Τι μου προτείνετε να φορέσω; Είμαι 35 χρόνων, 50 kg και 1.60 ύψος, χωρίς ιδιαίτερα θέματα με το σώμα μου. Θέλω κάτι που να είναι εντυπωσιακό αλλά και ταυτόχρονα κομψό. Αν μπορείτε να μου δώσετε 2-3 επιλογές καθώς και το παπούτσι που θα συνδυάω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας αφού οι αναλογίες σου είναι σωστές έχεις πάρα πολλές επιλογές. Σκέψου όμως και εσύ τι θες να φορέσεις- δηλαδή φόρεμα, φούστα ή παντελόνι. Σίγουρα ένα φόρεμα daily chic είναι μια κομψή επιλογή όμως και ένα ωραίο ψηλόμεσο παντελόνι και ένα τοπ συνδυασμένα με χρυσά αξεσουάρ αλλά και μία ολόσωμη φόρμα θα μπορούσε να είναι καλή ιδέα. Ρίξε και μια ματιά και σε μερικές προτάσεις μας από το Tshopping του Tlife.


Λευκό φόρεμα με bell-sleeves 89,00 € –Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι 79,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση
Έχω αγοράσει ένα δεκάποντο μαύρο μποτάκι αστραγάλου και έχω υψος 1.55. Με τι παντελόνι θα μπορούσα να το φορέσω?? Σκέφτομαι ότι ίσως έχω κάνει λάθος αγορά λόγου ύψους… Ευχαριστώ Ελλη.

Απάντηση
Tα μποτάκια αυτά πάνε ή με παντελόνια που λίγο μπαίνουν μέσα στο παντελόνι ή σηκωμένα λιγο τα ρεβέρ να φαίνεται το πόδι. Δεν έχει τόσο σημασία όταν τα φοράς με παντελόνια αλλά όταν τα φοράς με φούστα καταλαβαίνεις αν είναι τα σωστά γιατι πρέπει να δείχνουν ωραίο στον αστράγαλο και να δείχνει σωστό το υπόλοιπο πόδι. Δοκίμασε τα με φούστα και ξαναμιλάμε.

And More