Φαρδιά παντελόνια: Δες πως τα συνδυάζουν τα it girls για sexy look

Τα cargo παντελόνια ήταν huge trend στα 90s και βεβαίως μεγάλη τάση αυτό το καλοκαίρι αφού η Gen Z και το Τik Tok τα έχουν επαναφέρει στα must have. Aνάμεσα στις fan είναι και οι Kylie Jenner, η Bella Hadid και η Emily Ratajkowski αλλά έχουν επιλέξει ένα δικό τους very sexy τρόπο να το συνδυάζουν που αξίζει να δεις. Το βασικό tip είναι η κοιλιά έξω και για αυτό συνδυάζουν crop tops με τα cargo pants δίνοντας σε ένα φαρδύ παντελόνι new look.

@kyliejenner

Η Kylie Jenner επιλέγει ψηλόμεσο τζιν cargo παντελόνι που αγκαλιάζει τις καμπύλες της και το φοράει με λευκό crop top που έχει έναν ώμο και super pointy γόβες κάνοντας το Look ιδανικό και για party!

@bellahadid

H Βella Hadid επιλέγει ένα ανδρικό μπεζ cargo παντελόνι για extra φαρδιά γραμμή και από πάνω βάζει ένα tiny pink top δίνοντας του το sexy twist που χρειάζεται.Οk το συγκεκριμένο top είναι too sexy, αλλά ένα ροζ crop top είναι μία χαρά για να δοκιμάσεις και εσύ αυτόν τον  συνδυασμό.

@emrata

H Εmily Ratajkowski επιλέγει ένα μπεζ παντελόνι και το σετάρει με μαύρο crop top που έχει cuts στα πλαινά κάνοντας ένα daily look να έχει και sexy mood.

Splash

H Gigi Hadid συνδυάζει ένα φαρδύ cargo παντελόνι με crop top και δαντελένιο bralette με πολλές χρυσές αλυσίδες στο λαιμό.

Read More

And More