FASHION FAIRYTAILS AT GOLDEN HALL-ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ! Η βιτρίνα με το μοντέλο..

Tο Golden Hall υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα μαγευτικό παραμύθι αγορών και διασκέδασης από τις 14 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Ένας υπέροχος κόσμος φαντασίας ξετυλίγεται στους διαδρόμους του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου… Περιηγήσου στους διαδρόμους και δες τις βιτρίνες των καταστημάτων Καλογήρου και Salvatore Ferragamo να «ζωντανεύουν» μπροστά σου κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, και Σάββατο.

Το ανερχόμενο μοντέλο Σιντορέλα Τόλη, που έχει γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό ως νικήτρια του διαγωνισμού “Next Top Model” αλλά μετράει ήδη εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας και χιλιόμετρα σε catwalks, είναι η fashion νεράιδα που πρωταγωνιστεί στις νέες βιτρίνες των Καλογήρου και Salvatore Ferragamo boutiques, στον πρώτο όροφο του Golden Hall.
/
Και επειδή παραμύθια χωρίς παιδιά δεν υπάρχουν, πολύ κοντά στα δύο αυτά καταστήματα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία για μοναδικά face paintings με σχέδια από τον ονειρικό κόσμο των παραμυθιών.

Απόλαυσε την επιστροφή στην πόλη και ανακάλυψε ξανά την όμορφη και ξέγνοιαστη πλευρά της καθημερινότητας στα καταστήματα Καλογήρου και Salvatore Ferragamo του Golden Hall.

Read More

And More