Fashion Police: Τα στιλιστικά λάθη των επωνύμων!

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν στο πάρτι του HELLO! Οι επώνυμοι ντύθηκαν με τα βραδινά τους και χαμογέλασαν σε μια red carpet εμφάνιση!

Σημείωση 1: Red carpet σημαίνει συγκεκριμένο dress code. Βραδινό, glamorous, ανάλογο της περίστασης.
Σημείωση 2: Το dress code που αναγράφει η πρόσκληση οφείλεις να το σεβαστείς. Και να το ακολουθήσεις.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δοκιμάζει ένα πολύ δυναμικό συνδυασμό χρωμάτων σε μωβ και κίτρινο που σε άλλη περίπτωση θα ήταν αρκετά συμπαθητικός! Η υπερμεγέθης όμως μπουτονιέρα στο μπούστο μάλλον δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνδυάζει σορτσάκι, μπουστάκι και ουρά νυφικού σε μια εμφάνιση που είναι εμφανές ότι ήθελε να προκαλέσει με την ανατρεπτικότητά της. Όμως… Όμως… Χάθηκε το μέτρο. Και ξεπέρασε το όριο του σέξι. Κρίμα, γιατί η Πηνελόπη μας έχει συνηθίσει σε προσεγμένες και πολύ fashion correct εμφανίσεις.

Η Χρύσπα δεν είχε συγκεκριμένο στιλιστικό concept στο μυαλό της! Το δερμάτινο παντελόνι με φερμουάρ στη θέση της τσάκισης και το μπλε σακάκι είναι δύο ετερόκλητα στοιχεία που δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο look. Αψυχολόγητο.

H Μαρία Σταματέρη κλασικά κομψή, σωστή με μόνη, μικρή παρασπονδία τα παπούτσια. Γιατί; Η έμφυτη κομψότητα του μινιμαλισμού της πηγαίνει τόσο πολύ!

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία καλλονή. Όμως, ο σωματότυπός της είναι κομμένος και ραμμένος για εντελώς διαφορετικό στιλ. Μια pencil αυστηρή φούστα, ένα πουκάμισο, ένα φόρεμα με πιο λιττή φόρμα που ακολουθεί τις καμπύλες. Το αμπίρ δεν την κολακεύει. Ούτε το τόσο girly ύφος που προσπαθεί να υιοθετήσει.

H Ελένη Λιάσκα και η Άτζελα Ευριππίδη μάλλον δεν είχαν ενημερωθεί για το ότι θα υπήρχε κόκκινο χαλί και είχαν προγραμματίσει κάτι άλλο στο μυαλό τους. Η μεν ένα ταξίδι στα λάθος καλσόν της δεκαετίας του ’80. Η δε ένα ταξίδι στη χώρα του total black και του ασφυκτικού layering.

Το σέξι κρίνεται στις δόσεις. Κι εδώ μάλλον για overdose πρόκειται. H Στέλλα Γιαμπουρά είναι ακόμα μια καλεσμένη που επιλέγει την ασφάλεια του μαύρου και την ανασφάλεια των απρόσμενων αποκαλύψεων.

Μερικές φορές, βλέπεις ένα φόρεμα, σου αρέσει, μοιάζει καλή ιδέα… αλλά για κάποια άλλη. Η Κατερίνα Καραβάτου σε μία καθόλου κολακευτική εμφάνιση με υπερβολές διαφάνειας που μας φέρνουν σε αμηχανία. Γιατί;

Όταν η πρόσκληση γράφει κάτι για dress code πρέπει να της δώσεις σημασία! Τα τζιν και τα μιλιτέρ τζάκετ κύριε Χολίδη δεν έχουν χώρο στο κόκκινο χαλί! Κατανοητόν;

Το ίδιο ισχύει και για εσάς κύριε Πετράκη. Το athletic chic στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αυτό που θα προκαλέσει, αυτό που θα κάνει την ανατροπή. Όχι.

Έλλη Κοκκίνου. Πάντα σέξι, πάντα μοντέρνα, πάντα καλοντυμένη. Έχω μια απορία όμως; Γιατί δεν φόρεσες κάτι πιο glamorous; Γιατί δεν εκμεταλλεύτηκες τη red carpet ένδειξη;

Οι λαμπερές προσκλήσεις είναι τόσο λίγες πια στην Αθηναϊκή κοσμική ζωή… γιατί δεν τις εκμεταλλευόσαστε να δούνε κι εμάς τα ματάκια μας εκείνες τις υπέροχες τουαλέτες, εκείνα τα design βραδινά φορέματα που θα μας ντύσουν το όνειρο;

Read More

And More