Fashion Room Service: Το μεγαλύτερο fashion party της Αθήνας την Τρίτη 1η Νοεμβρίου

To Fashion Room Service XXL Edition, η πιο δημοφιλής εκδήλωση μόδας της Αθήνας, επιστρέφει την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016! Tα πιο hip ξενοδοχεία της πόλης, FRESH HOTEL Athens & Grecotel Pallas Athena είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν τους 40 συμμετέχοντες από το χώρο της μόδας, των brands και του Art & Design, σε ισάριθμα δωμάτια των δύο ξενοδοχείων, προσφέροντας στο κοινό μία μοναδική εμπειρία.

Το Grecotel Pallas Athena θα φιλοξενήσει designers και brands από τον χώρο του Αrt & Design όπως, ART LOVE, BIRDS & LOFTS, BOLD & LOCKED, CHICUEL, DOT., KENTIA, KROKOS ART, NASSOS NTOTSIKAS, NOILENCE, ORPHANS 1618, SEBASTIAN PROFESSIONAL (σε ειδική σουίτα με τους κορυφαίους hair-stylists της), SPIROS ELEFTHERIOU, URBAN OWL, VATHOS APARREL, WAREHOUSE, ΣΗΜΕΙΟ Χ, ΤΗΕ LINE PROJECT και τους έξι νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών των “ABSOLUT ROOMS”.

Στο Fresh Hotel οι επισκέπτες θα συναντήσουν lifestyle brands, labels μόδας και αξεσουάρ όπως, 7pm by MARINA PANAGIOTOULIA, ART OF π, BONBON SANDALS, CHEAP MONDAY, CLIC JEWELS, COUNTESS WILHELMINA, EUGENE WOOD SUNGLASSES, FOX with EMPIRE, GRIMS, Just for you… by ELENI TSAP, KALISTON ART, KIUB CLOTHING, KOMONO, NEW CULT, OZON BOUTIQUE, PENGUIN, SOLANGE, STUDIO BONELI, SUAVINEX, THE FELTERS, THE MOTLEY GOAT, TOPOLOGY, WeSC και ΝΑΥΣΙΚΑ ΣΑΛΙΑΡΗ & NS.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η performance / εγκατάσταση της Ιάνθης Αγγελίογλου “Figlia D’ANGELO” στο ArtWall -μέσα στον χώρο της έκθεσης Golden Aid
της Ελεάννας Μπαλέση- του Fresh Hotel. Ώρα έναρξης, 20.00.

Η μεγάλη επιτυχία του The Fashion Room Service στο πέρασμα του χρόνου το καθιστά θεσμό τόσο για δημοφιλή brands, όσο και για νέους designers, οι οποίοι επιλέγουν να παρουσιάσουν τις συλλογές τους μέσα από αυτή τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση. Η ομάδα του OZON βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση νέων ταλέντων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με σκοπό να παρουσιάζει κάθε φορά τα πιο ξεχωριστά brands.
Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, τα δωμάτια των δύο ξενοδοχείων θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 16:00 έως τις 22:30, για να υποδεχθούν το κοινό του The Fashion Room Service XXL Edition.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:
Η δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ, από το 2011 φέρνει σε επαφή ανερχόμενα ελληνικά & διεθνή brands και νέους σχεδιαστές με fashion editors, influencers, buyers και εν δυνάμει καταναλωτές. Το βασικό concept του event παραμένει σταθερό, αλλά οι διοργανωτές βρίσκουν πάντα νέους τρόπους για να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, προσφέροντας νέες εμπειρίες στους επισκέπτες τους. Αγαπημένοι σχεδιαστές και brands παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια– showroom των ξενοδοχείων και υποδέχονται το σταθερό κοινό του επιτυχημένου και μοναδικού αυτού θεσμού, το οποίο ανανεώνεται με το πέρασμα των χρόνων.
Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των αγαπημένων τους labels, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη ενώ παράλληλα στην εκδήλωση παρευρίσκονται και εμπορικοί συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, δημοσιογράφοι μόδας, στυλίστες, φωτογράφοι, καλλιτέχνες, beauty editors, social media influencers, αναγνώστες και fans του OΖΟΝ Raw και εν γένει, όλο το fashion και art crowd της πόλης.

Read More

And More