FASHION UPDATE: Πώς να αναβαθμίσεις 5 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου!

Μερικές φορές, το καθημερινό μας ντύσιμο μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είτε έχουμε μια καλά εφοδιασμένη ντουλάπα είτε όχι πάντα αναζητάμε τρόπους να ανανεώνουμε το look μας.

Η αλήθεια είναι ότι η δημιουργία του τέλειου outfit έχει λιγότερο να κάνει με το αν έχουμε τα σωστά κομμάτια και περισσότερο με το πώς θα τα ταιριάξουμε μεταξύ τους. Όλες έχουμε ρούχα και αξεσουάρ να κάθονται στις ντουλάπες μας ενώ μπορούν να φορεθούν με πολλούς, απροσδόκητα κομψούς τρόπους και το μόνο που λείπει μερικές φορές είναι μια μικρή δόση έμπνευσης. Μερικά extras που θα τα αναβαθμίσουν.

Για αυτό λοιπόν σήμερα αποφασίσαμε να κάνουμε μερικούς πρωτότυπους συνδυασμούς με 5 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και προσθέτοντας διαφορετικά αξεσουάρ και πανωφόρια, να τα αναβαθμίσουμε σε super stylish σύνολα! Πάμε να τα δούμε…

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΡΕΜΑ
Το αγαπημένο σου little black dress ανανεώνεται με ένα ethnic jacket σε έντονα χρώματα και ίσια γραμμή, μια chain bag σε ταμπά χρώμα και ankle boots. Έτσι έχεις ένα look για βραδινές εμφανίσεις φορώντας το αγαπημένο σου φόρεμα εντελώς διαφορετικά.

Styling tip:
Απόφυγε τα βαρετά μαύρα σακάκια και επένδυσε σε χρωματιστά ή με prints.

/
Σακάκι Monsoon 135.00€
Φόρεμα BSB 64.90€
Κολιέ Accessorize 19.90€
Δαχτυλίδι Folli Follie από 65.00€
Τσάντα Fullah Sugah 24.90€
Ankle boots Nine West 139.00€

More options:
Jacket H&M 39,95€
Κολιέ Accessorize 19,90€

ΤΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΦΟΡΕΜΑ
Σε κόκκινο, σε μπλέ ή σε καφέ αυτό το φόρεμα δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Πως όμως θα το βάλεις για να δείχνει εντελώς καινούριο; Δώσε σχήμα με μία λεπτή ζώνη, πρόσθεσε ένα φουλάρι στα χρώματα του φορέματος, δώσε boho ύφος με overknee flat boots, boem καπέλο και τσάντα με ethnic λεπτομέρειες.

Styling tip
: Ένα μονόχρωμο φόρεμα είναι τέλειο σαν βάση για layering. Φόρεσε το με ζακέτες, φουλάρια ή jackets παίξε με τα prints και τα υφάσματα για πιο fashion αποτέλεσμα.

/
Φόρεμα Orion London 102.00€
Καπέλο Accessorize 24.90€
Φουλάρι Accessorize 29.90€
Κολιέ Folli Follie 135.00€
Βραχιόλι Tokyo Jane
Τσάντα Desigual
Μπότες H&M 49.95€

More options:
Φουλάρι Fullah Sugah 9,90€
Μπότες Zara 99,95€

H ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ
H λευκή ολόσωμη φόρμα μπορεί με μία μοχέρ ζακέτα σε έντονο πράσινο χρώμα, γόβες και τσάντα με tweed λεπτομέρειες να αλλάξει εντελώς και να μεταμορφωθεί σε ένα ladylike look που είναι μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος.

Styling tip
: To λευκό χρώμα θέλει ήπια χρώματα για τις πρωινές εμφανίσεις. Ιδανικές οι φθινοπωρινές αποχρώσεις πράσινο, καφέ και μπορντό!

/
Ζακέτα H&M 44.90€
Jumpsuit Toi&Moi 89.00€
Γυαλιά ηλίου Spitfire 65.00€
Κολιέ Once upon a time by Evinia T-shop
Ρολόι Folli Follie από 120.00€
Τσάντα Benetton
Γόβες Fullah Sugah 37.90€

More options:
Τσάντα Marks&Spencer
Cardigan Mango 19,99€

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ
To κλασικό σου μαύρο παντελόνι χρειάζεται ένα update; Mια μακριά, πλεκτή, πολύχρωμη ζακέτα αρκεί για να του αλλάξει εντελώς το ύφος σε συνδυασμό με ένα απλό t-shirt, ένα μεγάλο κολιέ, καπέλο και μια chain bag.

Styling tip: Το κομμάτι αυτό που ταιριάζει πραγματικά με όλα δοκίμασε το με πανωφόρια που δεν το έχεις βάλει όπως ζακέτες ή δερμάτινα jackets για πιο casual αποτέλεσμα.

/
Ζακέτα BSB
Τοπ Gap 12.95€
Παντελόνι H&M 39.95€
Κολιέ Accessorize 39.90€
Τσάντα Cromia
Μποτάκια Sante 79.00

More options:
Καπέλο Tally Weijl19,95€
Cardigan Benetton

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
To έχουμε όλες στην ντουλάπα μας και αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να το φορέσουμε. Ένα παντελόνι σε μπλε χρώμα και ένα tailored blazer θα το αναβαθμίσουν και θα του δώσουν το new adrogyne χαρακτήρα που τόσο μας αρέσει για τις πρωινές και όχι μόνο εμφανίσεις μας.

Styling tip: Φόρεσε το άσπρο σου πουκάμισο με χρωματιστό παντελόνι ή ακόμη και με τζιν. Μην κολλάς στο μαύρο παντελόνι -το λευκό πάει με όλα.

/
Σακάκι H&M 39.95€
Πουκάμισο H&M 39.95€
Παντελόνι Orion 93.00€
Κολιέ Dyberg/kern
Ρολόι Folli Follie από 120.00€
Τσάντα Fullah Sugah 37.90€
Γόβες Fullah Sugah 37.90€

More options:
Clutch bag 24,90€
Γόβα Nine West 99,00€

Φωτογράφος: Γιάννης Βασταρδής
Styling: Σοφία Σούζα
Βοηθός φωτογράφου: Χρήστος Κεδράς
Μοντέλο: Mary K. D-Models

Make-up – hair styling: Thanos Molos
Συνεργασία: Iωάννα Κούρου, Νεκταρία Συρίγου

Read More

And More