Fernanda Silva: Η παγκοσμίως γνωστή wedding planner μιλάει στο Tlife!

Το Grand Resort Lagonissi – μέλος των Leading Hotels of the World – φιλοξένησε στις 24 απριλίου το Συνέδριο «Destination Wedding Planners (DWP)» και Το Grand Resort Lagonissi, αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που υποδέχτηκε μια τέτοια διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν προσωπικότητες απ’ όλο τον κόσμο.

Με 300 εκατομμύρια δολάρια να ξοδεύονται παγκοσμίως στην μαζική βιομηχανία γάμων, το Συνέδριο “Destination Wedding Planners ” είναι μια πλατφόρμα για την αφρόκρεμα των wedding planners, με στόχο να συναντήσουν προμηθευτές προορισμού απ’ όλο τον κόσμο σε ένα αποκλειστικά επιχειρηματικό σκηνικό.

«Λάβαμε πραγματικά πολύ μεγάλη ανταπόκριση από wedding planners και προμηθευτές απ’ όλο τον κόσμο… Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να φέρουμε αυτή τη μαγεία και το πάθος της βιομηχανίας γάμων, από το Grand Resort Lagonissi» δήλωσε η Lisa Viegas, “Διευθύντρια Παγκόσμιων Συνεργασιών” στην QnA International.

Η Fernanda Silva η ιδρύτρια του Wedding Luxe, λίγο μετά το Tο Destination Wedding Congress, μίλησε στο Tlife και μας αποκάλυψε μυστικά και tips για την διοργάνωση του τέλειου γάμου…

Ποιό είναι το μυστικό στη διοργάνωση του τέλειου γάμου;
Το μυστικό για να οργανώσεις τον τέλειο γάμο βρίσκεται στην ικανότητα του να ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε τον κατά παραγγελία σχεδιασμό και διοργάνωση του.

Μπορείς να περιγράψεις έναν αγαπημένο γάμο που έχεις οργανώσει;
Ο αγαπημένος γαμήλιος προορισμός που θέλησα να κάνω ήταν ένας πολύ σοφιστικέ, με 180 επισκέπτες από τη Βραζιλία, στο Four Seasons Hotel στο Παρίσι. Η νύφη είχε μεγάλο πάθος με το Παρίσι και καταφέραμε να ενσωματώσουμε την πόλη στο σχεδιασμό του, με έναν πολύ κομψό τρόπο σε όλες τις λεπτομέρειες της διακόσμησης .

Πως αποφασίζεις το concept ενός γάμου;
Δουλεύουμε κυρίως με τους γάμους σε διάφορους προορισμούς, ώστε για τους πελάτες που έρχονται από το εξωτερικό για να παντρευτούν στο Παρίσι, για παράδειγμα, είναι σημαντικό να ενσωματώσουμε τον προορισμό στο σχεδιασμό του γάμου. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και τις δύο κουλτούρες, προκειμένου να δημιουργηθεί μια αξέχαστη εμπειρία για το ζευγάρι και τους καλεσμένους.

Μπορείς να μας δώσεις κάποια χρήσιμα tips για την οργάνωση ενός γάμου;
Πιστεύω ότι, προκειμένου να οργανώσεις έναν γάμο είναι πολύ σημαντικό η νύφη και ο γαμπρός να μην προσπαθούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους, ειδικά όταν πρόκειται για έναν γάμο προορισμού. Ένας επαγγελματίας σύμβουλος γάμου προορισμού, θα ξέρει πώς να μετατρέψει το όνειρο της νύφης σε πραγματικότητα και θα είναι έτοιμος να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα που ένας γάμος στο εξωτερικό μπορεί να συνεπάγεται.

Ποιό είναι το πιο ακραίο πράγμα που ζήτησε ποτέ κάποιος για το γάμο του;
Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε με ένα πολύ απαιτητικό πελατολόγιο, έτσι δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας». Έχουμε ήδη στείλει διακόσμηση επίπλων στην Τοσκάνη, έχουμε μεταφέρει τουςκαλεσμένους σε ένα γάμο κάστρο στη Γαλλία, έχουμε αγοράσει 20 κιλά κεράσια να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες, όπως η νύφη ήθελε . Αυτό ακριβώς κάνει το ” boutique destination wedding planning 🙂

Πώς βλέπεις την Ελλάδα ως γαμήλιο προορισμό;
Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει ως γαμήλιος προορισμός: εμπνευσμένους χώρους με εκπληκτική θέα, εξαιρετική φιλοξενία και νόστιμη γαστρονομία. Μετά την παρακολούθηση του Συνεδρίου Destination Wedding που πραγματοποιήθηκε στο Lagossini Grand Resort στην Αθήνα στα τέλη του Απριλίου, είμαι βέβαιη ότι η Ελλάδα θα συπεριληφθεί στους κορυφαίους προορισμούς για γάμους στην Ευρώπη. Και επίσης θα ήθελα να είμαι στην ευχάριστη θέση να οργανώσω έναν πολυτελή destination wedding και σε άλλα μέρη της Ευρώπης για ένα ζευγάρι Ελλήνων 🙂

Read More

And More