Φεστιβάλ Βενετίας 2018: Τι φόρεσαν οι σταρ τη δεύτερη μέρα;

To Φεστιβάλ Βενετίας ξεκίνησε και οι επώνυμες αποφάσισαν να βάλουν τα δυνατά τους και να μας εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Το TLIFE παρακολουθεί και σου συγκεντρώνει τις πιο καλοντυμένες που κέντρισαν το ενδιαφέρον! Ανάμεσά τους θα βρεις ηθοποιούς, μοντέλα και σκηνοθέτες που επέλεξαν για το red carpet διάσημους οίκους και σχεδιαστές. Καταλαβαίνεις ότι τα εντυπωσιακά gowns και τα πολύτιμα κοσμήματα είχαν την τιμητική τους. Εκτός από αυτό όμως, σήμερα συγκεντρώσαμε street style εμφανίσεις που έκαναν οι διάσημες, καθώς και looks που επέλεξαν για άλλα event στη Βενετία.

Μετακινήσου προς τα κάτω, τσέκαρε όλες τις εμφανίσεις και μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

 

Στην πρεμιέρα της ταινίας “The Favourite” η Emma Stone φόρεσε ένα ημιδιάφανο nude φόρεμα Louis Vuitton κεντημένο με πολύτιμες πέτρες. Στο σύνολο πρόσθεσε metallic πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

 

Στην πρεμιέρα της ταινίας “Roma” η Naomi Watts έκανε την εμφάνισή της με ένα μεταξωτό gown Prada κεντημένο με πολύτιμες πέτρες, το οποίο συνδύασε με σατέν clutch και πέδιλα σε ουδέτερο χρώμα.

 

Στην ίδια πρεμιέρα το παρών έδωσε και η Izabel Goulart. Το μοντέλο φόρεσε ένα mini sparkly φόρεμα Philosophy di Lorenzo Serafini το οποίο συνδύασε με ασημί πέδιλα.

 

Σε μια άλλη εμφάνιση στη Βενετία για τις ανάγκες της ταινίας “The Favourite”, η Emma Stone φόρεσε ένα silver top και φούστα σε φουτουριστικό στιλ από τον οίκο Louis Vuitton και ολοκλήρωσε με floral γόβες.

 

Σε μια street style εμφάνιση στη Βενετία η Lady Gaga επέλεξε ένα little black dress σε συνδυασμό με μαύρες γόβες και μια tote bag από τον οίκο Celine που σχεδίασε ο Hedi Slimane.

Read More

And More