Φέτος φτιάξε μία διαφορετική βαλίτσα διακοπών με κομμάτια που θα κάνουν την διαφορά

‘Eφτασε αυτή η εποχή του χρόνου που περιμένουμε όλες με χαρά, διακοπές, χαλάρωση και ξεκούραση. Οι μέρες πλησιάζουν για την απόδραση σου και το βασικό σου ζήτημα τώρα είναι: τι να βάλεις στην βαλίτσα σου. Αποφάσισα να σε βοηθήσω με ένα θέμα που κάνουμε κλασικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αλλά είπα φέτος να σου δώσω μερικές πιο… fresh ιδέες, για να κάνεις την διαφορά. Βοηθοί μου τα πιο στιλάτα κορίτσια του Instagram, που ήδη κάνουν διακοπές και έτσι θα δούμε μαζί τι φοράνε αυτές φέτος και έχουν στιλ ακόμη και στην πλαζ.

@_jessicaskye

Αντί για το κλασικό folk ή floral φόρεμα που έχεις πάρει μαζί σου τα τελευταία 4 χρόνια στον νησί φέτος διάλεξε κάτι που elegant, αέρινο silk με τέλειο χρώμα και κάνε την διαφορά.

@annamavridis

Το λευκό σου σορτάκι σίγουρα θα μπει στην βαλίτσα σου απλά βάλε για αλλαγή ένα όμορφο πουκάμισο από πάνω ατνί για φανελάκια και crop top.

@belenhostalet

Tα πλεκτά χρωματιστά ρούχα θα κάνουν το beach style σου να ξεχωρίσει και δεν θα έχεις ένα look που θα φοράνε όλες.

@belenhostalet

Αντί για το μαύρο ολόσωμο μαγιό φέτος φόρεσε κόκκινο και κάνε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.

@carodaur

Το κλασικό λευκό λινό φόρεμα για την παραλία φέτος αντικατέστησε το με ένα χρωματιστό και κάνε μία αλλαγή που θα σου αρέσει πολύ.

@lucywilliams02

Διάλεξε ένα folk πουκάμισο και φόρσε το με το παρεό σου για φούστα σε μία after beach εμφάνιση που θα κάνει την διαφορά.

@patriciasanes_

Αξεπέραστο μαύρο σύνολο για τις διακοπές το φοράς παντού και πρέπει να το πάρεις μαζί.

@vikyandthekid

Ένα φόρεμα με την πλάτη έξω θα σου δώσει sexy style που αρμόζει στο νησί και θα το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

@vikyandthekid

Το πλεκτό φόρεμα των ονείρων μας για εμφανίσεις που θυμίζουν κάπρι. Δίαλεξε ένα σε υπέροχο χρώμα και βάλτο στην βαλίτσα των διακοπών σου.

@zinafashionvibe

Διάλεξε μία πλεκτή τσάντα που θα την βάλεις μέσα στην βαλιτσα και δεν θα σου πιάσει χώρο ενώ θα ταιριάζξει με όλατ τα σύνολα σου τελικά και τα πρωινά και τα βραδινά.

Read More

And More