Φέτος τα δερμάτινα ρούχα είναι must have!Φόρεσε τα με τον πιο stylish τρόπο

Οι τάσεις ήταν ξεκάθαρες για αυτή την νέα σεζόν :Leather is back!Δερμάτινα σύνολα που θυμίζουν Matrix με μαύρα κομμάτια, αλλά και new colors όπως μπεζ, berry, λευκό θα μπουν στην ντουλάπα σου.

Το δέρμα είναι ένα κλασικά κομψό κομμάτι σε όλες του τις μορφές και είναι επένδυση να έχεις τουλάχιστον ένα καλό leather κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. Φέτος είναι ευκαιρία, αν δεν έχει να αποκτήσεις ένα, αφού θα βρεις πολλές επιλογές και μάλιστα σε μεγάλη γκάμα τιμών αφού πρόκειται για huge τάση.

Εγώ σου έχω ετοιμάσει ένα οδηγό με styling tips ώστε να δεις τις πιο stylish εκδοχές αυτής της τάσεις και να αποφασίσεις με πιο τρόπο θα την υιοθετήσεις για αυτή την σεζόν.

Φόρεμα

Φέτος είναι η χρονιά του και μάλιστα έχει βγει ήδη στις οικονομικές αλυσίδες από πολύ νωρίς. Η πιο chic εκδοχή του είναι με κουμπιά και midi μήκος ενώ σε χρώμα εκτός από το καθιερωμένο μαύρο φέτος μπορείς να βάλεις camel, berry ή και πράσινο. Συνδύασε το με snekaers και φόρεσε το όλη μέρα.

Ζip culotte

Το αγαπημένο αυτό κομμάτι της urban εμφάνισης θα γίνει δερμάτινο και ιδανικά θα την συνδυάσεις με παλτό στο ίδιο μήκος με volume γραμμή και πλεκτό σε ένα office look αλλά και μία εμφάνιση που σε πάει πραγματικά παντού.

Κλασική συνταγή

Το leather ανέκαθεν ”αγαπούσε” το denim και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε φέτος. Μπορεί αυτή η huge τάση να αποκτά νέο ύφος αυτή την σεζόν αλλά αυτός ο συνδυασμός είναι forever. Eκτός από το leather jacket σου πρόσθεσε σε αυτό το style μακριά leather παλτό ή ακόμη και leather πουκάμισο.

Jumpsuit

Mία δερμάτινη ολόσωμη φόρμα είναι το κομμάτι που θα κάνει update τα all day σύνολα σου και φέτος είναι η σωστή στιγμή να αγοράσεις και να χαρείς αυτό το item. Διάλεξε μία με crop ύφος και άνετη γραμμή ώστε να μπορέσεις να την φορέσεις παντού και με όλα σου τα παπούτσια.

Παντελόνι

Το κλασικό κομμάτι που όλες έχουμε μετά το jacket αλλά φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Το σωστό leather παντελόνι αλλάζει χρώμα και ύφος. Τα camel χρώματα είναι αυτά που πρέπει να επιλέξεις και μάλιστα σε crop ύφος ώστε να δώσεις σε αυτό το κομμάτι ένα new mood.

Σακάκι

Ένα πανωφόρι που θα δώσει στα καθημερινά σου σύνολα άλλον αέρα. Διάλεξε ένα χρώμα κλειδί όπως το μαύρο ή το berry και συνδύασε το με όλα σου τα παντελόνια σε ένα new urban mix. Aπόφυγε τα πολύ στενά ή με έντονους ώμους και απόκτησε ένα σε minimal ύφος που θα το έχεις για πάντα.

Φούστα

Είναι το απόλυτο κομμάτι για αυτή την σεζόν. Θα την φορέσει με πλεκτά και μπότες και θα δώσεις στην εμφάνιση σου αυτό το new style που όλες θέλουμε κάθε νέα σεζόν. Μidi και όχι στενή θα γίνει η αγαπημένη σου για φέτος.

Οne tone

Αν θες και εσύ να πετύχεις τα sold out σύνολα των influencer διάλεξε ένα παντελόνι σε camel απόχρωση από δέρμα και δημιούργησε ένα one tone σύνολο με βάση το χρώμα αυτό. Η εμφάνιση αυτή θα πάρει πολλά like και σίγουρα θα σε βάλει στον χάρτη με τις πιο stylish.

Πουκάμισο

Ένα μαύρο δερμάτινο πουκάμισο είναι το top της σεζόν. Σε large γραμμή θα το συνδυάσεις με τα παντελόνια σου και θα δημιουργήσεις ένα so cool σύνολο. Μπορείς να βρεις σε crop ύφος ή να δέσεις ένα στην μέση για πιο buffant αποτέλεσμα.

Shorts

Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι που θα σε βολέψει αν δεν το έχεις ήδη. Το μαύρο δερμάτινο shorts είναι το αγαπημένο off duty look των super model και εσύ θα το συνδυάσεις σε ένα total black ύφος για απόλυτα stylish εμφάνιση.

Read More

And More