Φέτος την τέλεια ψάθινη τσάντα θα την βρεις στην καλοκαιρινή συλλογή της Nolah!

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες επισκέψεις στην παραλία. Εκτός από αυτό, έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για τις διακοπές και στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπάρχει το styling που θα υιοθετήσουμε εκείνες τις μέρες. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κανένα καλοκαιρινό outfit στο νησί ή στην πόλη δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια ψάθινη τσάντα. Είναι αυτό το αξεσουάρ που έχουν αδυναμία οι Γαλλίδες εδώ και χρόνια και αντιπροσωπεύει την χαλαρή διάθεση. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το αξεσουάρ που θα μας συνοδεύει στις καλοκαιρινές μας βόλτες, είτε στη πόλη, είτε στη παραλία δεν είναι άλλο από μία στιλάτη ψάθινη τσάντα!

Nolah

Εγώ σου συγκέντρωσα τις πιο στιλάτες ψάθινες τσάντες που βρήκαμε στην νέα Nolah συλλογή και σου παρουσιάζω ένα ρεπορτάζ που θα λατρέψεις! Μπορείς να κρατήσεις μια από αυτές όταν θα πας για καφέ με τη φίλη σου, στην παραλία και φυσικά στις καλοκαιρινές σου διακοπές, όταν θα κάνεις βόλτα στα σοκάκια. Οι πιο κομψές, λειτουργικές, και on-trend επιλογές που θα είναι in όλο το καλοκαίρι. Είτε ψάχνεις για μια τσάντα παραλίας, όπου θα βάζεις μέσα τα περιοδικά και το αντηλιακό, είτε ένα γυναικείο clutch για τις καλοκαιρινές βραδιές,  οι επιλογές είναι άπειρες και μόνο στην Nolah θα βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις!

Ας δούμε λοιπόν τα πιο ωραία σχέδια από την φετινή Nolah συλλογή:

Nolah beach

To τέλειο σχήμα για να μπορέσεις να βάλεις ό,τι χρειάζεσαι και να την έχεις μαζί σου και το βράδυ! Ιδανική για όλες τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Τα διακοσμητικά πομ – πομ ταιριάζουν με κάθε απόχρωση της ντουλάπας σου, ενώ το ψάθινο texture σου επιτρέπει να την πάρεις στην πισίνα ή στη θάλασσα.

Βlack salty summer

Μπορείς να την κρεμάσεις στον ώμο και να πας και στην πιο απόμερη παραλία, αφού χωράει όλα όσα θες για να είσαι στιλάτη στην ακρογιαλιά και όχι μόνο! Παιχνιδιάρικο και διαφορετικό με parisian επιρροές που μας αρέσουν πολύ!

Red salty summer

Tα καλοκαιρινά χρώματα της θα σου φτιάξουν την διάθεση και θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα καλοκαιρινά σου σύνολα στην πλαζ ή στα σοκάκια του νησιού! Οι stylish χρωματιστές λεπτομέρειες που διακοσμούν αυτό το αξεσουάρ το μετατρέπουν στην ιδανική επιλογή, για να μας “συνοδεύσει” σε κάθε ελληνικό νησί.

Sunset

Η πιο minimal τσάντα της συλλογής αυτής συστήνεται ως Sunset και υπόσχεται να γίνει το αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Ο υπέροχος συνδυασμός λευκού και μπεζ που δίνει resort style στην εμφάνιση σου με μία μόνο κίνηση! Θα συνδυαστεί υπέροχα με τα ρομαντικά σου καλοκαιρινά φορέματα.

Βoho chic

Tα boho σύνολα σου χρειάζονται και την σωστή τσάντα και η Νolah είναι η καλύτερη επιλογή για επιτυχημένη εμφάνιση. Με maxi φόρεμα και σανδάλια θα δείξει υπέροχη.Μια από τις πιο διαχρονικές επιλογές που μπορείς να κάνεις.

Ftou ftou

Mε το κλασικό ”ματάκι” που δίνει μία καλοκαιρινή αίσθηση, αφού συνδυάζεται τέλεια με λευκές λεπτομέρειες, η τσάντα αυτή θα τραβήξει φέτος όλα τα βλέμματα!

Black lovely stars

Ένα σχέδιο σε δύο διαφορετικά χρώματα, μαύρο και κοραλί. Tα αστέρια πάντα μας φτιάχνουν την διάθεση και αυτό το καλοκαίρι πρωταγωνιστούν στις τέλειες ψάθινες τσάντες που μας παρουσιάζει η Nolah!

Red lovely stars

Koραλί αποχρώσεις, γιατί αυτό το χρώμα μας θυμίζει καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα και το θέλουμε στα summer look μας, ειδικά όταν διακοσμούν μία υπέροχη ψάθινη Nolah τσάντα!

Αν θέλεις να αποκτήσεις μια τσάντα Nolah κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More