Φολκλόρ: Το στιλ που θυμίζει όσο κανένα άλλο καλοκαιρινές διακοπές

Το folk style είναι στηριγμένο σε παραδοσιακά μοτίβα και τεχνικές που συνήθως σου φέρνει στο μυαλό τοπικές φορεσιές και έχει την τιμητική του το καλοκαίρι. Το επιλέγουμε για τα σύνολα στις διακοπές μας και δίνει ένα αέρα ξεχωριστό στις εμφανίσεις μας.

Στα νησιά ή και στα χωρία που θα ταξιδέψεις, αυτό το ύφος ταιριάζει με την λαϊκή παράδοση που έχουν αυτά τα μέρη και αν το συνδυάσεις όμορφα θα έχεις υπέροχα outfit.

Aς πάρουμε μερικές ιδέες για folk style που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ φέτος.

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με folk στοιχεί στο κάτω μέρος κυρίως ενώ δίνει πολύ ωραίο twist με την ζώνη που μοιάζει με στοιχείο από παραδοσιακή φορεσιά.

@annamavridis

Οι μπλούζες με folk details και φουσκωτά μανίκια είναι το τέλειο top για τις διακοπές σου και σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπή στα holiday look σου.

@laura_eguizabal

Μακριά φορέματα με folk σχέδια είναι η καλύτερη επιλογή για ένα γάμο σε νησί ή σε χωρίο τώρα το καλοκαίρι. Συνδύασε το με σανδάλια και κλέψε τις εντυπώσεις.

Η Σταματίνα Τσιμτιλή επιλέγει ένα folk top και το κάνει mini dress για τα after beach σύνολα της.

@laura_eguizabal

Τα folk φορέματα ταιριάζουν άψογα με σαγιονάρες και ψάθινες τσάντες είτε στην πόλη είτε στο νησί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου σετάρει άψογα ένα folk top με κλασικό σορτσάκι και σανδάλια σε outfit που φοράς όλη μέρα στις διακοπές σου.

@patriciasanes_

Τα folk αέρινα φορέματα είναι και κομμάτι που θα βάλεις σίγουρα στην βαλίτσα των διακοπών σου εφόσον το φοράς παντού.

Read More

And More