Φόρεμα πάνω από παντελόνι! Αυτή είναι η νέα απόλυτη τάση και εσύ θα την φορέσεις πρώτη!

Στα 90’s αυτό το trend ήταν από τα μεγαλύτερα των fashion girls, φορέματα πάνω από παντελόνια! Φαίνεται ότι αυτό το fashion style επιστρέφει δυναμικά και είναι ήδη επιλογή στα look των fashion girl! Μακριά αέρινα φορέματα με jean ή crop παντελόνια είναι το νέο street style που μας τράβηξε την προσοχή άλλα και τα ξένα περιοδικά που ήδη έχουν αφιερώσει σελίδες στο new trend που οφείλεις να ξέρεις.

Άνεση και style σε ένα σύνολο καθώς με αυτόν τον συνδυασμό έχεις το loose αποτέλεσμα που όλες θέλουμε στην καθημερινότητα μας αλλά και ένα ξεχωριστό styling για να ξεχωρίσεις.

Πάμε να δούμε μαζί σήμερα τα πρώτα street style με αυτό το trend και να πάρουμε ιδέες και styling tipς για να φορέσεις σωστά την: dress over the pants τάση!

1. Κάνε update το μαύρο σου παντελόνι

Ένας τέλειος τρόπος να φορέσεις το παλιό σου παντελόνι με νέα ύφος είναι το dress over pants.Aν το παντελόνι σου είναι σε crop γραμμή θα χρειαστείς ένα maxi φόρεμα με prints σε loose ύφος και ένα new style έχει μπει στην ζωή σου. Εύκολα αφού έχεις και τα δύο κομμάτια στην ντουλάπα σου.

2. Μinimal style

Δοκίμασε να φορέσεις την τάση αυτή με minimal τρόπο επιλεγοντας κομμάτια με αυστηρες γραμμές και flat παπούτσια και θα δώσεις αμέσως ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα στην εμφάνιση σου.Οι υφές παίζουν επίσης πολύ ρόλο και τα πλεκτά αλλά και τα πολυτελή υφάσματα δίνουν extra πόντους στο style σου.

3. Fashion αξεσουάρ

Ολοκλήρωσε το σύνολο dress over pants με fashion αξεσουάρ και ανέβασε ακόμη περισσότερο το stylish αποτέλεσμα. Statement γυαλιά ηλίου, super cool παπούτσια και fashion bag είναι οι “καλύτεροι” φίλοι για αυτό το look.

4. Sexy detail

Mπορεί ο όρος dress over the pants να σε παραπέμπει σε layering και σπάνια το Layering έχει και sexydetails όμως ακόμη και έτσι αν συνδυάσεις ένα αέρινο lingerie φόρεμα με το παντελόνι σου το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι αισθησιακά κομψό και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

5. Lοοκ για γάμο

Επειδή πολλές φορές στην στήλη με τις ερωτήσεις με ρωτάτε τι να φορέσω θα σας πω ότι αυτό το trend είναι τέλειο για ένα γάμο στην πόλη μέσα στο καλοκαίρι. Στιλάτο και διαφορετικό για εσένα που δεν θες να ακούσεις άλλο για φορέματα και φούστες αλλά θες να έχεις μία ξεχωριστή εμφάνιση.

6. Οne tone look

Eδώ αν συνδυάσεις ένα χρώμα σε αυτό το tredn τότε το σύνολο όλο θα δείξει πολύ πιο chic και εσύ πιο ψηλή. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις βοηθάνε σε αυτό και σίγουρα το μαύρο είναι η πιο σωστή επιλογή, αλλά επειδή είναι καλοκαίρι διάλεξε πιο earth αποχρώσεις αν θες να έχεις αυτό το αποτέλεσμα τώρα.

7. Denim on denim

Σύνολο που θα διάλεγε μία fashion editor για να φορέσει αυτή την τάση. Denim on denim και dress over pants 2 τάσεις σε μία, δύσκολα να γίνει κάποιο λάθος αν επιλέξεις χαλαρό τζιν φόρεμα και ένα ωραίο crop jean, αλλά να έχουν την ίδια απόχρωση.

8. Ίδιο print

Eπίσης μία safe εκδοχή του dress over pants είναι να διαλέξεις δύο κομμάτια με το ίδιο print. Πολλές συλλογές έχουν ίδιο print σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι μπορείς να τα σετάρεις σε ένα look.

9. Εlegant look

Με αυτό το trend μπορείς να δημιουργήσεις την απόλυτη elegant εμφάνιση με αέρινο φόρεμα πάνω από παντελόνι και χρυσά φίνα κοσμήματα. Διάλεξε πολυτελή αέρινα υφάσματα και κάνε τον dress over the pants trend να δείχνει υπέροχο.

Read More

And More