Το φόρεμα της Rihanna έχει 275,000 κρύσταλλα και είναι πιο εντυπωσιακό από ότι φαντάζεσαι

Μπορεί η Rihanna να μην έδωσε το παρών στο red carpet των GRAMMYs, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρευρέθηκε ποτέ σε αυτό το event. Η ίδια μάλλον μπήκε από κάποια άλλη πόρτα, χωρίς ο φακός να την αντιληφθεί, αλλά ευτυχώς για όλες εμάς που την θαυμάζουμε, είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε στο stage και γενικά μέσα στον χώρο όπου έλαβαν μέρος τα βραβεία.

Η Riri φόρεσε τρία φορέματα στη λαμπερή βραδιά, αλλά ένα ήταν αυτό που κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον μας. Με αυτήν την στιλιστική της επιλογή φαίνεται να τίμησε την καταγωγή της, μιας και το ύφος του φορέματος θύμιζε ξεκάθαρα… τα Barbados.

Οι πληροφορίες όμως δεν σταματούν εδώ! Αυτή η δημιουργία του οίκου Adam Selman, απαρτιζόταν από 275,000 πολύτιμα κρύσταλλα, ήταν ασύμμετρο και με πολλά κρόσσια. Άγνωστη η τιμή του φορέματος, αν αναρωτιέσαι!

Η Rihanna το συνδύασε με ένα glitterati καλσόν (αγαπημένο fashion item της τραγουδίστριας), ένα λουλούδι στα μαλλιά και tango sandals, δημιουργώντας το απόλυτο flamenco style. Για ακόμα μια φορά το bad girl κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Μπορεί η Rihanna να μην έδωσε το παρών στο red carpet των GRAMMYs, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρευρέθηκε ποτέ σε αυτό το event.

Read More

And More