Φούξια: το νέο “πρέπει” της μόδας που δεν αντιστέκεσαι!

Τα καλοκαίρια μας είναι πιο ωραία από τη μέρα που το φούξια μπήκε στη ζωή μας! Είναι το it χρώμα των διακοπών, η απόλυτη απόχρωση για το νησί, η πιο δροσερή πρόταση για την παραλία, ο πλέον ελκυστικός τόνος για τα αρσενικά, το fashion statement της πόλης. Το φούξια ήρθε και θα μείνει!

Φούξια φορέματα, φούξια τσάντες, φούξια ψηλοτάκουνα, φούξια κοσμήματα. Αν δεν έχεις ήδη κάτι στην ντουλάπα σου φρόντισε να αποκτήσεις. Έστω και κάτι μικρό ως πινελιά. Η πινελιά που θα δώσει “κέφι” στην εμφάνισή σου χωρίς καμία αμφιβολία.

Στη χρωματολογία το φούξια είναι συνυφασμένο με την τόλμη, την φιλοδοξία και τα έντονα συναισθήματα. Και στην εξίσωση του φλερτ η τόλμη είναι ο παράγοντας x και τα συναισθήματα ο παράγοντα ψ.

Ο λόγος για τον οποίο το αγαπάμε είναι γιατί αναδεικνύει και τονίζει το μαύρισμα μας δίνοντας μια πολύ πιο σέξι εικόνα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μας αρέσει σε απλά τοπ συνδυασμένα με τζιν σορτσάκια και φλατ πέδιλα για τις καθημερινές εμφανίσεις αλλά και σε μίνι απλά φορέματα με ψηλοτάκουνα για τις βραδινές εξορμήσεις.

(Isabele Marant)
To χρώμα που λάτρεψε η φετινή μόδα. Έντονο, εντυπωσιακό και σε καμία περίπτωση απαρατήρητο. Το κοριτσίστικο ροζ στο maximum της έντασης, η θηλυκότητα στο αποκορύφωμά της, πιο σύγχρονη από ποτέ.

Η εναλλακτική επιλογή για όσες θέλουν να ξεφύγουν από το φλογερό κόκκινο.

(Tσάντα Marc Jacobs)
Επένδυσε στη δύναμη του φούξια με ένα αξεσουάρ από την καλοκαιρινή συλλογή Marcby Marc Jacobs. Μια δερμάτινη τσάντα σε φλούο απόχρωση θα δώσει μια ποπ νότα στις εμφανίσεις σου.

Ακόμα και μια απλή εμφάνιση, ένα τζιν με ένα λευκό φανελάκι, αλλάζει εντελώς “διάθεση” με ένα ανάλογο αξεσουάρ. Αν δεν είναι τσάντα μπρορεί να είναι παπούτσια, στέκα, γυαλιά ηλίου. Κάτι που θα δηλώσει τις στιλιστικές σου αναζητήσεις.


(Emanuel Ungaro)

Φούξια και μαύρο. Δυο χρώματα που ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους. Μια δυνατή αντίθεση -σχεδόν όσο το μαύρο με το άσπρο. Αιχμηρή, αυστηρή και απολύτως μοντέρνα.

Μια total black εμφάνιση με φούξια πινελιές είναι μια εξαιρετική ιδέα για όσες δεν αγαπούν την φούξια μονοχρωμία.


(Ρολόι Michael Kors)
Αυτό το καλοκαίρι ζούμε ένα μεγάλο έρωτα… αυτή τη φορά με τα πλαστικά ρολόγια. Ο Michael Kors τα προτείνει σε μια εκθαμβωτική απόχρωση του φούξια, αδιάβροχο, ιδανικό και για την παραλία. Και αυτή ακριβώς είναι η λεπτομέρεια που χρειάζεσαι.

(Ψηλοτάκουνα DSQUARED2)
Τα ψηλοτάκουνα είναι από μόνα τους μια εξαιρετικά σέξι πρόταση! Πόσω μάλλον όταν συνδυάζονται με το χρωματικό trend του φούξια!

Η δύναμή του δεν αφήνει κανένα περιθώριο αδιαφορίας σε κανέναν. Ό, τι φούξια τραβάει το μάτι.

Αποφύγετε τις υπερβολές, αγαπήστε το σε πινελιές και αξεσουάρ κι αν επιλέξετε να ντυθείτε στα φούξια συνδυάστε με μαύρο ή με κάτι μεταλλικό. Είναι το πιο safe.

Αν θέλετε να πειραματιστείτε με κάτι πιο προχωρημένο, τολμήστε το με πορτοκαλί, με μοβ ή πράσινο. Προσοχή στη δοσολογία, στους τόνους (πρέπει να είναι ίδιοι) και στα υλικά.


Read More

And More