Φούστες! Τι θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Η φούστα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της θηλυκότητας, ίσως αυτός να είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες βρίσκουν τις γυναίκες με φορέματα και φούστες πολύ πιο ελκυστικές και κομψές. Ειδικά το καλοκαίρι βρίσκονται πάντα πού ψηλά στις τάσεις της μόδας γιατί προσφέρουν άνεση και εκτός από το ότι είναι στιλάτες, μπορείς να τις φορέσεις όλη μέρα και να μην ζεσταίνεσαι καθόλου, ανάλογα βέβαια το σχέδιο που θα επιλέξεις.

Μίνι, μίντι, με σχέδια, ψηλόμεσες ή με ζώνη, υπάρχουν πάρα πολλές εκδοχές για όλα τα γούστα και κυρίως για όλα τα budget. Στην ντουλάπα μας έχουμε σχέδια από πέρσι αλλά ας δούμε τι καινούριο έχει η φετινή χρονιά με την βοήθεια των influencer που έχουν ήδη ξεκινήσει και φοράνε τις νέες τάσεις εδώ και καιρό.

Απόλαυσε το αφιέρωμα και δες τι χρειάζεσαι να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ή ανακύκλωσε ένα κομμάτι που το έχεις ήδη και δεν το φοράς.

@monikh

Maxi και ψηλόμεση φούστα που θα φορέσεις με crop top είναι η μία πρόταση για φέτος. Αν μάλιστα διαλέξεις το ίδιο χρώμα top και φούστα θα έχεις ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

@naaomiross

Oι satin φούστες είναι καιρό στη μόδα και ίσως έχεις ήδη μία στην ντουλάπα σου. Φέτος αλλάζει λίγο η χρωματική παλέτα με το γαλάζιο να κερδίζει την μάχη στα πιο chic look.

@naaomiross

Tα prints που κυριαρχούν αυτήν την σεζόν είναι επηρεασμένα από τα seventies και δίνουν μία αίσθηση jet setter που σίγουρα θα ανανεώσει την εμφάνιση με φούστα. Δείχνουν πολύ πιο ωραία σε μακριές ή midi εκδοχές.

@aninebing

Tα leopard print δείχνουν τέλεια σε μία midi satin φούστα αρκεί να προσέξεις όλο το υπόλοιπο σύνολο να παραμείνει minimal με basic top και απλά στιλάτα παπούτσια.

@wethepeoplestyle

To military style είναι πολύ ωραία επιλογή και θα δείξει πολύ πιο stylish αν συνδυάσεις μία τέτοια φούστα με glam shoes ώστε να αποφύγεις το καθιερωμένο casual look.

@constantly_k

Oι full skirt συνήθως μας θυμίζουν ρετρό εικόνες αλλά αν την συνδυάσεις με fresh shoes και ένα ωραίο top θα έχεις την τέλεια εμφάνιση για πρωί στην πόλη το καλοκαίρι.

@leoniehanne

Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και βεβαίως δεν θα έλειπε από τις φούστες. Δημιούργησε ένα ιδιαίτερο σύνολο με χρωματιστά παπούτσια και basic top.

@jeanedamas

H γαλλική εκδοχή θέλει τη φούστα με λουλούδια και κουμπιά σε ψηλόμεσο σχέδιο που θα φορέσεις με εσπαντρίγιες και ψάθινη τσάντα όλη μέρα για στιλάτη εμφάνιση.

@wethepeoplestyle

To κίτρινο επίσης είναι ένα χρώμα που φέτος θα δούμε πολύ σε bottom κομμάτια -και στις φούστες, ενώ θα είναι η τέλεια επιλογή για καλοκαιρινά βραδινά σύνολα στην πόλη ή στο νησί.

@sandrasemburg

Τailored φούστες για εμφανίσεις που κάνουν τη διαφορά. Εδώ δεν υπάρχει εποχή, τη φοράς όλο τον χρόνο και σίγουρα είναι κομμάτι forever.

@sandrasemburg

Oι πιέτες είναι κλασική αξία επίσης και δεν υπάρχει σεζόν που δεν θα δούμε φούστες με αυτό το στιλ. Λύση για το γραφείο -και όχι μόνο- τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Read More

And More