From Prada to Nada! Τι θα έκανες για ένα ζευγάρι παπούτσια;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του οίκου Prada συναντάται στον τίτλο ενός blockbuster! Άλλωστε, η μεταφορά ενός οίκου μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες φέρνει χιλιάδες δολλάρια στα ταμεία του Hollywood! Από το “Devil wears Prada” του 2006 ερχόμαστε φέτος στο “From Prada to Nada”, με το όνομα του ιταλικού οίκου να κοσμεί τον τίτλο της νέας ταινίας της Camilla Belle, χωρίς ιδιαίτερες σινεφίλ αξιώσεις αυτή τη φορά!

Θα έπιανες δουλειά μόνο και μόνο για να αγοράσεις τα παπούτσια των ονείρων σου; Οι δύο αδελφές Nora και Mary θα αναγκαστούν να το κάνουν! Η νέα ταινία “From Prada to Nada” που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Ιουνίου έχει ως θέμα δυο κακομαθημένες αδελφές που χάνουν ξαφνικά τον πατέρα τους και ο κόσμος τους αναποδογυρίζει. Μαθαίνουν ότι έχουν χρεοκοπήσει και ότι ο αδερφός τους παίρνει το σπίτι και όλη τη περιουσία τους. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία τις πετάει έξω από το σπίτι και έτσι χωρίς να έχουν άλλη επιλογή αναγκάζονται να αφήσουν το αγαπημένο τους Beverly Hills και να μείνουν στους άλλους συγγενείς, στο Ανατολικό Los Angeles. Η νέα πραγματικότητα τους είναι πολύ σκληρή αφού μέχρι πρότινος δεν ήθελαν ούτε να παραδεχτούν τη μεξικάνικη καταγωγή τους!

Πρόκειται για μια αντίστροφή σχεδόν ιστορία του “Devil wears Prada” που μπορεί να σε χάσει με το σενάριο και την πλοκή αλλά θα σε βρει με το styling και τη μόδα!

Read More

And More