Φθινόπωρο-Χειμώνας ’20/’21: Οι νέες τάσεις που θα φορέσουμε αυτήν τη σεζόν (part 2)

Έχουμε ήδη ξεκινήσει το μεγάλο μας αφιέρωμα στις νέες τάσεις για αυτή την σεζόν. Σήμερα θα συνεχίσουμε να δούμε και τις υπόλοιπες καθοριστικές επιταγές από τους μεγάλους οίκους για αυτόν το Χειμώνα.

Νέα trends που οφείλεις να μάθεις ώστε να προχωρήσεις στις δικές σου ποιοτικές επιλογές για αυτή την σεζόν και βεβαίως να εντάξεις τις νέες προτάσεις της μόδας στο προσωπικό σου style.

Mέσα από το Tlife θα έχουμε συνέχεια αφιερώματα σε ότι νέο έρχεται για φέτος και σιγά σιγά θα δούμε μαζί πως θα υιοθετήσεις σωστά τα new trends.

Ας ξεκινήσουμε:

Color block

Botega Venetta/Saint Laurent

Ετοιμάσου για τους απόλυτα ανατρεπτικούς συνδυασμούς με κυρίαρχο το κόκκινο και το μωβ! Δώσε τον τόνο που πρέπει και δημιούργησε δυναμικές εμφανίσεις χωρίς χρωματικούς ενδοιασμούς! Φαντασία και ζωηρά χρώματα για να υιοθετήσεις τέλεια αυτή την τάση που θα δώσει τέλεια απόχρωση στην χειμερινή σεζόν.

Aσθησιασμός

Saint Laurent/Christopher Kane

Λεπτομέρειες που έχουν δαντέλα και μάυρο χρώμα σε σύνολα που πραγματικά είναι μοναδικά στιλάτα και αισθησιακά!Τάση που φοράς αυστηρά μετά 21.00 το βράδυ και συνδυάζεις υπέροχα με βελούδινα κομμάτια.Το χρώμα εδώ είναι ένα και είναι το μαύρο, μην το ξεχνάς!

Βελούδο

Chanel/Haider Ackermann

Κλασικό και μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης, το βελούδο κατακτά τις πασαρέλες με απόλυτη αίγλη και φέτος και δίνει στο αγαπημένο μαύρο φόρεμα νέα μορφή όπως μας έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι καθώς το σχεδίασαν maxi και midi επίσης ανάλογα με το προσωπικό σου style.

Dolls

Louis Vuitton/Gucci

Tα νέα trends παίζουν ένα παιχνίδι που ωθεί την παιδική φιγούρα σε μια εντελώς νέα διάσταση – αυτή του αινιγματικού μυστηρίου, έτσι βλέπουμε από μεγάλους οίκους όπως ο Louis Vuitton και ο Gucci να έχουν στοιχεία από κούκλες στις collection τους και να μας δίνουν έμπνευση για την πιο παιχνιδιάρικη τάση.

Mακριά παλτό

Eίτε πρόκειται για μία αστική εμφάνιση όπως μας έδειξε ο οίκος  Valentino ή μια λαμπρή military ματιά σαν αυτή που σχεδίασε ο Loewe, το παλτό χρησιμεύει ως βάση για νέες αναλογίες και για φέτος θα είναι εξαιρετικά μακρύ. Διάλεξε το σωστό μήκος με βάση τον σωματότυπο σου και δημιούργησε την πιο εντυπωσιακή φιγούρα σου!

Valentino/Loewe

Μaleficent

Rick Owens/y Project

Σκοτάδι, μαγεία, όγκος και η αλχημεία του μυστηρίου εμπνευσμένα από την Maleficent κάνει φέτος την εμφάνιση του και μας κάνει όλους να αναρωτιόμαστε αν η κακή βασίλισσα είναι τελικά η απόλυτη έμπνευση για την νέα σεζόν.Όγκοι και μαύρο χρώμα είναι τα βασικά στοιχεία.

Matrix

Miu Miu/Paco Rabanne

O Keanu Reeves στο The Matrix στοιχειώνει τις πασαρέλες σε μια γοτθική αναβίωση της δεκαετίας του 1990. Παλτό που καλύπτουν όλη την σιλουέτα μας και δίνουν μία νέα διάσταση στο total black, ενώ οίκοι όπως Paco Rabanne το συνδυάσαν με ρομαντικά στοιχεία και snake prints.

Kρόσσια

Dior/Prada

Mεγάλοι οίκοι όπως : Dior, Jil Sander και Prada επανέφεραν τα κροσσια στα χειμερινά catwalk και όλοι διαφορετικό ύφος έτσι φέτος έχιες να διαλέξεις πως θα τα συνδυάσεις ανάλογα με τι σου ταιριάζει: κρόσσια συνδυασμένα με college στιλ σε Dior υπογραφή ή ισχυρή επιχειρηματίας όπως θέλει η Prada.

Read More

And More